Koliko plomb imate?
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- ~Papillon~
- Debatorica
*purple* napisal/-a:C_r_N_a napisal/-a:Pri plombah men nikol ni čistila kanalov?Kakšne bucike?Reči za injekcijo če te boli.
Nikoli čistila kanalov?Meni moj zobar vedno čisti kanale.Piškav zob mi odpre, z bucikami oziroma takimi žičkami tenkami mi sčisti kanale, da so čisti in da da lahko zdravilo notr.Potem mi vedno zapakira zob in pridem čez par dni, mi še enkrat spuca kanale in zaplombira.
Načeloma, sicer nevem zazihr ampak sklepam po logiki, bi ti moral spucati kanale preden ti zob zaplombira, da ni kšnih ostankov hrane notr, kateri lohk še skoz najmanjšo luknco pridejo v notranjost zoba.In potem zadevšno spere in šele nato zaplombira zob.
Ni nujno, da ti vedno čisti kanale, odvisno kako globoko imaš piškav zob. Men jih ni nikol, zdei mam pa neko infekcijo in hodim k zobarju približno na 10 dni že ene 4 mesce zdej (ker me stalno boli in zaoteka...) in mi vsakič s temi žičkami not rine....grrrr....sej tisti kanali k so čisti so ql, nč ne čutm....en me pa skoz boli za znoret

...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...