lemurka napisal/-a:Ne morem pomagat, ampak pristop 'zanimiva mi deluješ' me odbije v vsakem primeru (torej, v dveh ali treh, ki so bili).
ja in kaj bi potem tebi pasalo, da bi nekdo rekel, ko te ogovori? Pač je takoj pokazal s kakšnim namenom te je ogovoril, ni ovinkaril.
lemurka napisal/-a:Zame to ni dobra iztočnica in se mi je potem mučno neki na silo pogovarjat, kar nesramno odslovit ga tudi ne morem, saj me je lepo pohvalil, lepo odsloviti pa ne znam; to bi rada znala, če se da.
Čeprav, če bi se z nekom ujela, bi mi bilo pač vseeno, če bi se začelo s komplimentem, jasno...
evo, spet dvojna merila.
Pravzaprav je čisto vseeno, kaj bi ti rekel (dokler je v pozitivnem smislu), ker ti je že po prvem vtisu, ko bi ga zagledala, všeč.
Sej nikjer ne piše, da se moraš pogovarjat. Lepo mu reč hvala za kompliment, vendar nisem zainteresirana. Če je tip skuleran, bo razumel pa šel dalje.
lemurka napisal/-a:aja pa če komplimenti že so, raje vidim, da ne govorijo o nečem samo domnevnem, npr. moji skrivnostnosti, lepoti ipd. raje naj pohvalijo nekaj kar bolj verjetno drži, torej to da dobro plešem ali da sem zbrala lep šal.
Ja če te nekdo ogovori, ki te od prej ni poznal bo težko dal kompliment, da dobro plešeš, razen če sta kje skupaj plesala (btw, kaj pa plešeš?)
Če ti bo rekel, da si izbrala lep šal, boš pa najprej pomislila, kva je ta zaen metroseksualec..... (ok, mogoče tle mau pretiravam)
lemurka napisal/-a:No tudi čisto nasproten pristop mi ni bil najbolj po godu, ko mi je en tipson enkrat pokazal neke punce in razlagal kako so sfejkane, kako ne razume kako so lahko take in bil sploh ves nasršen... no sej mogoče pa to ni bil pristop
ja, to je blo pa res kr neki