kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Učasih sva jih uporabljala potem pa me je začelo peči in tud počil je med sexom tko da jih ne uporabljava več!!
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

Ok, zdej sem pa čisto šokirana, glede tega kolikokrat vam je počil kondom :eek: Nama v vseh letih, kar sva ga uporabljala, ni počil niti eden... pa so bili v uporabi durex, safex, tisti iz lekarne, pa tiste ki delijo ob dnevu boja proti aidsu itd. Skratka, kondom je zmeraj ostal cel, ne glede na firmo! Je pa res, da je bilo natikanje kondoma timsko delo (on je samo stiskal vrh, da je šel zrak ven, jaz sem ga pa odvila :) ), ravno zato, da sem bila prepričana, da je vse ok.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Nama v vsem tem času ni počil niti en kondom.
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:13, skupaj popravljeno 1 krat.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

jst sm tudi malo šokirana ... kondomi očitno kar pokajo. dovolj je, da se zgodi enkrat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:12, skupaj popravljeno 1 krat.
jaska838
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaska838 »

morm rečt da midva jih uporablava cca. 3 leta in sva imela le na začetku probleme mislm da s control kondomi in sicer ker so nama velikokrat dol zdrsnl. In zato VEDNO uporabljava le DUREX! so naj zanesljivejši.

Kar se pa tabletk tiče so res zanesljive, ampak pri meni so res zelo negativno vplivale na počutje, razpoloženje in spolno slo je pa res bolš brez kot pa s kondomom. Ampak zaščita za enkrat še more bit! :wink: :(
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Vedno s kondomom - redno več kot eno leto, "neredno" pa tudi prej :D ... KT zaradi določenih zdravil trenutno tudi zame niso priporočljive, lahko jih bom jemala šele čez kakšno leto - in komaj čakam, ker ti kondomi mi grejo že pošteno na živce :evil: .
Nama pa na srečo še nikoli ni počil.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

dejstvo je, da bolj se obremenjuješ, slabše je. tak je vedno blo. po mojem so kondomi kar varni, se mi še ni zgodil kaj slabega, sam vedno je pač treba pazit kr nič na svetu ni 100%. boljše je mal dražje kupit in kvalitetnejše, kot pa neka shit roba. za sebe se more človek vedno potrudit.
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

Jaz kondome uporabljam že ene pet let, kadar sem pač imam kakšnega tipa, in mi dosedaj še niso zatajili...
Zadnjič spremenil Leann, dne 02. Jul. 2007 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a imzo »

Sexy_back napisal/-a:
imzo napisal/-a:pr redni uporabi ene 3 mesce je 2x poču :D
tuki vsaj veš kdaj gre kj narobe, pa se da pol na preventivo računat.

Hja odvisn katere sta uporablala...te k jih kupiš u kaki pocen trgovini like Hofer, Lidl and so on...pa so čist poceni veš da ne more bit okeii...tko da se splača dat mal več keša pa dobro robo kupt :wink:

mah... trenutno se ne spomnem, kaj sva uporabljala, al tud moje mišljenje glede tega je, da če dam (naj)več na stroške kondomov oz. kvaliteto, je to zlo majhna cena, glede na namen in kaj preprečuje.
Tega sva se vedno držala. Čeprav... ob normalni uporabi ni blo nikol problemov, obakrat je bil pok posledica - enkrat bl divjega sexa in enkrat mal zakompliciran položaj d je moglo tist kr oreng nategnt not :)
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

imzo napisal/-a: mah... trenutno se ne spomnem, kaj sva uporabljala, al tud moje mišljenje glede tega je, da če dam (naj)več na stroške kondomov oz. kvaliteto, je to zlo majhna cena, glede na namen in kaj preprečuje.

Pametno...bolš je dat mal več keša za kondome, ko pa potem fulll keša za kakšnga otroka :D
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Midva tudi uporabljava kondome pa nama še nikoli ni počil.

Uporabljava pa Safex, ker je full bolši filling, so bolj tanki, pa še ne smrdijo tako kot Durex.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Kondomi so kar zanesljiva zaščita, vendar ob pravilni uporabi, pa jasno tudi kondom mora biti kvaliteten - svež in dobro zavitega ovoja, ne tak ki ga nosiš v denarnici že 2 meseca. Pomembno je, kako se kondom natakne. Ne sme biti nobenega zračnega mehurčka potem sem skoraj sigurna da se ne bo strgal. No dobr, odvisno kako divji boste hehe.

Jst tud pravim, še vseeno bolje kondomi kot pa nezaželjen otrok, se vam ne zdi?
zoja13
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zoja13 »

mislem, da boljše kvalitete, naj bi bili boljši, jaz sem imela en pok enkrat, samo sem šla takoj potem do ginekologa (to moraš urediti v 96urah) in ti da tabletke, da se ne bi slučajno kaj prijelo.
Sicer pa zdej kljub uporabi kondomov, mi ni noben poču.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Mislim da je čas ko greš po tabletke 72h ;) Konec OT.
Odgovori