Se mi pa zdi, da se obe frazi pogosto izrabljata, ko rečeš nekomu rad/a te imam pa ne misliš resno, al pa da s tipom hodiš pa mu rečeš že po par dneh ljubim te...

Hm, ja, um. To jz včasih počnem, ampak bolj v hecu, pa sej folk razume. Npr. enmu prijatelju, se mal hecava kej, pa pade kdaj kakšen mal pikanten komentar al pa kej, pa mu rečem "ah, nč nč, rada te mamRonnie napisal/-a:Se mi pa zdi, da se obe frazi pogosto izrabljata, ko rečeš nekomu rad/a te imam pa ne misliš resno, al pa da s tipom hodiš pa mu rečeš že po par dneh ljubim te...
" in se vsi skp dobr nasmejimo..al pa če kdo kaj res dobrega/lepega naredi zame, da mi velik pomeni ta stvar, pa mogoče človek mal manj in se mi v tistem trenutku s tistim dejanjem zelo prikupi, tud kar bleknem "rada te mam"..npr. zadnjič, hehe, mi je nagajala ključavnica na kolesu(tko like 1uro in več sem se je*ala z njo!!) in je en kolega rešil..jz pa kar "kok te mam rada, hvala!" .. 
Zaradi tega se (po moje) niza pomen fraze "imeti rad" pod "ljubiti", v bistvu pa je obcutek isti.
Dead_kid napisal/-a:Ja, men se zdi, da je med tema dvema frazama razlika. Samo men je lažje rečt fantu rada te mam, kot pa ljubim te.
Mi je pa žou, da so zame te besede nekak zguble pomen, upam samo, da mi bodo ob tapravem človeku nekoč (spet) pršle do srca.
: za partnerja...js sm to povedla samo enemu, k tega ne morem delit kr tko okoli...vem samo, d je lepo, če ti partner dostikrat na dan ponovi da te ljubi...

- vem, kr neki!
. Hehe Tko je, če si z nekom že skor 5 let in si vedno bolj nor nanj