Hoče samo seks ali mu je kaj do mene?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair&Chuck »

ja no nvem... to je use zlo čudn...sam k mislm vi njega ne poznate in pol se vam pač to kar govori pa to zdi ful čudn...sam ubistvu on to govori u zajebanciji mislm ni tko da zdej naslednič k bi me pa vidu bi pa hotu bj p to...ja nevem bomo vidl kaj se bo zgodil ane :D čeprou sej js vem d je jebač in da verjetn res hoče samo f** sam js sm njemu že dala vedt da tega nebom ane pa še kr stalno piše pa to...pa sej ni usak pogovor o sexu mislm je čist normaln pogovor pol pa mal zajebancije o sexu pa tega sam sej ni tok glup da misl da bom resno sexala? :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Na žalost vidva nista tanova Chuck & Blair.

Tipu ni nič do tebe, samo tip je pogosto potreben in čaka eno šanso več za seks. Sej kdo pa pravi, da nate čaka in jih nima še par zdraven? :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

ahaha :D sej bolš da nisva chuck & blair ker pol bi se mogla pa res jebat skos gor pa dol :)
bo pa pač mogu kšno drugo najdt za svoje spolne potrebe k js nam nč nrdila!
stee mi čist do konca odprle oči ;)
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

super. sm vesela zate.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja samo pazi..ker bos mogoce prva punca ki se mu bo uprla, mu bos vedno bolj zanimiva, in vedno bolj se bo trudu...morda celo pretvarju da bi rad kaj vec.

NE MU NASEST! taki se ne spremenijo kar naenkrat v pridne fantke! :P
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej verjetn je to že fora, ker sm ga že parkat skenslala :) takrt k sva se žvalila je hotu pomoje kej več pa sm rekla sorry nekak ti ni ratal da bi me prepriču.. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Haha, sem se spomnila da imela nekoč podoben primer :D

Iz žalosti (eden me pustil par ur prej) sem zabluzila z enim krajevnim "jebačem" (fuzbaler v eni ekipi v 2. ligi, cel frajer v naših koncih), ampak seveda mi blo čist vseeno zanj, ker prebolevala drugega. In poba me kar par mesecev osvajal in osvajal (po msn, smsih; takrat še ni blo FB), jaz ga najprej čist ignorirala, šla sva kdaj na pijačko in žurat ven, ampak še vedno nisem lezla za njim kot ostale. In vsakič ko sva bluzila mi tip govoril kak me ima rad, ampak seveda le, da bi seksala in kak je prosil, da bi... :D so ga kolegi pol leta zafrkaval :D. Še dobr da še pri 17ih nisem bla tak naivna, da bi nasedla, pa čeprav malce pod vplivom alkohola.

Mah, zabavna so ta mlada leta, ni kaj!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

haha :) ja sej...naivna mladost ;)
rainbow.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rainbow.* »

moje mnenje je, da je vsake punce škoda da bi moškemu ustegla samo zato da bi potešila njegove potrebe in pri tem nebi mislila na svoje užitke! premisli in se odloči sama,.. SREČNO! ;)
Boys are toys,..
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

ehh :D js bi itak kej u zameno ane :D:D sam itaak. nam se tok nizko za jebača spustila...razn če bo men koristl :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ma, taki ponavadi niti niso kaj prevec dobir ljubimci :lach: najbrz bi mu takoj prislo, ti bi ostala razocarana nad seksom, on bi se pa hvalil da te je podrl. ni vredno. se da tut za ONS najt kul tipe, ce bi ze rada :D :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

nene on je dobr :D to sm pa že ugutuvila tkt med žvaljenjem k je hotu kej več je doooobr napelu na use sam js sm ga še bolš zajebala iz tem da kao nezna me prepričat (čeprouuuu je znou ane) :D
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

kaj je to ONS? Tako rade to omenjate :)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho