Ni dovolj strasten

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

ančika napisal/-a:Sej ni problem o erekciji. To je samo pika na i. Nikol me ni pogledou s strastjo, pa se me dotaknu tako. Ampak vedno samo nezno pa tko. Rada bi cutila da si me zeli, pa na zalost ne cutm tko.

pri meni je pa tako, da ni nezen (ne prevec no, ce me razumes); zelo pa strasten. :oops:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

KristinĆk napisal/-a:hm steffy tko je pr naju.. na žalost :(
on pride večinoma čez dan k men..od oktobra sam med vikendom (navadn sobota), k js sm bla med tednom u lj, k mam fax.. (prej sva bla 8 mescu čiz vsak dan skupi, odkar sm na faxu se vidva enkrat na tedn)
tk da tista sobota k sva bla skup, so bli navadn moji starši doma..edin lansko leto poleti, sem jih celo prepričala da grejo na morje, da sva bila z mojim celo en dan sama..
ma zlo težko je če hočš sexat, pa veš da je nekdo v drugi sobi.. mislm ne morš bit sproščen, skos poslušaš kdaj ti bo kdo udru u sobo.. isto je če on prespi pr men, al pa js pr njemu.. skos nekdo leta po hiši gor pa dol, in ne veš kdaj bo bum u sobo..
pogovorila sva se, sm mu povedala da me to ful moti, on se strinja, sam ukrent se očitno ne da.. al pa sploh nwm no.. najbl me mori to, k se to dogaja že kr par mescu, ne zadnje dni.. in s tem se tista spolna prvlačnost, strast in vse povezano s tem zmanjšuje.. tut k tist da bomo karkol začel-k pomislm na matko, da mi udre v sobo, me vse mine.. in k berem commente kle gor, kok so vsi horny pa da sexajo non stop..tega pr naju ni..sploh nwm kaj me še čaka v prihodnost, če je že zdj tok :cry: :(

hm, kako ti naj pomagam... razumem te! :) to je pravo kar lahko recem... na zacetku sva tudi midva kar iskala luknice, kdaj, kje bi lahko midva in ker sem imela se sobo s sestro, sva takrat k je ni bilo v sobi pa dostkrat v avtu zvecer kje. potem je pocasi dobila sobo in sem ze imela 'mir'...

jaz ti svetujem, da odmislis, da nista sama. pa cez dan k je vedno kaj, tudi raje ne... dejta zvecer, k je vec mira. :P

kaj pa pri njemu? ni nikol mira?? ce ne pa svetujem tudi, da gresta kdaj kam... tudi v jacuziju se da. :) pac pejta nekam, prsparajta nekaj denarja pa magari pejta kdaj v kaksno sobico se met lepo.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

no pr men pa lih obratno..nežn prou preveč..strasten skor nč več :D

ne morm vrjet, da se mi to dogaja pr 20ih letih..mislm..nwm no..da ni te strasti a lih zdj bi mogla bit.. :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

KristinĆk napisal/-a:ma zlo težko je če hočš sexat, pa veš da je nekdo v drugi sobi.. mislm ne morš bit sproščen, skos poslušaš kdaj ti bo kdo udru u sobo.. isto je če on prespi pr men, al pa js pr njemu.. skos nekdo leta po hiši gor pa dol, in ne veš kdaj bo bum u sobo..
pogovorila sva se, sm mu povedala da me to ful moti, on se strinja, sam ukrent se očitno ne da.. al pa sploh nwm no.. najbl me mori to, k se to dogaja že kr par mescu, ne zadnje dni.. in s tem se tista spolna prvlačnost, strast in vse povezano s tem zmanjšuje.. tut k tist da bomo karkol začel-k pomislm na matko, da mi udre v sobo, me vse mine.. in k berem commente kle gor, kok so vsi horny pa da sexajo non stop..tega pr naju ni..sploh nwm kaj me še čaka v prihodnost, če je že zdj tok :cry: :(

Ključ v vrata? Pa tudi sredi noči mislim, da ni ravno verjetno, da bi kdo vdrl v sobo.
Glede komentarjev drugih se pa ne sekiraj. Mogoče je res, mogoče samo nakladajo. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

zdele k je tak lep vreme gresta lahko v naravo kam... si najdeta kakšen kotiček... rabita malo spremembe, da se kaj dogaja, ne pa da se treseta kdo vaju bo zalotil pri tebi :) pa veliko akcije vama želim ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Ančika
Glede erekcije se ne sekiraj. Nekateri pač rabijo malo več časa, da jim vstane... Tudi moj, čeprav je drugače res strasten. Saj tudi punce ponavadi rabimo malo predigre (ne samo vizualne)... zakaj bi se moral tipom kar brez tega dvignit? Drugače pa si te tvoj fant po mojem želi pa vse to... ampak nekateri žal ne znajo tega pokazat. Pa to ni povezano s tabo... Verjetno je na splošno tak. Ampak ti vsaj pove, da si te želi in da si mu všeč. Jaz imam pa obraten problem... čutim njegovo strast pa vse to... v objemih in dotikih in glasu... pa nikoli noče priznat, da je to zaradi mene in se dela, da je že po naravi tak do vsake mislim, da si kljub vsemu na boljšem :) :evil:
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

