Pri meni se oče in mama nista preveč dobro razumela - ko sem bila mlajša, sem vedno igrala posrednika med njima, pa oba sta bila vedno noro živčna in sem dostikrat dobila kako 'vzgojno' po nepotrebnem. Poleg tega me je oče tudi dostikrat držal doma, da se mi ne bi kaj zgodilo. Je bilo čisto brezveze (npr. nisem se smela nikamor peljat s starši od kakega drugega otroka, vedno so me zgodaj prišli iskat na rojstnodnevne zabave, ...). Pa grozno so mi težili, kadar nisem bila dobra v šoli, čeprav sem bila v OŠ odlična. Od vsega tega tudi nisem prav veliko pametnega odnesla, razen želje, da grem čim prej od doma.
Ko sem bila v zadnjem razredu OŠ, sta se starša ločila in meni je bila to ena boljših stvari v mojem življenju. Zdaj imata oba nova partnerja in sta veliko srečnejša, bolj sproščena. Medve s sestro sva ostali pri mami, kar je imelo določene posledice, sploh na tamalo, ki je mama ni mogla kontrolirati tako kot jo je oče. Tako da se kar pozna razlika med mano in tamalo, jaz sem že od prvega letnika faksa na svojem, od svojega 15. leta delam prek študenca, imam štipendijo, ..., ona je pa navajena, da doma dobi ves denar, ki ga potrebuje za obleke, koncerte, žurke, pa tudi vse drugo, kar ji zapaše. Pri njej tudi ni bilo take kontrole nad tem, kolikokrat in za koliko časa gre ven. Zdaj, ko gledam nazaj, si želim, da bi bila jaz malo manj samostojna v srednji šoli (vedno mi je bilo zoprno doma prositi za denar, zato sem vedno dajala za obleko in drugo iz štipendije, žepnine pa nisem imela), ker bi mi bilo samo veliko lažje, tako sem bila pa dostikrat brez denarja.
Tako da glede tega sva si s sestro zelo različni - meni je težko doma prosit za karkoli, ona je pa navajena vse vrteti okrog prsta. Zadnjič mi je celo mama rekla, da je moja sestra boga, ker je finančno še vedno odvisna od nje, ne pa samostojna kot jaz.

Pri tem da je sestra še vedno v srednji šoli.
Starše zdaj veliko raje vidim kot pred leti, rada jih grem obiskat in se pogovorim z njimi, ampak se pa kar vidi, da smo si bolj narazen kot prej. Jaz bi zelo težko šla živet nazaj 'domov', sploh zaradi tamale, ki je sicer ok oseba, ampak mi je vedno jemala obleke iz omare.