Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Beyonce je men debela. Sej ne, da je zato kej narobe z njo, da ne bo pomote. Ona je takšna, kakršna je, lepa, ker je pač tak tip ženske (pa še črnka je). Sam, jz bi bla sama seb debela, če bi bla tako grajena, kot je ona. Njena stegna, pa zadnjica - to je men preveč, pa še celulit ima. Do pasu pa je pravi srček.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

In kaj če si ne more pomagat? Ker po mojem ona miga veliko več k me vse skupaj.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

No, sej pravim, da s tem ni nič narobe, njena celotna podoba je lepa. Jaz pa bi verjetno malo drugače zgledala z njeno kilažo.. Ma ne vem, debela, suha, to sploh ni važno, če se zna človek uredit, če je samozavesten in dobre volje, karizmatičen, potem tega sploh ne opazim. Imam sosedo, ki ima sigurno 80kg+. Ampak, ta ženska mi je tok dobra, blond negovani dolgi lasje, make up vedno doteran, eleganten stil oblačenja (tudi zato, ker je odvetnica), čevlji z visokimi tankimi petami, odišavljena, poleg vsega tega je pa še taka faca, ko se pogovarjava.. Simpatična, lušna, samozavestna, odločna.. Ko se srečava vsaka s svojim psom, se debate zavlečejo tudi po eno uro.. Ko sem jo pokazala svojemu fantu, je takoj rekel, da je full lušna, da pa bi bla še bolj, če bi vsaj ene 15kg shujšala.. Tko da, verjamem, da če jo kakšen moški spozna tudi osebno, da mu je takoj všeč in kg ne igrajo več bistvene vloge..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Maš kr prov.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Bejbika23 napisal/-a:In kaj če si ne more pomagat? Ker po mojem ona miga veliko več k me vse skupaj.

sej to, da je nekdo debel, nima veze s tem, zakaj je debel. lahko je nekdo debel zaradi motenj v presnovi, pa ne bomo zato rekli, da ima prav super postavo (vsaj jst ne bom).
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Glede na ITM in višino vs. kilažo se ne da opredelit postave, razn če gremo u ekstremne cifre.

Js mam (sveže zmerjeno) ITM 19.5, kar je kao (pre?)suho, kar pa js gotou nism.

Kaj je zame debeu osebek težko rečem, loh pa hit pokažem :D, hihi.

Ne gre tok za kile kot za to, kako so le-te porazporejene, kok je od tega mišic in kok špeha in kakšne konstrukcije je oseba. Men je že neproporcionalnost telesa nevšečna, izstopajoče obline lih tko (prevelka rit, stegna, trebuh). Velik raj vidm bejbiko, k je pousod mal bl "pouna", kt pa tako, k je gor usa koščena, spodi so jo pa sama rit pa stegna (se opravičujem tko grajenim, moje mnenje pač :wink: ), še bol me ubija pogled na suhcane nogce, gor pa en sam brezobličn cmok, tj, trebuh in joške (spet, zgolj moje videnje).

Predebela vs. presuha? Ne bi zbrala ne ene, ne druge. Zame je optimalna in idealna športna postava, ki ni presuha, predebela še mnj, mišice pa so lepo vidne. Mnja, metalke kugle in njim podobne to niso :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

men Beyonce ni debela,zame so ženske/moški debeli,ko majo 20,30 kil preveč-recimo Šerbi.
dons majo res skoraj vsi oprane možgane in vsako osebo,ki nima ravno perfektno oblikovane postave označijo za debelo.nekateri majo res tako telesno konstrukcijo,da majo močnejše noge,boke ali trebuh in se lahk ful matrajo pa ne bojo imeli skladnega telesa.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

razmazena_maca napisal/-a:
Bejbika23 napisal/-a:Je beyoncee debela?
sicer je lepa, ampak ja, je debela zame.

Beyonce debela?? :eek: Meni je pa ona ful všeč k je lih taprava.zdej so itak skos po vseh revijah in po tv-ju vse ženske presušene in potem k pride ena z ženskimi oblinami je pa debela.ah, dejte no.
Zame je debela ženska glih to kar je NIA napisala, pač zavaljena, ki ji z vseh koncev in krajev špeh visi in nč ne da na to da bi malo poskrbela zase.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Zame so Beyonce, Shakira, J.Lo... bol polne ženske, niso mi pa debele. Ene ženske majo pač tako konstrukcijo telesa, da tud če bi ne vem kolk hujšale, ne bi ble nikol čist drobčkene, pa suhcene. Debel človek mi je pa tak, k ma velik maščobe, špeha po domač, pa še to je odvisn, kako se ta porazdeli. Velik bolj seksi mi jepa bol polna ženska, k pa kšna čist koščena in posušena, to mi je pa res neprivlačno.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Beyonce men ni debela. Je bolj polne postvae,v primerjavi z ostalimi(oz večino) slavnimi ženskami.Men je tut osebno bl huda taka postava,da je kej za vidt..k da je presušena ženska zdej...

Debeu pa je nekdo,k mu "visi" kej s telesa,da se vidjo obročki,špeh..pač da je bl močn :) Sicr je to lažje pokazat k opisat..

Sam take ženske kukr je Beyonce so mi pa daleč od tega,da bi ble debele..lepo grajene..baba pač..ne pa neki k še ni razvito al pa je shirano..(sicr spet ne smem posplošvat).
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

SSarchy napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=GOvmzRw9x0k
Men je ona fat.

Wtf?? :eek:

Ona zame ni D.E.B.E.L.A., ni pa suha, mogoče mal močnejša...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mah men je ona podobna recimo Špeli iz AH ;) Podobna konstrukcija..ženstvena pač..ne pa debela bajsa :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

ni šans, da je ona podobna Špeli z AH. Špela z AH je že mal buckasta, Beyonce pa ma kr precejšn višek kilogramov, ampk ona se muč za trebuh, da je vitka, stegna pa rit pa žal... taka konstitucija(čeprov bi lahko spravla dol to na postavo, ki jo je imela ko je bla še skupina Destinys child aktivna)in je "debela" mal grš rečen... http://img.rtvslo.si/upload/zabava/beyonce_24_show.jpg <---tole ni normalno in ni suho.. http://www.iownyourface.com/main/images/beyonce.jpg lol :P
Ubistvu je z njo ista situacija kot s Tyro(sam, da je tyra zdj bl vitka od nje), rit, boki, stegna..cel lajf sta morale pazt na prehrano in zdj pač ne več tok očitno, srečo mata vsaj obe, da jima v bauh negre :) drgač pa sta obe zdj v kategoriji "močnejša" postava, eno pa tud je, da če bi tako kt je Beyonce ve vidle na bazenu, d neb bla slavna bi rekle "omg kok celulita, kake noge fuuj", tko kr je pa pač slavna osebnost je pa "dobr, kr ni ena tistih shiranih holivudskih bejb" ;)
Odgovori