Drgač pa Jošt, kako nej pol mi vemo, kam nej jo peleš?!
Bowling se pa men ne zdi plac za zahtevne, ti sploh ne veš, kaj je resnično zahtevna bejba

jošt napisal/-a:ryu10kyu to se pa ti zlo zlo motiš![]()
To se pa ne morm strinjat s tabo.Ženske so zelo zelo zahtevne.Odvisno kakšna je.Ene so, ene niso.Tale je zlo zahtevna.Če bi mi moški vedl kaj ženske mislijo, nam bi blo 1000 x lažje
jošt napisal/-a:Prvo tebi Aloha, ni res plac zahtevn, je pa igra zahtevna, da ti uspe narediti z eno potezo strike, tolk da ves.kot drugo ryu10kyu, sem pripravljen biti s tako osebo dolgoročno, ker vem kaj hočem.
jošt napisal/-a:Prvo tebi Aloha, ni res plac zahtevn, je pa igra zahtevna, da ti uspe narediti z eno potezo strike, tolk da ves.kot drugo ryu10kyu, sem pripravljen biti s tako osebo dolgoročno, ker vem kaj hočem.
Shmeky napisal/-a:da ti powem eno skrivnost kje je dobr peles jo v kafic kjer mors po moznosti z dvigalom in k sta v dvigalu jo zazvljai pa bos vidu..sj cene pa nerabs v dvigalu pa tko ane k bosta na kafici jo mal pali i pol zazvali.
jošt napisal/-a:Prvo tebi Aloha, ni res plac zahtevn, je pa igra zahtevna, da ti uspe narediti z eno potezo strike, tolk da ves..