dspelca napisal/-a:vrjetn pa ma velko dela. imajo družinsko podjetje... pa zdaj so se začeli maturanski izleti, pa dopusti, izleti upokojencev...
mogoč je pa to razlog? ne vem bom pa zvedla ka se dogaja!
Ne vrjamem da je razlog v tem da ma velik dela, da si ne more uzet usaj pou urce časa na dan zate. Sj ne da sm pesimistka..ampak v tem primeru se res ne splača neki v tipa silt. Pač upraši ga kako stvar stoji..pol boš dubla odgovor, in če bo bolj slab pejd sam naprej in se ne oziri več nazaj.
a te ni nikoli poklical ko je bil na morju?? a pa mata vi2 drugač sploh "resno" zvezo? dobr,predstavil te je staršem pa to,ampak drugač,a sta uradno par pa to?
js ne bi lazla k njemu domov pa tako.. razumem da iščeš zaključek, sam glede na to da te je tako preprosto odpikal fante, mislim da zaključka tut pri njemu doma ne boš dobila.. se mi zdi, da če bi bila ti taprava zanj, da bi ti visel za vratom.. tako ali drugače.. mislm da ni nobenga dost tehtnega razloga, za to da ti ne more sporočiti, da je doma.. oz. da ne najde minute ali dveh da te pokliče nazaj, ali pošlje sporočilo, da je pač zaposlen..
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
zakaj me je potem predstavil staršem in ostalim ter reku da sem njeva punca. pa tako se je tud obnašal.
potem ko sem spoznala njegove starše sva šla k njemu da sva bla sama. v hisi ima eno nastropje opremljeno zase kjer živi.
pa je reku da me je mama skor po rokah nosla ata je bil tud zadovoln .
pa govoru mi je da je pri men nekako drugač kot pri drugih da sem druga ki jo je pripelal domu.
mogoč se mi je lagal.... ne vem
pa pred tem mu posli mesic v smislu da si dojela da ,da mu ni vec do tebe pa da nima tok jajc da bi ti v glavo to povedu
*ce pa se zmer kolebas,mu posli mesic kje je,zakaj se ne oglasi in ce ti ne bo nic odpisu mu odpisi moj prvi stavek
posli mesic v smislu da si dojela da ,da mu ni vec do tebe pa da nima tok jajc da bi ti v glavo to povedu *ce pa se zmer kolebas,mu posli mesic kje je,zakaj se ne oglasi in ce ti ne bo nic odpisu mu odpisi moj prvi stavek
Ne pošiljaj ničesar. Karkoli mu boš pošiljala (ali ga na kakršenkoli drug način kontaktirala), se zna zgoditi, da bo dojel, da pred njim "padaš na kolena". Želiš to?