Zaenkrat mam v ožjem izboru stanovanje na Glinškovi ploščadi, potem v Zupančičevi jami (če novejša gradnja na Knobleharjevi spada pod Župo), pa še eno za Mercatorjevo poslovno zgradbo.
Domačinke prosim malo pomoči kam naj grem oz. NE grem

). Jaz sem nazadnje živela čisto na koncu BS3-ja, skoraj ob obvoznici in mi je s kolesom vzelo slabih 20 minut do centra (no, odvisno, kateri konec centra), kar se ne sliši veliko, ampak po večerni smeni,ob dveh zjutraj je bilo zelo mučno še kolesarit domov. Kje bliže gospodarca je skoraj sanjsko. Tudi tam čez Dunajsko od GR-ja je kar nekaj prijetnih stanovanj, ampak ne vem, kako je kaj z enosobnimi, ker so v glavnem večdružinske hiše.

črnamamba napisal/-a:
torej...živiš sam/a?
zakaj?
od kdaj?
v kakšnem stanovanju?
konkretni + in - ?

na videz sproščena, tabornika itd...ampak. ja, pospravljanje jima ni bilo blizu.
. V svoji karieri sem menjala 15 cimer in z eno se nismo štekale, z ostalimi pa smo se "naučili ljubiti drug drugega". In ko smo bile cimre, so bile to ene od najpomembnejših ljudi v mojem življenju (in verjetno tudi jaz v njihovem).
), da se z mojim prestaviva nekam na svoje. Si ne predstavljam živet sama, meni postane dolgčas že če sem čez vikend sama v stanovanju. Sem ful družaben človek in rabim nekoga da z njim pošeram svoj dan, pomojem če bom kdaj samska bom postala crazy cat lady
.
) in imam na to obdobje lepe spomine, med faksom sem si - tako kot vecina navadnih smrtnikov v Ljubljani - sobo delila z drugimi puncami, kar mi je vedno manj ugajalo, saj z nobeno nismo imele nicesar skupnega in posledicno ni bilo motivacije za kaj vec kot 'kako je blo na faksu? aha.. ja, pri nas tudi dolgcas..' . Lani koncno dobila samsko sobo, a sem si stanovanje se vedno delila s 7 ljudmi, druzil se ni nihce, edina oblika komunikacije je potekala na interni facebook skupinici, ko se je kdo pritozeval nad nepomito posodo. Zadnje pol leta koncno v svojem najemniskem brlogcu
Rada zivim sama, sicer sem rada tudi v druzbi, a v taksni, ki meni ugaja (in ne z neznanci, ki se menjujejo na par mesecev), a mi pase tudi ta luksuz, da se lahko umaknem na svoje, ko hocem mir.