jennyh maš kr podobn primer kot sem ga jaz imela pri bivšem.. moj fotr ga ni prebavljal. niiič mu ni blo na njem všeč, tudi ko ga je bolje spoznal in se mu je pokazal v res najlepši možni luči. motila ga je njegova frizura, dejstvo da nima vozniškega izpita, to da kadi, da drugač govori ko mi (je bil iz oddaljenega kraja) in najhuje jeseveda bilo, da so me mogli vozit k njemu. aja pa seveda sem poslušala nenehne očitke, zakaj sem si izmed vseh fantov na svetu mogla zbrat takega, ki ima samo frizersko šolo in nima avta
skratka, mešalo se mi je tako kot se tebi. pri meni se to nažalost ni nikoli spremenilo.. mama še danes pravi, da je to počel kr me je hotel obvarovati, kr mu ni šlo v račun da sem že tako drasla, da imam resnega fanta. midva s fotrom se sicer glede nobene stvari nisva razumela.
in po mojem je tudi pri tebi podobno.. pač mama te ima rada in mogoče si je v glavi nezavedno ustvarila vzorec, kakšnega fanta bi naj ti imela. in čist možno je, da bo pri tem ostala. še najmanj boš dosegla če se boš z njo prepirala kr bo na koncu še imela izgovor, da je on prinesel prepir v hišo..
mislim da bi bilo dobro, če se mama in fant prav spoznata. da mama vidi s kom imaš dejansko opravka. nobeni starši niso srečni, če nevejo s kakšnim človekom je njihov otrok v intimni zvezi.
po napisanem sklepam, da ne živiš več pri starših? no to je dobrodošel privilegij, ki ga mariskdo od nas ni imel

pusti ji, da spozna tvojega fanta in ji daj malo časa. mogoče res nebo nikoli navdušena nad njim, a sprijaznit se bo morala prej ali slej.
da še napišem kaj na to temo
mene so pr mojem dragem super sprejeli.. baje sem jim najbolj všeč od vseh njegovih punc

vedno komaj čakajo, da pridem kaj na obisk in nasploh se pri njih dobro počutim. kar se mojih staršev tiče.. mislim, da je očetu kr všeč glede na to, da ni nič komentiral. mami je itak ful všeč.. se super razumeta.. vsaj enkrat mam srečo pri tem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche