Zaljubljen v sestro?
ja, lahko je bit tko pametn, če nisi v taki situaciji....lej, če človek neki čuti, to čuti in pika! Če hoče al pa noče! Ljubezni ne izbiramo sami, saj bi v tem primeru bil svet poln srečno zaljubljenih parov in noben nebi imel nekih ljubezenskih problemov
Mislim, da sestri nč povedat...ker b s tem res po vsej vrjetnosti totalno podrl vajin odnos. Mogoče bi jo clo na smrt prestrašlo to dejstvo! Saj po moje ne čuti tko kot ti, zato pa ma tipa....daj vseen probi s kakšno drugo neki met, mogoče pa boš našl tist kar ti manjka

Mislim, da sestri nč povedat...ker b s tem res po vsej vrjetnosti totalno podrl vajin odnos. Mogoče bi jo clo na smrt prestrašlo to dejstvo! Saj po moje ne čuti tko kot ti, zato pa ma tipa....daj vseen probi s kakšno drugo neki met, mogoče pa boš našl tist kar ti manjka

In love with live!!!
ena pač napisal/-a:ojoj..a to se tud dogaja?? Tud sama imam točno tri leta starejšega brata in se bi mi totalno zagabil,zameril,če bi imel iste želje kot ti!!! In ja, takšni ljudje so zame bolni. Me prav zanima kaj bi o tem rekel kakšen psiholog.
Mogoče je res bolno, ampak tak kot je *pikyca* rekla - če tak čuti, pač čuti in si ne more pomagat! Dobr da se vsaj zaveda da je to problem. Pa kake mate eni, da so taki ljudje za odstrel - taki nestrpneži so men še 3x bolj ogabni.
Grdogled, js ti priporočam psihologa, pa nč slabga ne mislim, ampak on ti bo znal najbolš svetovat in pomagat. Ker neki morš nardit, drugač te bo res enkrat sam neki piknal in boš nardil kakšno bedarijo ki jo boš do konca življenja obžaloval.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
ena pač napisal/-a:uf ,če bi pravočasno zaprli vse takšne, bi rešili veliko ljudi pred trpljenjem,nadlegovanjem...
Končno ena pametna izjava

In *pikyca* ne bit preveč "pametna"

Jaz pa upam, da te nikoli na cesti ne dobi kak manijak, temule podoben

Sem že preživela velik takšnih situacij in sigurno nisem edina, sam tole ja pa preveč

Od tebe pa ne bi pričakovala take primitivne izjave.
No ja dejmo vse ljudi ki majo take in podobne probleme likvidirat pa bo svet lepši, mislim če človek rabi pomoč in se tega zaveda, pol pa naleti na take reakcije ...

No ja dejmo vse ljudi ki majo take in podobne probleme likvidirat pa bo svet lepši, mislim če človek rabi pomoč in se tega zaveda, pol pa naleti na take reakcije ...

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Edini razlog, da nas sestre, sestrične... ne privlačijo je ta, da je družba označila to za nemoralno, ker smo ugotovili, da se otroci in posebno njihovi potomci rodijo z napakami. Ni daleč nazaj, ko so se med seboj poročali bratranci in sestrične. Še dlje v zgodovini (Egipt npr) so se poročali prav bratje in sestre med seboj. Torej, v teoriji je taka zveza čisto možna, samo otrok naj ne bi imela. V praksi pa je težje izvedljiva, ker kot lahko sam opaziš so ljudje zelo nestrpni in ne razumejo drugačnosti. Takšna zveza ne bi škodila nikomur, a zakaj bi doma gledali televizijo, če lahko nekomu, ki je srečen uničimo življenje.
Sem brala o primerih, ko so bratje in sestre imeli razmerja. Ne vem zakaj pride do tega, mogoče se malo pozanimaj in kaj preberi. Vsekakor ne se sramovat in ne sprašuj javnosti za mnenje, ker imaš dovolj velik problem in ne potrebuješ, da ti še neznanci pravijo, da si za v umobolnico in podobne nezrele. Po tem kar si povedal mislim, da ti sestra ne vrača čustev in bojim se, da je bolje, da ji nikoli ne poveš. Skušaj jo pozabiti. Ne boš ne prvi in ne zadji, ki je moral vložiti veliko truda, da je pozabil ljubljeno osebo.
Mene bolj skrbi to, da se bojiš, da jo boš posilil in da se je dotikaš in jo poljubljaš v spanju. Če jo ljubiš ji ne boš nič naredil, ne? O tem pa bi bilo dobro, da se pogovoriš s kakšnim strokovnjakom. Ni najbolj normalno, da ji to delaš. Vsi smo bili kdaj zaljubljeni, a smo ljubljeno osebo spoštovali in nismo niti pomislili na posilstvo. Posilstvo nekomu škoduje, zveza dveh, ki se ljubita pa ne škoduje nikomur- opaziš razliko (ki je večina ne)? Če misliš, da si sposoben koga posiliti, poišči strokovno pomoč.
Sem brala o primerih, ko so bratje in sestre imeli razmerja. Ne vem zakaj pride do tega, mogoče se malo pozanimaj in kaj preberi. Vsekakor ne se sramovat in ne sprašuj javnosti za mnenje, ker imaš dovolj velik problem in ne potrebuješ, da ti še neznanci pravijo, da si za v umobolnico in podobne nezrele. Po tem kar si povedal mislim, da ti sestra ne vrača čustev in bojim se, da je bolje, da ji nikoli ne poveš. Skušaj jo pozabiti. Ne boš ne prvi in ne zadji, ki je moral vložiti veliko truda, da je pozabil ljubljeno osebo.
Mene bolj skrbi to, da se bojiš, da jo boš posilil in da se je dotikaš in jo poljubljaš v spanju. Če jo ljubiš ji ne boš nič naredil, ne? O tem pa bi bilo dobro, da se pogovoriš s kakšnim strokovnjakom. Ni najbolj normalno, da ji to delaš. Vsi smo bili kdaj zaljubljeni, a smo ljubljeno osebo spoštovali in nismo niti pomislili na posilstvo. Posilstvo nekomu škoduje, zveza dveh, ki se ljubita pa ne škoduje nikomur- opaziš razliko (ki je večina ne)? Če misliš, da si sposoben koga posiliti, poišči strokovno pomoč.