Kolikokrat oralno zadovoljite svojega moškega (samo njega)?
-
- Komunikatorka
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka
Re: Kolikokrat oralno zadovoljite svojega moškega (samo njeg
mala_s* napisal/-a: popolnoma in samo njega, torej ne kot del predigre, zadovoljite svojega partnerja oralno.
daj berite kaj je vprašanje!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Pr nama to prakticirava takrat ko mam M. Če vidm da je ful horny....zakaj pa ne
pač jst ne maram da mi v tistih dnevih karkoli šari tam spodaj, ker pač nism sproščena! Raj počakam in potrpim tistih nekaj dni tud če sm ful horny. Tko da takrat pač njemu pomagam
Da bi ga pa kr tko sam njega, to pa ne. K se še jst čist nakurm in pol valda vemo kaj sledi....

Da bi ga pa kr tko sam njega, to pa ne. K se še jst čist nakurm in pol valda vemo kaj sledi....

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Meni je res full smešno ko recimo govorim s prijateljicami in pol reče katera tako kot LoveLy*, da ona nima želje po tem. Ja, sej super, samo jst pol ne bi pričakovala, da mi jo bo on meni, če se mu kdaj slučajno ne bo ljublo sexat. Sej ne da se zdej v to siliš, če se ti res ne da, ampak, če se le da se potrudiš in si vzameš unih 10-30 minut. Jst jemljem to kot daš-dam. Če mam "tiste dneve" al pa se mi ne da, seveda da mu ga zdrkam, sfafam.. kar hoče pač. Če se njemu ne bo dalo seveda pričakujem isto od njega. Pr anketi sm tko označla zadnjo možnost, ne vem točno kaj piše, ampak tisto vedno in skoraj povsod pač 

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
jz se ga še rpeveč dotikam, tut tkrt k ni treba..če bi lohka, bi bla skos zravn njegovga pa ga vlekla z užitkom, k mi je to pač hudo in mi je to tak rajc da konc!! in mu paše od tega da ga lupčkam, se pogovarjam z njem (hahaha ne zdej tko razumet k da sm mtoena), ugl. kadar se da je v moji roki in potem sledi