Obsojanje zaradi seksualnega življenja
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Beiib. napisal/-a:Jagoda_ napisal/-a:Sej mi noben fant še ni reko kurba al pa kar koli žaljivega. Samo punce...
Meni se je pa to drugače zgodilo. S tem mislim, da so me že zaradi ene same izjave obsojali tako fantje kot punce. Enkrat smo se pač sošolci med uro pogovarjali o tem, če verjamemo v sex brez ljubezni, pač če bi kdo šel sexat zaradi enostavne telesne privlačnosti, "one night stand", ipd. Pa je vse tiho, pa js:"Ja itak, zaka pa ne??" Pa je nastala še večja tišina, pa me gledajo ko teleta v nova vrata, oba spola, pa se punce muzajo pa šepečejo, en fant pa me naravnost vpraša:" Ja ti si pol kurba, al kaj?" MISLIM! To je v bistvu trdil, s posmehljivim glasom...Punce pa itak, sn dobila pripombe, da bi mogla k psihiatru...no, to je blo v 4. letniku gimnazije...še zdaj mi ni jasno. Moje stališče se pa ni spremenilo. Sem 100% ZA enonočne avanture in sex brez obveznostinobodys toy napisal/-a:mogoče so pa sam lubusumne, ker imaš veliko izbiro moških, one pa si morajo izboriti enega in ga nato v nedogled pustit čakati, da ne izpadejo lahke pred drugimi njim enakimi puncami..
Tole je tudi meni ful znano. Pa daj no mir, po najnovejših standardih bi morala ženska, če hoče, da bi tip lepo mislil o njej, počakat 90 DNI, preden bosta prvič sexala. A ste nori ali kaj! Da bom js tk dolgo čakala, itak ni šans, tip bi pa do tedaj že 3x mislil, da sem frigidna...
Zadnjič spremenil prinzessin, dne 21. Avg. 2009 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
I am not an enigma, just a contradiction!
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Jagoda_ napisal/-a:Prosim ? Kdo se pred vsemi plazi po tipih? Kaj misliš da grem v petek v kmš si najdem mrtvo pijanega tipa ker tak me bo ziher meu in grem z njim...
A ve sploh ne sexate kadar niste v zvezi ? Pa sej menda ste ble kdaj dlje časa samske ?
Sej ste same punce sej veste kak to gre... Tud če bi bla z bratom na pijačo bi do večera blo v kozmetičnem salonu na tabli...ne govorim o tem, nikoli nisem v javnosti z nikomer... ko pa začnejo spraševat pa se res ne mislim lagat..
V bistvu ni poanta z kolkimi sexam ....ampak da je to sa
mo moja stvar in noben nima pravice zvonit moji mami na vrata in ji pravit kak ni dobra mama. Mislim kaj ? Da bodo njo naložli odgovornost da sem taka?
Sej pa nisem 15, mami nima nič z tem in ji noben nima očitat da je ona karkoli kriva.
Jaz se mam za bolšo od njih, žal. Na kraj pameti mi ne pade da bi se jaz mela za več od njih ker so ona trgovke pa frizerke ? One se majo za boljše ker so bolj čiste od mene...
- delusional
- Cosmopsiho
ja, kako te ženske vedo toliko o tebi in s kom se daješ dol? očitno tej tvoji tipi, s katerimi si bla niso diskretni.
nekateri tuki gor, pa ne vejo kaj pomeni biti samski in brez seksa.
in dandanes mislim da ni tako enostavno najt tipa ali rednega jebača. vsaj ne brez psihičnih motenj.
Koliko si stara in iz kako velikega naselja?
nekateri tuki gor, pa ne vejo kaj pomeni biti samski in brez seksa.
in dandanes mislim da ni tako enostavno najt tipa ali rednega jebača. vsaj ne brez psihičnih motenj.
Koliko si stara in iz kako velikega naselja?
Zadnjič spremenil delusional, dne 21. Avg. 2009 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Jagoda_ napisal/-a:Jagoda_ napisal/-a:Prosim ? Kdo se pred vsemi plazi po tipih? Kaj misliš da grem v petek v kmš si najdem mrtvo pijanega tipa ker tak me bo ziher meu in grem z njim...
A ve sploh ne sexate kadar niste v zvezi ? Pa sej menda ste ble kdaj dlje časa samske ?
