"frigidna bejba vs. potrebna prasička"
Zato ker en daje eno energijo od sebe drugi pa drugo. Pač enemu gre sex po glavi drugemu pa druge stvari. Je pač tako eni so moški za ožent drugi pa za sex. No bi reku tako vsak človek ali ženska ma moško in žensko energijo. In čist odvisno je kake energije je več. In seveda s to energijo se predstavljamo. Vse kar se dogaja je pa energija in seveda kemija.
Verjetno je veliko odvisno predvsem ob kombinacije ljudi. Nekdo je lahko blazno strasten, pa ta strast v interakciji z drugim človekom mogoče sploh ne bo prišla do izraza tako zelo, kot če bi prvi naletel na koga podobno strastnega. Ljudje v odnosih privzemamo neke vloge, ki običajno ne nastanejo kar tako, niti slučajno, ampak delujejo različni podzavestni impulzi, ki nam narekujejo neko obnašanje - jaz temu pravim kombinacija ljudi v odnosu. Kako se ujameš, kako sam sebe dojemaš v odnosu do drugega, kaj drugi izzove pri tebi, kaj potegne iz tebe.
Jaz mislim, da ima en človek eno lastnost, ki jo hočeš, drugi pa drugo. Podobno kot lahko jaz najdem 10 ljudi in od vsakega vzamem eno lastnost in si s tem sestavim popolnega partnerja. Ampak keč je v tem, da najdemo eno osebo z vsemi temi lastnostmi. Dokler se to ne zgodi, pa se pač sprašujemo zakaj imamo radi dve osebi ali zakaj nima eden to, kar ima drugi, in obratno.
Tud js sm mela neki časa dva,pa se nism moga odločt.Vsi so mi pravl nej si najdem tretjega...pa nism bla glih za to...pa sm se odločla med dvema in še vedno kaže da sm se prav odločla...
Počni kar ti paše...tko al tko boš SAMA najbolš čutla čez čas...sej veš čustva se umirjajo, pa spet napadajo...ti sam uživi,a pazi da s tem koga ne prizadaneš
Počni kar ti paše...tko al tko boš SAMA najbolš čutla čez čas...sej veš čustva se umirjajo, pa spet napadajo...ti sam uživi,a pazi da s tem koga ne prizadaneš

Re: "frigidna bejba vs. potrebna prasička"
Hilda30 napisal/-a:
Pri celi stvari ni dileme, koga bi imeli rajši, s kom naj bom itd., ampak me zanima zakaj za vraga se ob prvem počutim tako kot napol frigidna ženska, pri drugem (ki mi vizualno in kot oseba ni všeč tako kot prvi) pa postanem potrebna prasička, ki v vsakem trenutku ve kaj dela in se zaveda sebe in svojega sexapila?
No kdo bo razumel tole kolobocijo?
očino je nobena ne razume dobro, ker večina razume to tako, kot da se odločaš za enga al za druzga.
date še enkrat prebrat-ne gre za odločitev.
Re: "frigidna bejba vs. potrebna prasička"
Amandine napisal/-a:Hilda30 napisal/-a:
Pri celi stvari ni dileme, koga bi imeli rajši, s kom naj bom itd., ampak me zanima zakaj za vraga se ob prvem počutim tako kot napol frigidna ženska, pri drugem (ki mi vizualno in kot oseba ni všeč tako kot prvi) pa postanem potrebna prasička, ki v vsakem trenutku ve kaj dela in se zaveda sebe in svojega sexapila?
No kdo bo razumel tole kolobocijo?
očino je nobena ne razume dobro, ker večina razume to tako, kot da se odločaš za enga al za druzga.
date še enkrat prebrat-ne gre za odločitev.
Potem je vprašanje 'zakaj se ob enem počutim tako, ob drugem drugače' še bolj neumno. Kako hudiča naj bi to vedeli? Najbolj preprosto odgovor: ni dveh ljudi, ob katerih bi se počutili identično. Logično.
bik napisal/-a:zanima kombinacija in seveda zanimivo razmišljanje. Energija in kemija so čudne reči. Predvsem pa neki je. Srečujemo ljudi take kot jih sami hočemo. Za skupno življenje pa ti ne bi svetoval ne enega ne drugega. Takoj ko se ti poraja dvom in sveda če si z obema sploh ne pride v poštev. Tistega ki boš vzela boš falila. Sicer ti imaš problem pri sebi. Ne vem kolk si stara vendar ko boš vedla kaj želiš ti bo nasproti pršu tak kot si ga želiš. razen če se ne boš samo sebe slepila.
hehehehe
Se strinjam s tem razmišljanjem...
Si predstavljaš bejba, da si poročena s prvim in drugega srečaš...nevem, recimo v wc-ju lokala...na vratih...kaj,a ga boš kar tam dol dala(ne dvomom vate da ja)?! In s tem varala nekoga, ki si tega ne zaluži, samo zato ker si ti potrebna?!...I don't think so!
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ja madona ste zoprne, "kako morš met 2" in podoben bla bla.
Pa nej ma. Sej ni nikjer napisala, da je s katerimkoli od vpletenih dejansko v zvezi. Pa tudi če bi bila, ni vaša stvar in niti ni point te teme.
Sem se pa tud jz enkrat znašla v podobni situaciji in je..zoprno.
Potem pa skenslala oba, ker..
Pa nej ma. Sej ni nikjer napisala, da je s katerimkoli od vpletenih dejansko v zvezi. Pa tudi če bi bila, ni vaša stvar in niti ni point te teme.
Sem se pa tud jz enkrat znašla v podobni situaciji in je..zoprno.
Potem pa skenslala oba, ker..
trapa napisal/-a:Kadar obstaja taka dilema, ni noben prava izbira.
- veneficus pupa
- Komunikatorka
Lahko pa tist prvi tip sploh ni tok bedn v seksu, ampak si enostavno ti mal zategnena, ker ti je model tako kul, da se sploh ne moraš normalno sprostit.
Ob drugem ti je pa kul, kt je že dost drugih rekl, ker nimaš nobenih zadržkov.
Ampak če je to tko, to lahko sama ugotoviš - mal bolj pobrskaš po svoji notranjosti pa je.
Lahk pa je res vse samo stvar kemije in energije in.. kdo bi vedu
Ob drugem ti je pa kul, kt je že dost drugih rekl, ker nimaš nobenih zadržkov.
Ampak če je to tko, to lahko sama ugotoviš - mal bolj pobrskaš po svoji notranjosti pa je.
Lahk pa je res vse samo stvar kemije in energije in.. kdo bi vedu

-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana