Fant se počasi naseljuje pri meni doma

Zadovolj(e)n/a v postelji.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

freaky napisal/-a:
fun napisal/-a:Nasvet; Ko bo pri tebi mu reci; Luuubiii, v mojem predalu si pozabu bokserce... A ti jih dam kar v torbo da jih boš nesel domov?

Pa zakaj bi mogla po ovinki povedat? A je težko direkt rečt: "Lubi, mene motjo tvoje stvari pr men. Bi se lahko o tem pogovorila?"

cvetkaaa napisal/-a:Kdaj si želi ustvariti družino se mi pa zdi, da se je po 4 mesecih nesmiselno pogovarjati, oz. to ne sodi k temu problemu.

Mogoče za resen pogovor o družini je res malo prekmalu, ampak treba je pa začrtat ene smernice, da oba vesta, kaj ju čaka. Ne pa de se po 4ih letih ugotovi, da sta mela (in to ves čas) drugačen pogled na prihodnost. Take stvari je treba že v štartu definirat, da ni potem presenečenj. :wink:

tako sem tudi jaz mislila. ne v stilu, ej pogovoriva se, kolko otrok hočeš met, kako be keremu ime, začet delat načrte za hišo ipd. . po 4 mesecih je to res malo prekmalu. ampak ok, vsaj vedeti moraš, kaj si želi on in kaj si želiš ti. si ti želiš skupnega življenja v prihodnosti, ker več kot očitno je, da on si. seveda je fant začel stvari prehitevat, zato ga moraš ti upočasniti.
in če mislita resno, je res najbolje, da se odkrito pogovorita. pa če drugače ne znaš ali ne upaš, bo tudi stavek v stilu fun tudi dovolj dober. čeprav nisi več otrok in bi mogla to tudi na lepši način znati povedati.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

freaky napisal/-a:
fun napisal/-a:Nasvet; Ko bo pri tebi mu reci; Luuubiii, v mojem predalu si pozabu bokserce... A ti jih dam kar v torbo da jih boš nesel domov?

Pa zakaj bi mogla po ovinki povedat? A je težko direkt rečt: "Lubi, mene motjo tvoje stvari pr men. Bi se lahko o tem pogovorila?"

cvetkaaa napisal/-a:Kdaj si želi ustvariti družino se mi pa zdi, da se je po 4 mesecih nesmiselno pogovarjati, oz. to ne sodi k temu problemu.

Mogoče za resen pogovor o družini je res malo prekmalu, ampak treba je pa začrtat ene smernice, da oba vesta, kaj ju čaka. Ne pa de se po 4ih letih ugotovi, da sta mela (in to ves čas) drugačen pogled na prihodnost. Take stvari je treba že v štartu definirat, da ni potem presenečenj. :wink:

Sem tudi jaz tako mislila in se o načrtih za prihodnost pogovarjala po enih 4 mesecih. Čez 4 leta pa je dejal, da je takrat kar nekaj rekel, da je bil še premalo star za takšno razmišljanje, da je mislil drugače kot govoril, ker me je še premalo poznal, da bi delal načrte z mano,...
Odgovori