Misli resno ali se poigrava?
Ni razlog v njeni frizuri, sem videl preko webcama.barbkaa napisal/-a:mogoče pa jo je frizer čudno postrigo al pa kaj in zdaj čaka, da ji lasje nazaj zrastejo.

Glede na to, da se ti ne da več ubadat z njo, zakaj jo preprosto direkt ne vprašaš, kaj se dogaja?
Zadnja šansa. Izgubit nimaš nič, le obratno
Zadnja šansa. Izgubit nimaš nič, le obratno

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
torej tukaj imaš odgovor: enostavno, ne ji odgovarjat (deja vu?hasel napisal/-a:Meni se res več ne ljubi ukvarjat z njo. Ampak že kar vidim, da mi bo poslala tudi po 10 smsov na dan in bo dežurala na msnju, če se ji odslej ne bom več javljal.

- delusional
- Cosmopsiho
se strinjam s Horusom.
če se ti slučajno po 2 mesecih nategovanja da še 1x poskusit, jo povabi na pijačo - dan, ura, lokacija. če v 1 tednu ne najde 1 ure časa zate, se pa preprosto nehaj ukvarjat z njo. če te bo zasula z 10imi smsji, ji odpiši samo 1x, kjer ji v 1 stavku napiši da nimaš časa zanjo in da boš ti njo kontaktiral, ko boš imel čas. in potem je pač ne
kolk je pa stara? glede na napisano bi rekla da je precej otročja in da niti sama ne ve kaj hoče.
če se ti slučajno po 2 mesecih nategovanja da še 1x poskusit, jo povabi na pijačo - dan, ura, lokacija. če v 1 tednu ne najde 1 ure časa zate, se pa preprosto nehaj ukvarjat z njo. če te bo zasula z 10imi smsji, ji odpiši samo 1x, kjer ji v 1 stavku napiši da nimaš časa zanjo in da boš ti njo kontaktiral, ko boš imel čas. in potem je pač ne

kolk je pa stara? glede na napisano bi rekla da je precej otročja in da niti sama ne ve kaj hoče.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Paše ji pozornost, paše ji da se nekdo ukvarja z njo, da se nekomu zdi kul, to je pa to. U are climbing the friends ladder, všeč ji pa nisi.
Definitivno.
Horus napisal/-a:bi pa bilo priceless videti izraz na njenem obrazu, ko bi tak mesiđ dobila xD
Definitivno.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- delusional
- Cosmopsiho
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
hasel napisal/-a:Ni razlog v njeni frizuri, sem videl preko webcama.barbkaa napisal/-a:mogoče pa jo je frizer čudno postrigo al pa kaj in zdaj čaka, da ji lasje nazaj zrastejo.Meni se res več ne ljubi ukvarjat z njo. Ampak že kar vidim, da mi bo poslala tudi po 10 smsov na dan in bo dežurala na msnju, če se ji odslej ne bom več javljal.
Najbrz ze komi caka