kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

to je isto če bi tipa uprašal kake ženske so mu všeč...večina bi jih reklaa da une ko majo ful hude postavce, če je možno 90-60-90...
tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh :oops:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

electra* napisal/-a:tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh :oops:

Nekatere pa tudi ne.

Meni moška izklesana telesa niso všeč. Ni mi všeč six pack, niso mi všeč šape namesto rok, še najmanj privlačne se mi zdijo 'nogometne' noge (po možnosti s tisto tipično hojo ...).

Dobrodošla so široka (pa spet ne v stilu plavalca) ramena, čvrste roke (nikakor tako nabildane, da jih tip ne more stisniti k telesu), majhna rit, raven, a mehek trebuh in telesna višina, ki presega mojo.

In če postavo primerjam s pomembnostjo obraznih potez, postava vsekakor izgubi.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

electra* napisal/-a:tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh :oops:

ni istoo! ravno sm prej napisala...js ne maram prevec teh izklesanih teles :D ne vem zakaj ampak mi je to totalno neprivlacno, nekak umetno mi deluje in ni mi vsec...niti tiste misicaste noge...
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Ne previsoki in ne premisicasti. Taki suhi, pa da majo misic lih tok da se vid da je tip. Tko res minimalno. Kej tazga npr http://www.istockphoto.com/file_thumbvi ... e-body.jpg
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^ se podpisem.

men so tut bl usec suhi tipi z izrazitimi rameni in močnimi rokami. pač da je edina misica k iztopa ta na rokah! sploh mi je pa seksi ce ma tip ozek pas pa siroka ramena.

recmo moj komot nos vse moje kavbojke :D sam majcke so mu premejhne!
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

am v realnosti so mi všeč vsi. Všeč mi je en k ma mau bir bauhca, ampak ma drugo karizmo, všeč mi je en k ma 195 pa je suh ful, ampak ma hudo postavo vseeno, tak naravno suh tip desca je.

drugač pa....Ni ga čez Sawyerja :eek: :hearts: :love: :clowm:

http://farm3.static.flickr.com/2372/208 ... 6cb844.jpg
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

jaz skoraj da ne poznam ženske ki bi ji ble všeč postave v stilu Chippendalesov.. :) itak pa je kot že prej omenjeno skoraj vse tolerirano če drugo štima.. meni je postava na zadnjem mestu pri tipu ;)
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^ dvomem da bi mi biu 120+ kilski moški z super karakterjem usec kaj bolj kot prijatelj! :D
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

ja sej sem napisala skoraj vse.. ker shujšat se da in ne vem zakaj se gre nekdo namerno toliko zanemarit.. zdej če pa je v meji normale, tudi 15 kg preveč, lih da ni zdravje ogroženo se mi pa ne zdi da bi kaj preveč komplicirala
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Smetka_ napisal/-a:am v realnosti so mi všeč vsi. Všeč mi je en k ma mau bir bauhca, ampak ma drugo karizmo, všeč mi je en k ma 195 pa je suh ful, ampak ma hudo postavo vseeno, tak naravno suh tip desca je.

Word! :respekt:

Jaz nikoli nisem imela v glavi glede nekih tipov parametrov, v stilu: všeč so mi visoki do 195cm, pa temne lase, pa taki pa drugačni.... Tud men zna bit bir bauh pri tipu ful seksi, takisto me lahka podžge kak suhljat osebek, ne moti me če je bolj nizke rasti. Ko me zapali, me zapali z marsičem drugim, kot pa postavo. Veliko bolj me pri tipu odvrne, če mi ni simpatičen v obraz.

Tiste pretirane mišice pa meni delujejo tako... Ne vem... Ko da bi tipi nosli silikonske vložke pod kožo. Še posebej v kaki oprijeti majčki pa solarij zagoreli... Definately not a turn on.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

tega bi takoj vzela za svojega. kaki tipi so mi všeč? hmmmm...vsi :D
no, to ravno ne, ampak nekih blaznih kriterijev nikoli nisem imela izoblikovanih, pa tudi berba mojih dečkov in jebačev je precej pestra. od meter čevap do 190. edino buckast ni bil noben.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Visok (ne previsok, kar je nad 190 mi je že bol tko :? )
Ne preveč mišic, pa tut ne špeha, mal bol konkretna postava, mičkn oblazinjen buši, da lahko ležim na mehkem :)
Da ma rit, pa bolj temno polt...To je men idealna moška postava
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Smetka_ napisal/-a:http://farm3.static.flickr.com/2372/2084234110_82056cb844.jpg

to je tudi meni najbolj všeč. verjetno zato, ker je moj nekaj takega, le da še mičkeno bolj suh :) na nogah ima pa mišice, kar mi je ful všeč :oops: pa tudi na rokah ma mogoče malo bolj (ampak res čisto malo) izrazite mišice in mi je ful všeč :oops: zame je to popolno! :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Smetka_ napisal/-a:
drugač pa....Ni ga čez Sawyerja :eek: :hearts: :love: :clowm:

http://farm3.static.flickr.com/2372/208 ... 6cb844.jpg

Se nebi mogla bolj strinjat! :hearts: :!:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Sessa