moj mali se je vzburil že ob branju tvjojega posta...ne vem kako se njemu ne :)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

delusional napisal/-a:mislim da to ne bo drugače nikoli...
če boš še naprej z njim, bo zelo slabo vplivalo na tvojo samozavest in dojemanje seksa....
mislim da taka zveza kjer ni poželenja, nima smisla da se vleče...
če pač tega ti ne čutiš, da si te želi, očitno ni tako kot pravi.
mogoče bo do vsake tak, ima nek problem v glavi.
mislim da bi blo zdravo, pri teh letih, najdeš nekoga, s katerim bosta seksala ko zajca, in se drug drugega ne bosta mogla naveličati.
mislim da če te nekdo res privlači, da lahko je tako. samo pač moreš najt tistega, s katerim se bosta tako grozno privlačila.
samo tega se ne sme zamudit, in vstrajat z nekim tipom, ki to ni to.
jst ne bi bla več s takim tipom, ki se mu niti dvigne ne, pri teh letih že ne.

malce OT: tebe in tvojih direktnih nasvetov pa že en cajt nism zasledila :D

se pa ne strinjam, da bi morala fanta pustit samo zato, ker se mu ne dvigne v sekundi, dve.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shmeky »

alpa te ma sam za sex??? glede na to da ti rece da mu ga spusi:D tko je pozanimi se ce nima se ksne :P
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

to je pa res zanimiv...sm js mislna da mam tazga tipa ki ni tolk strasten(ok na cajte) ampak tole je pa še hujše...
kaj pa če bi kdaj probala še kaj drugega(npr kašn striptiz-to je moškim všeč,al mu pa kdaj po telefonu poslala mal take slike od tebe pa kašne hude stavke zravn...in poodbno...)misliš da bi vžgalo?
drugače pa pomoje ni tolk narobi ljudje smo različni in tud vsakmu se ne dvigne takoj tako kot ženske sj se na različne cajte vzburmo pa smo mokre...
drugače pa ja te začne jeziti...
pa še malo ga poprašaj ka ga zelo vzburja...samo ne obupaj!
good luck :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

ne se sekirat!!!
Mislim, da stari rek, sto ljudi sto čudi čist velja!!!

Ne ga zapustit....edino kar mislim, da boš mogla nardit (če želiš z njim ostat), da ga sprejmeš takega kot je...
Tut jst sm mela tipa, k mu je naprimer med sexom kr naenkrat ovenel...ne pogosto, se je pa zgodil.....al pa je bil tok živčn, da mu ni in ni hotu ustat....pa sm mu kljub temu brala iz oči, kok me želi...aja, enkrat mi je reku še nekipodobnega, kao da ga tok privlačim, da ne more!!!

pa podobno je en tip tut eni kolegici reku....tko da vse se dogaja :D

sam, je pa res da mam pa zdaj takega tipa, da v postli iskrce letijo od strasti....sam pogleda me pa je konc, al pa me objame pa je cel trd :twisted: ...pa sma 10 mescov skupi!
In love with live!!!
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

no, zapustila ga zaradi tega lih ne bom...to zihr..
bomo pa kj popravli u zvezi..kar bo definitivno potrebno..
mal več bova mogla bit sama, tk da se bova loh sprostila..sam največji blem je to, k js nism več tok razrajcana in se ne morm sprostit..tk kot sm rekla.. in nč čudnga zakaj pol sexamo 1x v mescu (če!).. nwm kt da me nek odbija, sploh ne morm bit v spolnosti taka kot pred enim letom..čiz drugačn filing..možn da so še KT krive za to..nwm :(
bl bed mi je pa še to, kokr sm že prej napisala-zdj bi mogla drug po drugm k dva zajca skakat, ne pa da je tko.. :cry:
sm optimistična..bo treba še več pogovorov na to temo, da razčistva ;)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Poskrbita, da bo predigra trajala skozi cel dan. S tem so mišljeni bežni dotiki, kakšen poljubček itd. Tako bosta bolj povezana in se bista želela drug drugega.
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

če te je cela situacija spravla tok daleč, da te spolnost odbija......pol pa rabta res en dobr pogovor.....jst tut študiram v lj, pa k pridem sma skupi v petek, soboto in nedeljo!

a iz njegove strani ni zanimanja da bi se več vidla, al kako?

k mislim, da bi vajo tvoj študij mogo pripeljat lih do tega, da k se vidita med vikendu, rabta sam drug druzga, ne pa še polno ostalih....joj, upam da se bo tole res popravl, ker je škoda, da vse tole tebe tolk spremenl.

V sexu je treba uživat!!! Če ne pa se en dan kr odloči, pa ga naskoč...najprej se sama zrajci pol hitr njega....pa ti poskrbi da bo spet veselo :D
Ženske smo pa ja ustvarjene za to, da dobmo tist kar rabmo :twisted:
In love with live!!!
Odgovori