buubbika napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Sprejmi to da te bo tepel in ne boš imela besede v bajti, pa da te kdaj če se mu sprdne lahko proda za kamele...pa stalno boš morala nositi čez glavo cunje skozi katera se ti bodo videla samo dva uča, da ne govorimo da je greh nositi oblačila kjer se vidi tvoje gležnje

Kamele?? Ti maš pa dokaj čudne misli o muslimanih

. Sj pa ne živijo vsi samo v teh arabskih državah itd.
moja kolegica je bla lani v eni najbolj razvitih arabskih držav in so ji tam domačini rekli, da jo kupijo (da se potem poroči z enim od njih) za kamele. (ki bi jih dobil njen oče) in potem so tam "barantal", eden je ponodil 2000 kamel... tako da...

element10 napisal/-a:Res je, da ljubezen ne izbira in tudi sama zase ne bi nikdar rekla, da sem lahko z muslimanom, ker sem sama ateistka. Ful je težko, ker mam zaradi tega jaz občutek, da "nisem vredna" da spremeni tako majhno stvar.
pa zakaj bi se mogu spreminjat? kje pa piše da ne moreš met predstavnika druge vere? to je tko, kot da bi on od tebe zahteval, da se spreobrneš, a bi se? enostavno, všeč ti je fant, ne pa njegova vera, prav tako boš bla z njem skupi in ne z Alahom

a bi take probleme delala tudi, če bi mela fanta, ki bi imel rjava lase (tebi pa bili všeč črni), in se tebi na voljo ne bi hotu pobervat?
element10 napisal/-a:Pač moti me tudi dejstvo, da se redko vidiva in mu tist mesec, ko bom pri njemu več pomeni ramadan, kot jaz??
ko si ga ti spoznala, je bil model veren in ti si sprejela njega in hkrati njegovo vero. če te to tako moti, ne vem zakaj si se sploh spuščala v to? zdi se mi sebično, da zdej od njega neki zahtevaš. vsak se ma pravico odločit in če si izbrala muslimana, se sprijazni, da to neki s sabo prinese. noben te ni silil v zvezo z njem...
js ne bi mogla tega tolerirat in js tega ne bi mogla sprejet, kr sem tut sama atistka, zato pač ne zbiram muslimanov. pa ne rečt, da ljubezen izbira sama, če se postaviš pred dejstvo, da so ovire in to ne bo šlo, ko je še čas, se tudi to da izpeljat.