Največkrat zaspiva v žlički. Čez noč sva se včasih odvalila vsak na svojo stran, zadnje čase nama pa paše da se stiskava celo noč v različnih položajih. Samo da se tiščiva drug k drugemu
hehe...jaz tudi ne morem zaspati tak da bi bla objeta..ker me pol moti vročina..če sem pa obrnjena proti njemu pa on proti meni..pol pa zarad sape ne morem spati...tako da najraje zaspim tak da mama hrbte obrnjene en proti drugemu...
densy napisal/-a:^ hehe midva tut. preden greva spat gledava tv, pa se takrat stiskava. pol k je konc programa, si dava lupčka pa svak na svoj konc pojstle mogoče bi on lahko spal objet, ampak jest ne prenesem, da mam pol okol glave topu zrk brez kisika k ga on izdiha, pa da mi ukrade koutr, pa da ne morm normaln nog pa rok stegnt. drgač se pa oba toook premetavava, da sva razmišlala, da bi če bi kdaj skupi žvela, mela vsak svojo pojstlo, al pa rees ogromno zakonsko
Z nama je tudi tako, ko sem pri njemu (ker ima veliko posteljo). Mene moti tudi topel zrak, kouter pa ja ponavadi zvlečem k sebi. Rabim svoj plac, ko spim, sploh če sem imela naporen dan.
Ko pa spiva pri meni, je pa zgodba čist drugačja in se stiskava, ker imam majhno posteljo. Tako kot je opisala diamond girl.
Kakor kdaj. Mojega ponavadi takoj zmanjka in zaspi v objemu (ali pa tako kot vas večina opisuje), jaz pa potem ne morem zaspati in ga obrnem stran, mu dam lupčka in še jaz zaspim.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
midva sva najprej objeta, pol pa tud rajši vsak na svoji strani, da se ne motiva. Pol pa jz zaspim v trh sekundah, on me pa še neki časa posluša in opazuje, da mi lahko pol zutri razlaga kolk smešno spim
Tonja napisal/-a:Vsak v svojem kotu. Meni paše, da sem obrnjena proti zidu, njemu pa paše, da je obrnjen proti omaram. Meni ne paše, da me objema, ker potem tekom noči ostanem brez deke in koc, pa še ves prostor mi zavzame, prav tako mi ne paše, da bi zaspala drug proti drugemu, ker mi gredo na živce lasje in pa sapa... V 99% sva vsak na svojem delu postelje.
ja neki tasnga.. midva se tud stiskama pa leziva en proti drugem ze prej.. ko pa je treba zaspat.. se pa ponavad ubrnema on proti steni jst pa prot omari.. pa se ponoc kej zbudima pa polubckama