Pri bivših niso pustili da niti k meni prideta (oba so spoznali in za razliko od mene takoj vedeli da sta absolutna kretena,zato nista smela spat kle,jstp a ne tm...Pa smo vseen seksal,na žalost... )
Zdejšnjim sva skupi en let pa pol,lahko bi spal tuki če bi jst al pa on hotla, starša ne delata problemov,ker vesta da je v redu in jih nikol nista...Na žačetku sem dosti spala jaz pri njem,on je tu samo enrkat,zdaj pa raje hodim spat domov,tako da drug pri drugem redko spiva.
Mam rada svojo posteljo
Midva ponavadi spiva pri meni ker imam vecjo posteljo, pa ni noben nic kompliciral. Mami je se vesela da pri meni prespi se posebej ko sem sama doma, ji je gut da nisem cist sama (edinka pa to, jo skos neki skrbi). Prvic je pri meni prespal po ene 4 mesecih pomojem, jst sm bla takrat stara 15.
Zadnjič spremenil sarci*, dne 03. Sep. 2008 9:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Js sm bila stara 17 let ko je prvi (bivsi) tip prespal pri meni... Od zacetka je bilo kar malo tezko vse skupaj, ampak so se potem navadli...sedanji pa se ni prespal pri meni..ker sem se ze kr kmalu po zacetku najine zveze preselila k njemu..
Jst nism mela nobenih komplikacij..Moji so skos govoril kdaj bo pršou k men spat(vedl so,da sva skupi u lj al pa mbju).Sm kr doug čakala..skor leto pa pou Jst sm pr njemu pa preeeej..Drgač pa nobenih komplikacij nikjer. Tut recimo zdej letos poleti je biu on pr men en mesc;jst pa isto pr njemu Usi smo zadovoljni in srečni ker se poznamo in imamo
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Ko sem mela prveha resnega fanta, so na začetku kar malo komplicirali, sploh ker nisem imela dovolj velike postelje in je bil itak problem. Mislim, da je po kakih 9 mesecih prvič spal pri meni na kavču. Kasneje ko sem kupila večjo posteljo in sva bila že dolgo skupaj, pa ni bilo več panike.
Prejšnji fant je tut ene parkrat spal pri meni, pa ni noben nič rekel.
Ta nov pa ni še nikol, ker ima itak svoj flat in spiva pri njem in je tut ful bolj udobno. Vem pa da ne bi imeli nič proti.
mojim je čist vseeno,ker sem itak že tolko stara,pa tud domov sem pripeljala fanta,ko sem bla stara že čez 20 let.če bi jim ga pa pripeljala pri recimo 17-ih,pa dvomim da bi mi takrat pustili,da prespi pri meni. sicer pa itak prespi pri meni ene 3x na leto,ker ponavadi jaz spim pri njemu
Moji so bili vedno striktno proti, da bi prespala pri frendici ali frendica pri men. Drugač pa radi vidijo, da fant pri meni prespi, obratno jima pa ni ravno všeč. Drugač niso pa nikoli nič postran gledal, saj ne da bi vedla
pr men ni blo pene. še mami je sama rekla, zakaj ne prespi pri nas js sm bla takrt ene 17. je pa tud res, da mam ločene starše in ubistvu sploh ne vem kako bi na to gledu fotr, ampak mislm da tud ne bi biu problem, ker mam starejšo sestro in pr njej fotr ni nč težiu.
Moji tut niso bli nč proti. Ok itq da sm ga najprej pripeljala domov samo tko mal da so ga oni spoznal, da so vidl da je ok tip in tko naprej.... pol pa ni blo problemou. Zdj če ga včasih ni k men me pa sprašujeta kje je, zakaj ne pride k nam itd....
mi2 sva že po mescu in pou spala skupej. sprva je blo pač tko, usake tolko. Ma zdej ko so ble počitnice.. uFF, sm bla pr njemu use skupej skorej ceu mesec. Moji so se že navadli, da ih tud pozno pokličem in rečem da kr pr njemu ostanem. Njegovi pa sploh ne delajo problema
K so šli moji na morje, sm mela obvezno prakso. In da nism spala sama doma, je njegova mama rekla da nai spim pr njih. 14 sm bla tam. zju3 ona itq zgodi ustane, sva spili skupej kfečke in pol sm šla z njegovo sestrično delat. :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Glede na to, da sem fanta prvič pripeljala domov pri 22-ih, ni imel noben problemov s tem. Živiva pa skoraj 100km narazen, tako da drugače niti ne gre.
Jz sm Mojga prpelala skor pr . prvič domou. Atu ni blo prou, ma njemu itak ni pasalo, da mam fanta nasploh. Mame ni motlo. Edin ko je atu pokapiralo, da seksava ga je malo zmotlo.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Mojim sploh nism povedla ko je prvič pri men prespav kr niti nism vedela da bo.. zjutro ko sma ustala pa ni blo panike pač sm ga predstavla, pa od zdj on skos pr men spi. Js pr njemu bol mal ker ma premalo postlo
Zadnjič spremenil bucka_*, dne 03. Sep. 2008 14:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Moji tudi prvič niso vedeli. Pa ne da bi skrivala, ampak ni bilo načrtovanu. V mojem kraju smo šli na neko predstavo in se je končalo tako, da smo veliko preveč spili in sem ga pač povabila k sebi (drugače sva planirala it v LJ, kjer je takrat živel). Ampak ni bilo panike, ker sva bla že nekaj časa skupaj, pa poznali so ga tudi že.