nikoli mu ne pride vame

Zadovolj(e)n/a v postelji.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ja, po 2h tednih je težko natančno spoznati partnerja...

Ko bosta naslednjič seksala in bo hotu sam dokončat, mu povej, da bi rada, da mu pride vate. Naj te vodi, vprašej ga kako mmu najbolj paše, ali pa naj ti pokaže kako to počne on, in potem to posnemaj. :wink:

Mogoče se pa boji, da ti nočeš da gre njegova sperma vate/po tebi... Če te to ne moti (mislim da si napisala da ta ne) mu daj vedeti, da ti je kul, tudi če konča vate.

veliko radosti in užitkov še naprej :kleeblatt:
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

ah, pogovori se... pogovor je vedno resitev... :)
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

se strinjam s Fun...
nekateri fantje se preveč obremenujejo s tem, da bi šlo kj narobe in potem to počnejo iz preventive, kar je po eni strani dobro...
ja tko bom rekla pogovor, pogovor in še enkrat pogovor...
good luck.. :razz:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Hahaha a ti z mojm bivšem hodš? :D (no offence darling if u're reading this)
Ne se sekirat za take reči, sej mu paše (vzdihuje itd.), ne izvajat pritiska na njega, ker ne bo nič bolj. Punca sej ga lahko "uporabljaš" kolikor časa teb sede, ali eno uro ali petnajst minut. Uživaj :wink:!
Aja, pa mal se pogovorta o tej stvari, da ne boš ti užaljena kej in boš vedla točno pri čem si :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne vem, mogoče sem malo starokopitna, samo da po 2 tednih zgubiš nedolžnost s prvim resnim tipom? :?

drugače pa: skozi vajino zvezo bo seks vedno boljši. na začetku se je treba spoznati, da točno ugotovita, kaj komu paše. saj nihče na začetku ne obvlada vse stvari in ne ve točno, kako in kje partnerju najbolj paše.

počasi se daleč pride!
marimeri
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marimeri »

resna zveza gor, resna zveza dol... je prav vseeno :)

mogoče se pa trudi, da mu ne pride prehitro al pa rab malo več časa :wink: a ni to vredu, če traja malo dlje? :)
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

:wink:
Zadnjič spremenil veronika_, dne 23. Feb. 2011 1:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

rammsteingirl napisal/-a:ne vem, mogoče sem malo starokopitna, samo da po 2 tednih zgubiš nedolžnost s prvim resnim tipom? :?

In kaj je narobe na tem? Da se je po 2h tednih dala dol? Jaz sem nedolžnost zgubla s tipom, k sm ga poznala glih en dan, niti zaljubla se nism vanga, po tistem morju se nisma nikol več slišala, pa mi niti najmanj ni žal in tega ne bi zamenjala za nič drugega. Pa verjetno nisem edina na tem forumu, pa nisem nikakršna radodajka.
Al je narobe to, da se punci zveza zdi zelo obetavna in računa na to, da postane stvar resna? Kaj bi pa meli od življenja, če bi na vse gledali slabo in si mislili, eh saj itak ne boma skup delj ko mesec dni...

Am, back to topic, da odgovorim: a uporabljaš zanesljivo kontracepcijo? Če sta na kondomih, je možno, da mu ni tak vredi filing in mu zato ne pride vate. Lahko, da ima v podzavesti zakoreninjen strah:kaj pa če vseeno zanosi? A si ti tud njegova prva? Morda se je s svojim intimnim prijateljem tako dobro zrokoval, da točno ve, kak mora delat da mu noro pride, in ima visoka pričakovanja, da boš tudi ti delala točno tak, pa ve, da to ni realno in ti ne upa povedat. Mogoče ma za sabo razgibano mladost in se boji, da ti ne bi prenesel kake okužbe (možnost, katero vse prevečkrat izključimo).
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

positive vibration napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:ne vem, mogoče sem malo starokopitna, samo da po 2 tednih zgubiš nedolžnost s prvim resnim tipom? :?

In kaj je narobe na tem? Da se je po 2h tednih dala dol? Jaz sem nedolžnost zgubla s tipom, k sm ga poznala glih en dan, niti zaljubla se nism vanga, po tistem morju se nisma nikol več slišala, pa mi niti najmanj ni žal in tega ne bi zamenjala za nič drugega. Pa verjetno nisem edina na tem forumu, pa nisem nikakršna radodajka.
Al je narobe to, da se punci zveza zdi zelo obetavna in računa na to, da postane stvar resna? Kaj bi pa meli od življenja, če bi na vse gledali slabo in si mislili, eh saj itak ne boma skup delj ko mesec dni...

