no ja...jst bi rajš vidla d bi posnel serijo po Vampire academy...so mi bol ušeč knige

mja...za zdej k nimm bulšga dela tud ta serija ni slaba
 mi je ta k igra Damona fulllll huuud
 mi je ta k igra Damona fulllll huuud  
 .
 . 

Heheh res je ne maram, ne.
 Heheh res je ne maram, ne.
 You just got to love this guy.
 You just got to love this guy. 

Niti me ne spominja več na Twilight, se mi zdi čist drugač in me veseli, da so scenaristi šli svojo pot (nisem prej nič brala o čem se gre v knjigah in nisem vedela, zakaj se gre, je pa bla prva asociacija seveda Twilight
 Niti me ne spominja več na Twilight, se mi zdi čist drugač in me veseli, da so scenaristi šli svojo pot (nisem prej nič brala o čem se gre v knjigah in nisem vedela, zakaj se gre, je pa bla prva asociacija seveda Twilight  ). Damon is one hot vampire
). Damon is one hot vampire  Tudi meni je bil všeč konec, očitno je le še nekaj človeškega v njem. Čeprav drugač je pa res evil, and I like it
 Tudi meni je bil všeč konec, očitno je le še nekaj človeškega v njem. Čeprav drugač je pa res evil, and I like it  Ian mi ful dober igra, tist njegov pogled in nasmeh
 Ian mi ful dober igra, tist njegov pogled in nasmeh  Pa Bonnie mi je zanimiva.
 Pa Bonnie mi je zanimiva.

That was a fun scene, še posebej ko se Twilight fani in Vampire Diaries fani tak radi kregajo o tem, kera je boljša knjiga/film/serija.
 That was a fun scene, še posebej ko se Twilight fani in Vampire Diaries fani tak radi kregajo o tem, kera je boljša knjiga/film/serija.