MMS-gole fotke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni se tut zdi brez veze... Nikol nisem pošiljala golih fotk; prejemat pa jih tut nisem mela želje... Pa ob tem se takoj spomnim na kake bedne internetne klepetalnice, v katerih si folk to pošilja, in ko se kak star ata slini nad tem. ne vem zakaj; asociacija pač :wink:

Fantu sem nekajkrat poslala slikce v kopalkah ali spodnjem perilu prek msnja; ampak mojih slik v kopalkah in zgoraj brez ma tut on ogromno glede na to da sva bla skup na morju. :wink:

Da bi pa sred dneva slikala lulo in mu jo poslala po mms-u; hah; nisva ravno tipa človea za tovrsten ""rajc"" :lach: :lol:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mene učasih prime, da bi mu poslala kkšno takšno fotko pa žau Moj še nima tolko sodobnega telefona, da bi meu funkcijo MMS. :roll:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ne, ne maram pošiljat nagih slik po telefonu. U bistvu sploh nevem, kaj je fora tega. Da ga zrajcam? Hja, itak... Pa je ja lepše u živo...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ste pa res prezares vzele to temo :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zakaj že? :gruebel:
Gost

Moraliziranje o nesmiselnosti pošiljanja tovrstnih MMS-ov ...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mah, to ni moraliziranje, to je samo podajanje mnenja :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

fun napisal/-a:Da bi pa sred dneva slikala lulo in mu jo poslala po mms-u; hah; nisva ravno tipa človea za tovrsten ""rajc"" :lach: :lol:

Meni niti na misel ne bi prišlo kaj takega. :) Pomoje bi mi blo čist smešno, če bi on meni poslal svojo nago fotko. :lol:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ :lol: sam res.. jest bi umrla od smeha, če bi mi jo on sredi dneva ali pa noči poslal ... Verjetno bi jo še pokazala vsem, ker bi sumila, da je vsaj na trdih drogah :D
Drugače pa sedaj če pomislim sploh ne obstajajo moje gole slike..
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

densy napisal/-a:Verjetno bi jo še pokazala vsem, ker bi sumila, da je vsaj na trdih drogah :D

To se hecas, al kako? :D Ce bi ti tvoj poslal sliko na kateri je gol, bi jo sla kazat okrog, ker bi sumila da je vsaj na trdih drogah?

Pa se back to topic ... Midva se pofotkava veckrat, ko sva sama in js mam te fotke od obeh na racunalniku, on ima nekaj mojih. Tudi na telefonu imava kaksno drug od drugega, ampak niso cisto gole.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

mah itak je zadn človk na svetu,ki bi to naredu, razen če bi s kolegi pjani kaj čudnega ustvarjali.. tko da ni bojazni, kaj bi/ne bi naredila :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Yeah, well, kaj pa če dobiš u mms-u tiča od tipa, ki ni tvoj dec, niti zanj ne "kandidira"?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Gost

Aloha napisal/-a:Yeah, well, kaj pa če dobiš u mms-u tiča od tipa, ki ni tvoj dec, niti zanj ne "kandidira"?!

Mu poveš, da ima malega :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men se je pred leti zgodiu en tak tič :? . Dizaster.

Še dobr, da sm mela telefonček, ki je sicer podpiru mms-e, ampak je bla kvaliteta pet let nazaj še bolj švoh, tko da se mi ni "izrisu" preveč nazorno, še zmer pa dost, da se je telefonska tega tipa po hitrem postopku (s tičem vred) brisala vn. Za vedno.

Svašta.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

O bad, men se je tut to enkrat zgodilo...iz neznane cifre sem dobila sliko neznanega tiča! Pa sem pol nazaj poslala msg, da je to najbrž napačna cifra, pa da nej preveri :eek:

Sicer pa ne pošiljam NAGIH slik. V spodnjem perilu recimo, to pa ja. Pa karkoli že pošljem, more bit 1a huda slika. Da če bi se bognedej karkoli zgodilo, me ne bi bilo sram zaradi teh slik ;)
Odgovori