Sej ste same punce sej veste kak to gre... Tud če bi bla z bratom na pijačo bi do večera blo v kozmetičnem salonu na tabli...ne govorim o tem, nikoli nisem v javnosti z nikomer... ko pa začnejo spraševat pa se res ne mislim lagat..
V bistvu ni poanta z kolkimi sexam ....ampak da je to sa
mo moja stvar in noben nima pravice zvonit moji mami na vrata in ji pravit kak ni dobra mama. Mislim kaj ? Da bod na njo naložli odgovornost da sem taka?
Sej pa nisem 15, mami nima nič z tem in ji noben nima očitat da je ona karkoli kriva.
Jaz se mam za bolšo od njih, žal. Na kraj pameti mi ne pade da bi se jaz mela za več od njih ker so ona trgovke pa frizerke ? One se majo za boljše ker so bolj čiste od mene...
Tisti ki me bo mel rad me bo mel takšno kot sem...in to sem jaz. Nebom se pa trudla zato da me fantje nebojo meli za kurbo.
- delusional
- Cosmopsiho
Ja iz Mb-ja bom šla v Lj
Še vedno da se gre mami tožarit... to je iz čiste hudobije a?
Kaj če bi jaz šla tožarit sošolke po maturantskem kak so pijane plesale striptiz na pultu, pa za sekundo nisem pomisla. Ne vem ne razumem, očitno mi nekaj manjka
A da bi me blo sram al kaj ? Al da namerno prizadenejo mami ? Al da se skregava ?

Še vedno da se gre mami tožarit... to je iz čiste hudobije a?
Kaj če bi jaz šla tožarit sošolke po maturantskem kak so pijane plesale striptiz na pultu, pa za sekundo nisem pomisla. Ne vem ne razumem, očitno mi nekaj manjka

A da bi me blo sram al kaj ? Al da namerno prizadenejo mami ? Al da se skregava ?
- delusional
- Cosmopsiho
Jagoda_ napisal/-a:Tisti ki me bo mel rad me bo mel takšno kot sem...in to sem jaz. Nebom se pa trudla zato da me fantje nebojo meli za kurbo.
S takšnim slovesom, kot se te drži, imaš bolj malo možnosti, da te bo nekdo imel rad takšno, kot si. Ne si delat utvar; ljudje si marsikaj mislijo, in si tudi bodo naprej, tvoja jeza v tem topicu ne bo nič spremenila, ne glede na to kako ne-fer se ti zdi svet.
Just saying...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Kolikor sem razumela Jagoda ne rabi obsojanja, sama se je zavestno odločila za svoja dejanja in ve, kako jo bojo drugi gledali.
Ampak če ti ne spoštuješ nekoga, si ljubosumen na nekoga, ga ne maraš, kakorkoli, ti nič ne da pravice, da hodiš h njemu domov se vpletat v njegovo življenje. Živi svoje življenje in če te ena oseba v njem moti se je pač izogibaj, ne pa njej težit in se vpletat v njeno življenje. Sama je polnoletna in se je odločila za tako življenje.
Ljudje smo si različni, enim paše nekaj, drugim nekaj drugega. To, da ji drugi težijo zaradi tega, ker sexa z veliko tipi, lahko v skrajnosti pripelje do tega, da ena ne bo oblečena po zadnji modi in bo komu šla na živce in ji bo zaradi tegea težil, da bodo ljudje težili za vsako stvar, ki bo na nekomu odstopala od njegovega vzorca obnašanja.
Ampak če ti ne spoštuješ nekoga, si ljubosumen na nekoga, ga ne maraš, kakorkoli, ti nič ne da pravice, da hodiš h njemu domov se vpletat v njegovo življenje. Živi svoje življenje in če te ena oseba v njem moti se je pač izogibaj, ne pa njej težit in se vpletat v njeno življenje. Sama je polnoletna in se je odločila za tako življenje.
Ljudje smo si različni, enim paše nekaj, drugim nekaj drugega. To, da ji drugi težijo zaradi tega, ker sexa z veliko tipi, lahko v skrajnosti pripelje do tega, da ena ne bo oblečena po zadnji modi in bo komu šla na živce in ji bo zaradi tegea težil, da bodo ljudje težili za vsako stvar, ki bo na nekomu odstopala od njegovega vzorca obnašanja.
- vseenomiska23
- Komunikatorka