Kako začeti novo zvezo po razočaranju v prejšnji ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

NOVO

Nebom odpirala nove teme, ker tok res ni vredn pa se mi zdi ta najbol primerna...
pac stvar je taka, da sma se z enim fantom dobivala 3 mesce in sma se mela res lepo... nakar je mene zacelo minevat in strah me je bilo, da se nebi on zaljubil vame al pa hotel resno zvezo, ker si je jz nikakor nisem želela. in ko sm mu eno soboto rekla, da se morava neki zmenit, je mislo da hocm bit resna in je zahinavo... in se mi dva mesca ni javo!!! 2 mesca???? :o in zadnic ga cist brezupno klicem za eno stevilko in on se oglasi ves vesel, kot da nic ni... mislim :o in mi je reko, da se je zacel zalublat vame in da noce bit resn in da je mislo da jz hocm bit resna in se je ustraso... in zdj me je preprico, da se danes vidima in se kao zmenima (ob 10 se dobiva :gruebel:) ... in sem cist zmedena, nevem kako naj se obnasam, a naj bom pasja do njega al kaj? :? uglavnem nc dobr :(
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

najprej povej kaj hočeš od tega fanta, potem ti bom svetoval! :D :D :D
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Samo res ja.. Kaj ti sploh sedaj hočeš od tega fanta? Ne vem zakaj se tako obremenjuješ, če si rekla da nisi hotela resne zveze z njim..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

ja to že, ampak valda mi ni vseen, če sma se mela kul, pa nama je blo lepo kot nama je blo, dokler nama je blo :D

in zdj ne vem kako naj se obnašam do njega
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

mulatto_f napisal/-a:NOVO

Nebom odpirala nove teme, ker tok res ni vredn pa se mi zdi ta najbol primerna...
pac stvar je taka, da sma se z enim fantom dobivala 3 mesce in sma se mela res lepo... nakar je mene zacelo minevat in strah me je bilo, da se nebi on zaljubil vame al pa hotel resno zvezo, ker si je jz nikakor nisem želela. in ko sm mu eno soboto rekla, da se morava neki zmenit, je mislo da hocm bit resna in je zahinavo... in se mi dva mesca ni javo!!! 2 mesca???? :o in zadnic ga cist brezupno klicem za eno stevilko in on se oglasi ves vesel, kot da nic ni... mislim :o in mi je reko, da se je zacel zalublat vame in da noce bit resn in da je mislo da jz hocm bit resna in se je ustraso... in zdj me je preprico, da se danes vidima in se kao zmenima (ob 10 se dobiva :gruebel:) ... in sem cist zmedena, nevem kako naj se obnasam, a naj bom pasja do njega al kaj? :? uglavnem nc dobr :(

To se je drgač slišalo kar si prej povedala.Kaj zdej hočš :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Prebuti ga, kretena!!!!!

:D
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Damyanchyka napisal/-a:
mulatto_f napisal/-a:NOVO

To se je drgač slišalo kar si prej povedala.Kaj zdej hočš :D

Kaj sem drugače povedala?
... jaz nisem hotela resne zveze, da bi se on zaljubil vame ali hotel on resno zvezo...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kaj bi pa sploh rada od njega???

mimogrede, na randi zamujaš! :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jah lahko se še naprej dajeta, samo, da ne bo revček pol trpel. Sicer pa ne vem zakaj si ga obupano klicala, če nisi hotla nič od njega. To enkako ne gre skupej. Ker si že s tem "obupano" povedala, da hočeš od njega več kot praviš. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

sj kdo je pa reko, da nic nisem hotela od njega, hotel sem to kar sva imela, nic vec in nic manj... pač druženje, tako kot smo pač meli, sej ni sploh vprašanje, da bi hotla met kak sex al pa karkol z njim!

in nisem ga obupano klicala, ker sem ga pac poklicala in ko se ni javo, nikoli ne klicem se enkrat, ker vedno poklice nazaj... in takrat ni! in 2 meseca ni! dokler nisem jaz rabila te številke, če ne mogoče še sedaj nebi... zdj pa kot da je vse vredu me klice s5 vsak dan... in... to me mal nervira, ker zdj vem, da sm mu všeč in je neprijetn občutek v zraku!
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Kako začeti novo zvezo po razočaranju v prejšnji ?

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

beba26 napisal/-a:Bojim se, da bi se vse ponovilo. Kaj naj storim in kaj po vašem fant hoče od mene? Kaj jaz lahko pričakujem od njega ?

Hujše kot prizadeti te ne more :P - torej, zakaj ne bi poskusila? Mogoče se ti celo obrestuje.

nulatto_f napisal/-a:sj kdo je pa reko, da nic nisem hotela od njega, hotel sem to kar sva imela, nic vec in nic manj...

In kaj sta imela? Samo prijateljstvo? In tip se je začel zaljubljat vate, ampak noče resne zveze. Se je očitno ustrašil ali pa je tako zaverovan v svojo trditev, da brezveze, da prcaš vanj...
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Predvsem razčisti sama s sabo in ne meči tega novega v isti koš kot prejšnjega. Razumljivo je, da zaradi slabe izkušnje paziš na vsak korak v napačno smer, ampak ljubezen te bo doletela le, če boš pripravljena tvegati in obrniti nov list v življenju. Pozabi na to kaj je bilo in ne bodi tako črnogleda.
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

te popolnoma razumen...saj nekaj časa nazaj sem tudi sama končala res kruto zvezo in to je tak pečat pustilo na meni da se zdaj prav bojim resne zveze in se je tui na nek način izogibam saj se bojim razočaranja...ne pravim da zaj vsekega ignoriran ampak sem pač samo ugotovila kakšnega fanta 100% ne želim imeti in sem pripravljena počakati na takšnega ki mi bo ustrezal ne pa da grem samo tak v zvezo z nekom ki ga komaj poznam,potem pa mi je žal in ne morem končati...želim ti samo to povedati da ga redno spoznaj preden se za kaj več odločiš in če ti kaj ni všeč mu preprosto to povej and move on;)
Uporabniški avatar
Lauracosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lauracosmo »

Jest ti odsvetujem začetek zveze s sodelavcem. Ko pride do krize, je kriza. Eden, drug ali pa oba bosta potem menjala službo... Govorim iz lastnih izkušenj. Nebi ponovila situacije...
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Če je ženska pretirano zaskrbljena in nesproščena pač še ni razčistila zadeve sama pri sebi in je bolje, da se v novo vezo sploh še ne spušča. :)

Drugače pa se meni osebno največji problem pri (prvi) naslednji vezi po eni utrujajoči zdi ta, da so ženske podzavestno tako navajene prejšnjega ravnanja, da se jim že praktično vsak bolj ali manj normalen tipček zdi huuuudo boljši in v začetni vznesenosti ne znajo dobro objektivno presodit njegovih kvalitet in potem nekako padejo v začaran krog, ker se šele po določenem času pokažejo tudi tiste manj prijetne stvari.
Odgovori