Na morje z bivšim?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ne iti z bivšim na morje, ampak dokončno končajta in adijo. Lahko pa greš z novim, saj poletje je še dolgo in čez slaba dva meseca ga boš že bolje poznala.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
rock_princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rock_princess »

tut če nista več skup sta lahk še useen frenda..pr nama je že tko..zdj greva skp na triglav..pa ni nobene sramežlivosti..kreganja..
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

jullia_ napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a: Kako pa da se tko počas razhajata drgač? Ferbc sm sej vem :oops: .

Ja, to tudi meni ni jasno. Še posebej se mi to zdi čudno glede na to, da si že novega spoznala.
Na tvojem mestu s tem novim ne bi šla skupaj na morje, ker sem precej nezaupljiv človek in bi ga hotela prej bolje spoznat, s sedanjim skorajex tipom pa tudi ne, ker si boš pomoje s tem zajebala šanse pri tem novem. Ne vem no... a bi ti na njegovem mestu to mirno prenesla?

Počasi se razhajava ker sva bila reees dolgo skupaj, sicer v on/off zvezi, ampak vseeno.

Ja saj to me ravno muči, jaz bi v taki situaciji, če bi mi on zdaj povedal, da gre z bivšo ali kako drugo kolegico na morje, takoj prekinila stike oziroma opustila upanje na kako zvezo, ne vem zakaj pričakujem, da bi on to moral razumeti.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

***Ally*** ce bi bilo tebi grozno, ce bi ta novi sel na morje z bivso, bi verjetno njemu tudi bilo neprijetno, ce bi sla z bivsim. Ne glej samo na sebe, postavi se v njegovo kozo in se enkrat premisli. Pa good luck. :)
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Re: na morje z bivšim?

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

***Ally*** napisal/-a:Torej ponuja se mi možnost, da grem na morje s fantom, s katerim se razhajava.

ja pa se ti nej ponuja, če si pametna, se tega ne boš šla. s fantom se razhajata (čeprav to mi ni jasno, kako se lahko dlje časa razhajaš, to je potem samo še zavlačevanje), prekini zgodbo in začni na novo. in ne vleci vsega skupaj v nedogled, če gresta narazen, nevem zakaj bi hodila...
__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a __CrNa__ »

Točno to se je meni 2 leti nazaj zgodilo... Sicer sva bla že vnaprej dogovorjena za morje, čeprou ni blo nujno da greva, ker je bla to prikolica od kolegov in bi si jo samo sposodla in njih ne bi nič oškodovala, če ne bi šla, ampak je potem on vztrajal, da pa vseeno pejva. Par takrat nisva bla, ker sva šla malo pred tem na razen. No tam sva bla seveda skupaj, sexala pa tko in ko sva prišla domov je blo še vedno vse na bazi prijateljstva, potem pa sva prišla nazaj skupaj, pa se je zgodba spet ponovila, tako da ti sploh ne svetujem da greš na morje z njim, ker te pomoje vedno neki premami in potem ti je žal in se to kroženje samo ponavlja...sva skupaj, nisva, sva...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Re: na morje z bivšim?

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Mju napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:Torej ponuja se mi možnost, da grem na morje s fantom, s katerim se razhajava.

ja pa se ti nej ponuja, če si pametna, se tega ne boš šla. s fantom se razhajata (čeprav to mi ni jasno, kako se lahko dlje časa razhajaš, to je potem samo še zavlačevanje), prekini zgodbo in začni na novo. in ne vleci vsega skupaj v nedogled, če gresta narazen, nevem zakaj bi hodila...

Ravno to sm tud js hotla rečt. Da se z nekom razhajaš? Krneki. Drugač pa js ne bi šla. Ker če bi ta "potencialni" to zvedu, mislim da lahk kr pozabiš na njega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

***Ally*** jz ti predlagam, da poglavje s tvojim bivšim zaključiš. Če hočeš it na počtnice, pejdi s kašno svojo kolegico. Sploh, če res Last minute ni drago in si lahko ( skor ) usak privošči. S tem novim fantom pa se spoznavaj lepo počasi, ker počasi se daleč pride. :cool:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

nič počasi, poletja bo kmalu konec! :D :D :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ma ni šans, ne it z bivšim na morje. Ker če je pri enemu končano, še ne pomeni, da je pri drugemu. Pa mal težko se je zadrževat, če sta še pred kratkim bla par, da bi pa zdej funkcionirala kot največja kolega. Raj ne :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Sej pomoje misli met s tem "novim" resno zvezo. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ali pač.... :)
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Ne razumem, če se razhajata zakaj bi šla na morje?
Če pa sta samo kolega, potem bi pa to mogoče šlo.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

A to razhajanje je spet neka modna muha ali kako? Si skupaj ali pa nisi, neke sivine tukaj ne vidim, predvsem, če sta imela prej definiran odnos in vidita, da ne gre naprej. Posledično tudi ne vidim motiva zakaj bi šla na morje z bivšim - a samo zato, ker nimaš s komerkoli drugim? Ah, obup ... In jaz ne bi šla razen, če bi želela na morju pokrpati odnos.

In tale novi - pusti času čas, povej mu, da si planirala morje pa ni nihče za akcijo, mogoče se mu posveti in gresta skupaj. To se mi ne zdi napačno, prijatelja pač - če bi bilo kaj več, bi itak ostalo na morju, trud in pravo spoznavanje bi sledilo šele na domačih tleh, ker na morju je zmeraj vse oh in sploh juhu, potem pa realnost.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Preden razmišljaš o morju pomisli, kakšen je tvoj odnos do zdajšnjega fanta s katerim se razhajata in kakšen do novega. Če želiš, da gresta z tem fantom narazen, potem ne vem kaj čakaš...povej mu, da to ni več to in da je zveze konec. Če pa bi rada z njim vseeno popravila kar se da in na novo začela....potem pa ne razmišljaj o novem, ampak o tem, kako bosta s tem zdajšnjim nadaljevala zvezo.
Odgovori