zato sem hotela da se tema najprej malo razvije. zdaj pa sibam na faks in se nazaj vkljucim ko pridem nazaj
p.s.: zelo prijazna punca si claire
prosim povej kaj vec o svoji druzini in vzgoji?
prosim povej kaj vec o svoji druzini in vzgoji?
red_rose napisal/-a:a si opazla kako so ljudje na drugih forumih bolj socializirani?

Pri tem da je sestra še vedno v srednji šoli.

) in to je to. Sem sicer kar precej navezana na svojo družino, ker kar dosti časa preživimo skupaj, čeprav me zdaj čez tedne ni doma zaradi faxa, a vseeno nimam domotožja. Se mi zdi, da imava tako jaz kot sestra privzgojene dobre vrednote, glede drugih stvari pa imava itak lastno pot presojanja oz. samoodločanja.
Mogoče je majhna napaka v tem, da sem malo razvajena, ampak se zdaj trudim pravilno ravnati z denarjem (racionalno), ker zdaj sama razpolagam z njim. Itak pa ni skoraj nobena družina popolna. Tiste, ki izgledajo najbolj popolne, so lahko najbolj grozne.
Seveda pa obstajajo tudi umirjene družine, kjer so konflikti res redki in vlada toplina ter dobri odnosi. Tudi to je mogoče, dopuščam to možnost. 
še vedno mi je družina res na prvem mestu..

O madona, a ti sploh znaš brat? ... noro.claire napisal/-a:red_rose napisal/-a:ej, claire, ti si bolj stara uporabnica kot jaz?!![]()
pa ne gre se o nasilju, saj ti ni treba napisat ce so te zlorabljali
a sem kje rekla da sem starejša uporabnica od tebe?
ta drug stavek pa- mater si OGABNA.naj te bo sram.
a so tebe zlorabljali da si se jih sramovala?????
rekla sem ti samo, da si odprla temo o kateri sama nisi povedala nič. o meni pa očitno veš več kot jaz sama.
(mam še brata) in skp držimo - tega sem res vesela; in pa da mi je mami prijateljica.
res, prisezem... 4x sem zacela, vsakic mela napisan kilometerski post, pa mi ni blo nic usec.
prevec je zakomplicirano vse da bi se dal razlozit (v neki normalni dolzini posta) 

Vam pa vsaj dolgčas ni, kaj?sončk napisal/-a:Moj stric, ki je poskušal zadaviti dedka, pri 50ih letih hodi na plastične operacije za odpravo gub in v solarij, hkrati pa skupaj z ostalimi bližnjimi in daljnimi sorodniki plete spletke, s katerimi naj njegova žena ne bi ugotovila, da ima ljubimkoWhere do I collect the prize?