glej, sama pač drugače gledam na take stvari. sama sem rabila nekaj časa, da sem bila pripravljena. ne obtožujem pa nobene kle gor. itak vsaka dela, kar hoče. ljudje imamo različne karakterje.
konec OT, ker nočem, da še ena tema tukaj gor postane ena sama kregarija ! :evil:
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noname123 »

Jaz Legally_blond čist štekam, ker ima moj dragi enak "problem" - če hoče, da mu pride, si ga mora zmetat. Jaz sem se na to že navadila (glede na to, da sva cca 1,5 let skupaj :) ) tako da se s tem ne obremenjujem (več :) ). Pa tudi njemu glede tega ne težim, ker vem, da bi bilo samo še slabš - če bo ves čas razmišljal, da mu mora prit, potem mu res ne bo... Sicer imam pa jaz eno drugo težavo - sploh ne seksava... tko da... btw - Legally_blond - jst raj seksam, pa da si ga mora zmetat, da mu pride - glavno, da seksam! :twisted: ampak to je že druga tema :roll: :?
Zadnjič spremenil noname123, dne 02. Sep. 2008 21:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

:D :D :D Cool, tole me pa je nasmejal. Bod srečna da imaš takega tipa :)

Mislim pa da si zgrešila, 2 tedna, resna zveza, ... uno drkanje, fafanje, špric v pič itd... to je vse ok. Sm to kokr se začel bo tud šlo, vsaj ponavad, je tak.
Mogoče je pa fant udarjen na kaj druzga, v rito, med joške,... po obrazu... Vpraš ga... Če si že tako open in te nč ne mot.

Zajčki :twisted:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

hehe, zbrala si si ta prav nick...

pusti času čas, bosta že ugotovila, kaj vama najbolj paše in mu bo potem tut vate pršlo...
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Temptress »

Kakšno moraliziranje s strani enih. Res ste spomenik vzdržnosti in kreposti. :lol: :D

Kakšni tipi so sam tolk navajeni na "grip" dlani (pa ja vsak točno zase ve kolk mora stisnit in kolk trenja mora bit) in rabjo mal pomoči za orgazem pri seksu. :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sam se pa zapičte v vsak drek :roll:
Mislm kaj ma zdej tukej sploh veze al sta dva tedna skupej al pa dva mesca.verjetno sta štartala z resnimi nameni in ne z larifari.vsaka resna zveza ma en začetek in če je to začetek resne zveze, jst ne vidm kaj je potem tukej problem?!

sicer pa ni vprašala kaj si mislite o njeni resni zvezi in tralala kukr sm izbrala.
prašala je zakaj mu ne pride vanjo.In na to se naj bi odgovarjalo.
punca je z njim zgubila nedolžnost in jasno, da verjetno po dveh tednih ni cel profi.
se pa strinjam tukej s fun.edin pameten nasvet/odgovor.
Najboljš da ga prašaš kako in kaj, nakažeš, poveš kaj si ti želiš in ga vprašaš kaj si želi on.navsezadnje ljudje nismmo vsi isti in ne gre pri vsakemu enako.vsak človek je edinstven, ima vsoje želje in občutke, tako da se je glede takih stvari bolje obrniti na njega samega in ga vprašat, kot da ti rečemo da napravi to in ono, kar bo lahko recimo čist kontra.

in ne razumem tud tega kaj je tukej vulgarnega?punca je pač direkt povedala, jebeš.Kot da ve ne uporabljate teh izrazov.sicer pa neglede, tema ni o vugarnih izrazih ampak o dotičnem problemu!
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: nikoli mu ne pride vame

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Legally_blond napisal/-a:Ker gre za konkreten primer, katerega nisem našla, da bi že obstajala podobna tema, sem se odločila da odprem novo.
Torej, s fantom sva skupaj dobra dva tedna in imava redne spolne odnose. Do zdaj mu še nikoli ni prišlo vame, vedno mu je šele takrat, ko si ga je kakšnih 5 minut drkal. Tudi ko mu ga potegnem oz. mu ga po 15 minut fafam, mu ne pride, čeprav mene ne bi motilo če bi mi v usta špricnil. Sicer seks štima, vsaj izgleda tako, ker je moj vedno za akcijo, jaz pa tudi. Me pa zanima (glede na to, da je on moj prvi resen fant in da sem z njim izgubila nedolžnost) ali jaz kaj delam narobe ali se to še kateri dogaja? Ga ne znam zadovoljiti? Sicer vedno globoko diha in uživa, ko mu ga obdelujem, ampak ne vem kako naj si to razlagam, da mu vedno pride šele z njegovo pomočjo, da si ga vrže na roko. :? Drugače pa nisem zadržana v postelji ali kaj takega, ker čisto padem not.:oops: :D Kaj mislite o tem?

Ja men pomaga dirty talk,probi to :wink:
Odgovori