Oprostiti?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
mislim,da je on ni klico po imenu bivše,ampak je izjavljal marsikaj bolj hujšega! pa še sama je rekla,da se ga boji...tako da to ni enako,kot ve opisujete. pa če jo močno za roke prijemal... ne vem no 

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
ja js bom tako povedala.. js sm mela eno izkušnjo s tem da me je tip mal močnej zagrabu za roko.. v navalu živčnosti ko sta se kregala z bratom, sm ga hotla utišat (ker se je voznik (ki nam je btw delal uslugo da nas je pelal) zgovarjal po telefonu) sm mu pač hotla položit roko čez usta.. v smislu naj kasnej nadaljujeta.. in je mal narobe razumu, me je prou na grobo za roko stisnu.. sm mu povedala, da takih izpadou ne mislim tolerirat sva se pač lepo pomenila.. je oblubu da ne bo več.. in ni.. je od tega že eno leto.. tko da nevem.. js bi dala še eno šanso.. ti pa kokr veš
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
jaz rečem, da vsak si zasluži še eno šanso, če mu je pač žal, pa hoče napako popravit... ded se je zdaj verjetno zamislo... jasno mu daj vedeti,d a tega v prihodnje ne boš prenašala in da alkohol ni opravičilo...
moj je v pijanem stanju povedal že tudi, da bi se kar poročil z mano, pa tudi to, da mu je vseeno če je meni hudo... tak da nasplošno nisem ljubiteljica alkohola... trdim pa, da kar imaš trezen v srcu, imaš pijan na jeziku... in zato bi ti še svetovala, d ako pride domov z morja, da ga zaslišiš zakaj mu je sploh kaj takega padlo na pamet, oz. če mu kaj ne paše, pa ti ni upal povedat.
pa seveda se še oglasi kaj na forumu in poročaj kako si rešla zadevo
moj je v pijanem stanju povedal že tudi, da bi se kar poročil z mano, pa tudi to, da mu je vseeno če je meni hudo... tak da nasplošno nisem ljubiteljica alkohola... trdim pa, da kar imaš trezen v srcu, imaš pijan na jeziku... in zato bi ti še svetovala, d ako pride domov z morja, da ga zaslišiš zakaj mu je sploh kaj takega padlo na pamet, oz. če mu kaj ne paše, pa ti ni upal povedat.
pa seveda se še oglasi kaj na forumu in poročaj kako si rešla zadevo

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
vsi delamo napake, saj smo ljudje in še eno priložnost si zaslužimo vsi... Moraš mu dati jasno vedeti, kot so že povedale, da tega ti prenašala ne boš. sicer pa sama moraš razmisliti, ali je bilo to prvič, ali je res tak.
Sama mislim, da neb takoj odšla, če bi ga imela rada, mene je moj tudi 1x prijel močno za roke, ampak zato da sem se pomirila... odločitev je tvoja in vsaka odločitev bo prava
Sama mislim, da neb takoj odšla, če bi ga imela rada, mene je moj tudi 1x prijel močno za roke, ampak zato da sem se pomirila... odločitev je tvoja in vsaka odločitev bo prava

-
- Cosmopolitanka
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
odvisno od tebe...mene je naprimer že udaril ker je bil hud name pa je bil trezen pa greva še vedno naprej...ker vem bilo je prvič in še ena šansa mu je bila dana. drugič a-a nikoli več, konec med nama. in to je res zdaj čisto od tebe odvisno. če ga zelo pogosto pije veš da se bo verjetno stopnjevalo, če pa je bil samo zdaj tak ko se ga je nasekal in še nikoli je druga.
mislim pa da je pametno če mu daš še eno šanso. druga pa potem ne obstaja.-tako bi jaz naredila
mislim pa da je pametno če mu daš še eno šanso. druga pa potem ne obstaja.-tako bi jaz naredila

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- trepalnica
- Debatorica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
enako, iz osebnih izkušenj: čim prej dalje
tudi moj bivši je začel s takimi izbruhi, ko je bil pijan me je zmerjal, meni pa se je zdelo da je to pač zaradi alkohola ali da se postavlja pred kolegi...to se je samo stopnjevalo in ni ostalo samo pri verbalnem nasilju
zdaj ko razmišljam o vseh njegovih izpadih, mi sploh ni jasno kako sem lahko to prenašala do te mere ko sem
tudi moj bivši je začel s takimi izbruhi, ko je bil pijan me je zmerjal, meni pa se je zdelo da je to pač zaradi alkohola ali da se postavlja pred kolegi...to se je samo stopnjevalo in ni ostalo samo pri verbalnem nasilju
zdaj ko razmišljam o vseh njegovih izpadih, mi sploh ni jasno kako sem lahko to prenašala do te mere ko sem
Houd de wereld tegen
Sama sem bila s fantom nekaj mesecov skupaj in ga imela neizmerno rada. Dobro me je poznal in vedel, da ne prenesem, da me kdo zmerja. Da ne pustim tega! In je enkrat v navalu jeze rekel samo en stavek, me močno prizadel in hotela sem prekinit. Po nekaj dneh prosjačenja sva se dobila, je me prosil odpuščanja. Jokal je. In sem jaz, tepka, dala še eno možnost. Čez nekaj mescov se je zgodba ponovila. Ko me je zmerjal, sem rekla naj neha. On se je smejal, besede so bile izrečene. V trenutku se je najina zgodba tukaj končala. Že prvič sem šla čez to mejo, drugič nič več.
Ni ga tu na svetu, ki me bo ozmerjal! Preveč sem še včasih pustila. Zdaj pa sebe postavljam na prvo mesto. Kdo me bo imel rad, če se sama ne bom imela? Nihče. Premisli, če je vredno vse skupaj odpustit. Saj prej ko slej se lahko zgodba ponovi. Pa srečno.
Ni ga tu na svetu, ki me bo ozmerjal! Preveč sem še včasih pustila. Zdaj pa sebe postavljam na prvo mesto. Kdo me bo imel rad, če se sama ne bom imela? Nihče. Premisli, če je vredno vse skupaj odpustit. Saj prej ko slej se lahko zgodba ponovi. Pa srečno.

sama si tega ne znam predstavljat...in dam roko v ogenj, da moj tega nikoli ne bi naredil...
če pa bi kdaj koli prišlo do tega, ne bi razmišljala, ampak bi še tisti trenutek odšla...če ti je bil v pijanem stanju kaj takega sposoben rečt potem je to najbrž v njegovi podzavesti...ni šans, da bi se me še kdaj dotaknil..če imaš kaj pameti...spakiraj..
če pa bi kdaj koli prišlo do tega, ne bi razmišljala, ampak bi še tisti trenutek odšla...če ti je bil v pijanem stanju kaj takega sposoben rečt potem je to najbrž v njegovi podzavesti...ni šans, da bi se me še kdaj dotaknil..če imaš kaj pameti...spakiraj..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
stevens napisal/-a:če te 1x vdari je vredu če mu daš še eno možnost,da vidiš ,če je blo slučajno al kaj? bolane ste ene babe tu gor
halo, saj je pa ni vdaril... sicer pa nič ni konkretnega povedla, kaj ji je sploh reko, mogoče je tečnarla, pa ji je reko naj utihne, pa samo nekaj jo je stisno al kaj... nimam pojma... vglavnem se bo že sama odločla kak pa kaj... vglavnem vdaril je ni... in me zdaj ocenjujemo tole situacijo, ne primera ko jo je pretepal.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
- Sramežljivka