The Vampire Diaries

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

pa tud elen je bjonda u knjigi :)

no ja...jst bi rajš vidla d bi posnel serijo po Vampire academy...so mi bol ušeč knige :)

mja...za zdej k nimm bulšga dela tud ta serija ni slaba :) mi je ta k igra Damona fulllll huuud :flamingdev:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Sem si včeri pogledala prva dva dela. Dokaj solidno (nič ravno izvirno, all seen before), muzka je v nekaterih trenutkih res mim (najbolj je do sedaj sedla od Placebo), Elena mi je preveč "vsakdanja", nič posebnega, "another pretty face",..
Moška igralska zasedba mi odgovarja :D .
Bom pa sigurno pogledala vsak del :wink:
Slika
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Opažam, da bom tud to serijo mogla zvečer pogledat. Mi v drugem delu, ki sem ga popoldan gledala, ni blo takega filinga, kot v prvem. :P
Pol sem bla še pa razočarana, ker Damon ni vrgo Vicki dol iz strehe, tak kak je "kazalo" v promotu. Damn, pa tak sem upala, da jo bo. :D Heheh res je ne maram, ne.

Me pa zanima kaj si bo Damon z Caroline začel? Mislim, kako vezo ma ona z Eleno? Še frendici nista ne vem kak vlki.

BTW, ste vidle promo za naslednji del?
Damonov "it's all so rah rah go team!" in kretnja zraven sta just priceless! LOL :rofl: You just got to love this guy. :P
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Ja, ja VD je treba zvečer gledat. Dosti boljši filing. :)
Pa končno so skupaj spravli en del, v katerem me ni nič tak hudo motlo, da bi me zvijat zraven začelo hehe.

Izbira glasbe je bla ok. Vsaj noben song me ni kompletno iz koncepta vrgo and that's a big plus.
Cheesy zapisovanja v dnevnik ni blo. Ok Stefan je nekaj pisal, ampak misli so ble "normalne" in ne love related, tak da sem bla prav happy. :P
Eleno sem marala. Sploh tam v onem pogovoru z Damonom.
Elena in Stefan mi tud nista več tak hudo za gledat skupaj.
Damon je itak že od začetka vlki plus te serije, ampak na koncu dela pa je postal še trikrat večji. Rada mam take like.... Yeah, he's bad and he killed a few people, but there's still something human inside of him, čeprav se tega tak hudo brani.

Upam pa, da se ne bodo ful knjig držali, ker tisto kaj sem prebrala mi ni blo preveč všečno. Celo malo konfjuzing.

BTW, CW je naročil še 9 dodatnih epizod, kar pomeni, da bo serija mela polno sezono (22 delov). No surprises here, I guess. :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

I really like VD. Ta del mi je bil ful všeč, no, sej sta mi že prva dva bla, sam zdej mi je pa res ful fajn :) Niti me ne spominja več na Twilight, se mi zdi čist drugač in me veseli, da so scenaristi šli svojo pot (nisem prej nič brala o čem se gre v knjigah in nisem vedela, zakaj se gre, je pa bla prva asociacija seveda Twilight :)). Damon is one hot vampire :D Tudi meni je bil všeč konec, očitno je le še nekaj človeškega v njem. Čeprav drugač je pa res evil, and I like it :D Ian mi ful dober igra, tist njegov pogled in nasmeh :) Pa Bonnie mi je zanimiva.

Tud jst nisem presenečena, da so VD dal celo sezono, glede na to, da je bil 1. del najbolj gledana premiera ever na CW in tudi 2. del je bil zelo gledan :)
Use your head and follow your heart.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

A katera bere knjige? Jaz sem jih zasledila v knjigarni, samo ne vem, ce se splaca kupiti...
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

Jaz sem prebrala knjige, samniso nic posebnega no. Na prvi pogled lahko rečem, da mi je serija boljša. Če hočeš, ti pošljem knjige (pdf verzija ;))
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Ja, sem prebrala knjige in mi sploh niso všeč. Mogoče je samo peta nekoliko boljša, ostalo pa je poden. Obupen jezik in stil pisanja, za moje pojme veliko preveč enostavno napisano, da bi bilo zanimivo. Kot da bi pisal nek osnovnošolec. Če hočeš prebrat, ne kupovat knjig, ampak si jih potegni z neta, ker se res ne splača dat denarja za tak zmazek. :)

Serija mi za enkrat še ni preveč všeč. Upam, da bodo nadaljevanja boljša.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

se strinjam z Lorelaj :D meni mi je prvi dve knjigi mami iz Amerike prnesla in sm jih brala ful časa :)

serija mi je pa tko tko....za pogledat bom rekla ;) všeč mi je to da je na momente prow skeri d ni samo tisto najstniško :)
TechMan
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TechMan »

Moonlight je tui ena takšna fina kratka serija meni je osebno boljša od true blood-a in tele serije
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem tudi rada Moonlight pogledala, samo v primerjavi s True Blood in Vampire Diaries, mi je Moonlight skoraj malo preveč soft.

------
Drugače pa... WOW, današnji del pa je bil RES dober! Sploh konec. :eek:
What's up with that stone?
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Damon bere Twilight :rofl: Caroline pa: "Why don't you sparkle?" :D

Jp, je bil dober del :)
Use your head and follow your heart.
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

A so trenutno 4je deli al jih je 5? (:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Jaz na začetku sploh nisem registrirala, da je Damon omeno Bello in Edwarda, dokler ga ni pol Caroline vprašala, zakaj se on nea sveti. :D That was a fun scene, še posebej ko se Twilight fani in Vampire Diaries fani tak radi kregajo o tem, kera je boljša knjiga/film/serija.

Sem se pa mogla Damonu nasmejat, ko je začel z "...But I can't help but feel a little used... Ahh, I have to go to the party angry. Who knows what I'll do." :lach:

BTW, kaj v knjigah (kera jih je prebrala) piše kaj o tem oranžnem kamnu, ki ga je Damon vzel iz neke škatle? Ali pa o tej žepni uri, ki je zgleda mega pomembna?

@Urš.
4. del je bil to zdaj.. Naslednji tedn pride peti ven. :)
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

Ooo pol pa uredu (: sm šele učeri use zloudala pa nism pol vedla a je to to al je že petka (: me pa drgač tut zanima kaj je s to uro pa kamnom (:
Odgovori