claire napisal/-a:ja. me forumašice težko sodimo takšno situacijo. vsaka pač izhaja iz sebe oz. se poskuša sama postaviti v podoben položaj. jaz bi menda itak že prej znorela, če bi tako "nekoristno" vlagal denar v spojlerje! saj ne rečem, naj ima hobi. a to je drag hobi. ne bi raje šla kam na počitnice??? za ta denar...
no kakorkoli.
mene zanima slednje. dobila sem občutek, da še ne živita skupaj. torej naj ti bo to prvi korak (in ne zanositev in šele nato skupaj živet, ker... uf. to ni gut.) ne smeš prehitevati stvari. kakšno leto najmanj moraš živeti s človekom, da spoznaš, ali lahko z njim shajaš. jaz bi mu torej na tvojem mestu predlagala skupno življenje. potem pa naprej. poooččččaaaaasssi.
do takrat pa si najdi kakšen hobi! služba- spanje- hrana- sex. no go. itak da ti nekaj manjka! morda pa to sploh ŠE ni otrok.
heh,veš kaj je smešno,ko si omenila počitnice ? da pri njemu ni variante da bi šel z mano na počitnice, ga ne spravš, prav da bi znoru da bi bil 1 tedn nekje, bi umru od dolgčasa pa take...tko da midva na morje skp ne hodva, no za en dan se že spraviva skp, za dlje pa hodim kar sama oz.s koelgico.
ne,ne živiva skupaj, zakaj ne? ker on noče od doma (kot nekakšen mamin sinko je), jaz pa tja ne gem ker se z njegovimi ne zastopimo dobro. tko da je tle res problem...sicer bi pri meni lahko živela, ker imamo veliko hišo in veliko placa,tako da stanovanje ni problem..samo noče...drugače pri meni prespi kak vikend,pa čisto vredu skupaj shajava...hobi? sj mam hobije...sam še zmer to ni to...
veš mogoče še ne razumeš kako je če si želiš otroka,nekaj kar bo res tvoje,in bo raslo v tebi...odraščalo s tabo skozi življenje itd. neki najlepšga.