Trenutek resnice (The Moment of Truth)
Kolikšna je zanesljivost teh poligrafskih testov?
No jaz se vsekakor ne bi prijavila. Bom pa gledala, ker me zanima, kako oddaja deluje.
Sicer pa je bolno ... kot marsikateri resničnostni šov. Se spomnim enega ko je ženska celotni svoji družini lagala, da se bo poročila z enim tipom, ki je bil btw totalen debil, in potem je na poročnem obredu komaj povedala, da gre za šov in da dobi denar. Če ji je to kvazi poroko uspelo izpeljati do konca, je zmagala. Whatever ... Se pa prodaja.
No jaz se vsekakor ne bi prijavila. Bom pa gledala, ker me zanima, kako oddaja deluje.
Sicer pa je bolno ... kot marsikateri resničnostni šov. Se spomnim enega ko je ženska celotni svoji družini lagala, da se bo poročila z enim tipom, ki je bil btw totalen debil, in potem je na poročnem obredu komaj povedala, da gre za šov in da dobi denar. Če ji je to kvazi poroko uspelo izpeljati do konca, je zmagala. Whatever ... Se pa prodaja.
g00fy_qa napisal/-a:Kolikšna je zanesljivost teh poligrafskih testov?
Mi smo imeli o tem predavanje pri kriminalistiki. Stvar je tako zanesljiva, da je zločinski mastermindi ne premagajo (če odmislimo razne vzhodnjaške jogije, ki so sposobni lebdenja,...), zato mislim, da ji tudi Franc iz Zg. Dupleka ne bo kos.
Preverja se cel kup telesnih odzivov, od srčnega utripa, do elektroprevodnosti kože (potenje) in te stvari so res skoraj nemogoče za kontrolirat.
Tudi v primeru, da je človek že itak živčen, kar verjetno si, če te žena posluša, bo odziv v primeru laganja še intenzivnejši.
Jaz sem zdaj ugotovila, da tekmovalcu vsa ta vprašanja postavijo pred oddajo, ko delajo test, na oddaji pa jih ponovijo in jih tekmovalec že drugič sliši.
Meni ni jasno kaj dogaja ljudem v glavi; vedo, kakšna bodo vprašanja in kakšne posledice, pa vseeno gredo tja na oder pred cel svet. Jim je vseeno za razmerja in družino in vse posledice?

..............
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
http://www.youtube.com/watch?v=BSjmg5_HneE
Tukaj povejo, da bi se o tem lahko prej pogovorili z družino.
Po mojem je tudi odstop mogoč. Če ne drugo, pa lahko narobe odgovoriš pri katerem začetnem vprašanju in se tako rešiš.
Tukaj povejo, da bi se o tem lahko prej pogovorili z družino.
Po mojem je tudi odstop mogoč. Če ne drugo, pa lahko narobe odgovoriš pri katerem začetnem vprašanju in se tako rešiš.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Sam tale oddaja je pa kr kruta. Kake intimnosti sprašuje Jonas
Sam zanimivo, da je lih od Cirile mož gor. Priznau, da je prevarou ženo u času nosečnosti, da jo je udaru, da je že pomislu na ločitev, da se je bolj veseliu ko se je rodil sin..pa take 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!