.
Drgač pa Jošt, kako nej pol mi vemo, kam nej jo peleš?!
Bowling se pa men ne zdi plac za zahtevne, ti sploh ne veš, kaj je resnično zahtevna bejba
.
.
.jošt napisal/-a:ryu10kyu to se pa ti zlo zlo motiš![]()
To se pa ne morm strinjat s tabo.Ženske so zelo zelo zahtevne.Odvisno kakšna je.Ene so, ene niso.Tale je zlo zahtevna.Če bi mi moški vedl kaj ženske mislijo, nam bi blo 1000 x lažje

jošt napisal/-a:Prvo tebi Aloha, ni res plac zahtevn, je pa igra zahtevna, da ti uspe narediti z eno potezo strike, tolk da ves.kot drugo ryu10kyu, sem pripravljen biti s tako osebo dolgoročno, ker vem kaj hočem.

jošt napisal/-a:Prvo tebi Aloha, ni res plac zahtevn, je pa igra zahtevna, da ti uspe narediti z eno potezo strike, tolk da ves.kot drugo ryu10kyu, sem pripravljen biti s tako osebo dolgoročno, ker vem kaj hočem.

Shmeky napisal/-a:da ti powem eno skrivnost kje je dobr peles jo v kafic kjer mors po moznosti z dvigalom in k sta v dvigalu jo zazvljai pa bos vidu..sj cene pa nerabs v dvigalu pa tko ane k bosta na kafici jo mal pali i pol zazvali.
jošt napisal/-a:Prvo tebi Aloha, ni res plac zahtevn, je pa igra zahtevna, da ti uspe narediti z eno potezo strike, tolk da ves..