^Hahah kaj pa ko Bill res točno tak zgleda, ko se na taki posebni način zadere: “SOOOOKAY!!”

To njegovo dretje je res priceless hehe…
Sem pa našla en res cool intervju z
Allanom Hydeom, ki je igral Godrica.
Read it here! It’s worth it! Tip je legenda. Upam, da ga bom hitro v kaki drugi seriji vidla, čeprav najbolj happy bi pa bla, če bi prišo nazaj k TB. Tak kak je sam v intervjuju reko, kaki flashback z Godricom in Ericom še zmeraj lahko naredejo. Damn, še zdaj mi je hudo, ko se samo spomnim na zadnjo sceno.
Vidiš, na to sem pa čisto pozabla, da je Sookie pila tud Billovo kri. In to like a ton of it. Pa kaj se meni samo zdi, al ji Bill takrat sploh ni povedal, kaki efekt zna met vampirjeva kri na človeka? Ker ne vem zakaj je te bla zdaj tak presenečena... Samo kolko zgleda ma kri tak na vsakega drugačni vpliv. Ali pa vsaj samo na Sookie. Ona je bolj taka special. Ali mislite, da je Lafayette tud mel kdaj sexy sanje o Ericu?? Hehehe
Sicer pa so se meni te njene sanje zdele prej kot nekaj, kaj ona sama premleva deep down in se mogoče tega sploh ne zaveda. Like igranje z mislijo, da bi sama postala vampir. Dejstvo, da je ubila človeka, … Ne vem ne, jaz bi prej rekla, da kri nea glih pričara nečesar kar ni, ampak prej “boosta” tisto, kar (ne) veš, da je.
Jaz samo upam, da ni blo to zdaj edina scena s Sookie in Ericom za to sezono. Sploh ker ne vem, kak bi še lahko Erica vključli v zgodbo, zdaj ko grejo back home. Ok v knjigi še obstaja zgodba, ki vključuje
(preventivno napisano z belo) orgijo, spandex, haubo od Ericovega avteja (in Maryann), ki bi jo res, RES,
RES rada vidla, ker je funny in hot hkrati heheheh, samo I guess za to v seriji ne bo časa.
^BTW, kaj Eric v promutu za naslednji del joka??