Jaz se pa do zdej nisem nikoli samozadovoljevala ko sva bla skup... edin mogoče da sem dala roko pač kam k mi paše, in potem je on sam šel tja s svojo roko... Vseeno skoraj vedno doživim orgazem,ker dobr poskrbi zame in me zna zadovoljit.. mu bom pa mogoče naslednjič malo pomagala...
Zadnjič spremenil fun, dne 16. Avg. 2008 15:59, skupaj popravljeno 1 krat.
od začetka sem se tudi jaz morala poleg sexa še samozadovoljevati, oz. me je fant dražil po ščegatavčku, zdaj pa kakšen meseč ni več potrebno. Pride mi brez dražanje ščegetavčka ali pa samo z draženjem,brez sexa. Oboje skupaj uporabljam le toliko, da fanta malo podražim, ker mu je to sexy in me rad gleda ob tem.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Men to nekak ne paše k sexu (mojmu seveda ). Ka pa vem, se mi zdi da bi to delala iz obupa da mi bo ja prišl (to ne pomen zdej da mislim tk za tiste ki to počnete). In na srečo nimam dlih problemov s tem da mi ne bi prišlo.. Mi je sicer všeč če mi to tip dela (kdaj pa kdaj), sama pa res nikol. Mogoč pa bo kdaj tut to treba
Freedom is just another word for nothing left to lose..