Kdaj ste partnerju prvič rekli "ljubim te"?
jst pa tega še nikol nism rekla, tud fantu ne k sm bla 2 leti z njim, ker se mi zdi to res fuuuuuul težka beseda
če pa bom do nekoga tko čutila, bom pa rekla
drgač pa mi je bol všeč rada te mam pa to... 

Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
ful hitro po začetku resne zveze (par dni). ampak itak je razlika to, da sem ga poznala prej že par let, tako, da vem, da je bilo iz srca.
če bi tipa pa spoznala naključno, bi rabla pa ful cajta, kakšno leto sigurno.
nekako je tudi meni to prej zvenelo tako- osladn, a zdaj si ne morem predstavljati, da mu tega nikoli ne bi rekla. vsaj vsak drug dan. sicer se počutim kot da nekomu nebi rekla adijo ali zdravo.
ne vem... lepa gesta, ki mi veliko pomeni.
če bi tipa pa spoznala naključno, bi rabla pa ful cajta, kakšno leto sigurno.
nekako je tudi meni to prej zvenelo tako- osladn, a zdaj si ne morem predstavljati, da mu tega nikoli ne bi rekla. vsaj vsak drug dan. sicer se počutim kot da nekomu nebi rekla adijo ali zdravo.
ne vem... lepa gesta, ki mi veliko pomeni.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- boom_boom*¸
- Komunikatorka
Midva si to izrečeva zelo redko, ob takih prijetnih in primernih trenutkih za kaj takega. Ne vem, kdaj pa sva si to rekla prvič.
Nikakor se mi pa to ne zdi umetna in bedna besedna zveza. Seveda pa kaj takega ne moreš reči vsakomur, moraš prav čutiti do te osebe, da jo uporabiš. Če še nisi čutil tako, se ti verjetno lahko zdi čudno reči komu: "Ljubim te!". Ko te pa "prelijejo" ti občutki in čustva, pa se ti naenkrat zdi čisto prav in nič več čudno, da bi izrekel to besedno zvezo.
Nikakor se mi pa to ne zdi umetna in bedna besedna zveza. Seveda pa kaj takega ne moreš reči vsakomur, moraš prav čutiti do te osebe, da jo uporabiš. Če še nisi čutil tako, se ti verjetno lahko zdi čudno reči komu: "Ljubim te!". Ko te pa "prelijejo" ti občutki in čustva, pa se ti naenkrat zdi čisto prav in nič več čudno, da bi izrekel to besedno zvezo.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
~NIA~ napisal/-a:midva si tega ne govoriva (učasih, res učasih) ker eni pa po usakem telefonskem klicu: "...ljubim te, čaw"
![]()
mislem da tko besedna zveza zgubi pomen, ker ne rečeš zato ker čutiš ampak iz navade. že 'rada te mam' ne rečem pogosto, ponavad napišem v sms če mi plac ostaja
tole dvoje je oboje neumno. prvo iz razloga, ki si ga sama navedla, drugo pa zato, ker je treba to povedat človeku v živo. (izvzemam sms ko je eden v tujini in se ne vidita, ali "starinski način" pisem po pošti, tudi kadar je eden dalj časa odsoten, čeprav tega menda noben pod 30let ne uporablja več.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Angel in devil shoes
- Komunikatorka
Jest sm tudi rabila 4-5 mescov, da sem mu priznala 100%, da ga ljubim ... čeprav so dnevi, ko sva skupaj, ko mislim, da sem se malce prehitela mi spet drugi lepi dnevi pokažejo, da sem besede izrekla ob pravem času. 

Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
- Mimi123
- Komunikatorka
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
Seyfullah napisal/-a:Jst sm mu rekla ene dvakrat in to nevem po enem letu se mi zdi,drugač pa govoriva BUBIM TE
heheh moj fant je pa tak cvetko, da na začetku sploh ni vedu kaj bubim te pomen, sam si je mislu da je kej lepga pa je tud on to govoru pa še ljubim te zravn

Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
- Cosmopsiho
Midva si rečeva skoraj vsak dan, da se ljubiva po telefonu.
Pa je to pač mogoče res samo nekaj s čimer končaš pogovor in ga polepšaš ampak so pa še vedno prisotni tisti trenutki, ko reče on ali rečem jaz in zveni popolnoma drugače kakor zveni po telefonu(največkrat seveda v živo, ko sva na samem, lahko pa tudi po telefonu).. Taki "ljubim te" so pomembni, ko nekaj začutiš, ko ti nekdo to reče ali izrečeš to sam. Jaz mu "ljubim te"večkrat po telefonu rečem zato, ker sem že v splošnem taka oseba, da rada povem nekej, kar moram povedat + mogoče je nek strah prisoten, da se zna kaj zgodit in želim, da to ve.

It was forever..but it didnt last long..
- Lady_Cristina
- Debatorica
- Kraj: Graz
SWEETprinces napisal/-a:Horus napisal/-a:Tko kot mi pa ta besedna zveza umetno zveni pa ne vem, ce se katera.
men tud
Meni tudi. Res nevem zakaj mi to tak debilno zveni v slovenščini.. ko sem bivšemu rekla da ga ljubim sem se tak butasto počutla..nevem no..v bilokaterem jeziku mi zveni dosti bolj normalno... mojemu pa sem rekla po 3 mesecih, ampak mu vedno rečem i love you/ te amo/ amo-te

A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- lovefrance
- Komunikatorka
SWEETprinces napisal/-a:Horus napisal/-a:Tko kot mi pa ta besedna zveza umetno zveni pa ne vem, ce se katera.
men tud
enako