Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* hahahhaha Evy, kere sanje :lol: :lol:

* da sm dobila awesome B-day darila, imela kul praznovanje
* da je blo poletje zihr eno najboljših ever, brez trenutka dolgčasa, polno morja, piknika, žurov, druženja, njega :hearts: perfect!
* da zdj pa nazaj v realnost, učenje in skrbi
* da sploh nočem razmišljat o možnosti, kjer ne naredim teh izpitov, ni šans, naredit moram, obožujem Lj, svoje življenje kle, folk okol...
* da bom s pomočjo B-day darila uresničila družinski road trip in koncert, yeeeey
* da ne štekam ene kolegice, občutek imam, kot da mi nič ne privošči in da je čist navdušena, ker ne morem ven, ona pa lahko. buuuhuuu res
* da je trenutno najbolj razburljiv dogodek, da bi mleto meso, pa ga nikjer okol nimajo :D boringggg
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- sem nenormalno zaljubljena v njega, po včerajšnjih šestih urah ležanja, cartanja in gledanja filma mi je to postalo popolnoma jasno

- res bravo, pravega sem si našla :/
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

^^ kaj pa je tako narobe z njim?
katy.
Kofetarica
Kofetarica

- je tega malo preveč za napisat, za začetek rečimo to, da je nemogoče dobit karkoli resnega in stalnega od njega, je nazanesljiv, ma enormna nihanja v razpoloženju, se kr zna lagat in ima punco. se bi pa še našlo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

In ne moreš stran, ne? Narobe! Lahko. In čez nekaj let si boš hvaležna, če se zdaj malce potrudiš. In govorim ti iz izkušenj; naredi bolje, kot smo naredili mnogi pred teboj! ;) (Ne, nimam čisto iste izkušnje, ampak sem prepričana, da je že večina punc bila vsaj enkrat v situaciji, ko bi se morala umaknit od tipa, ki ni dober z/za njo.)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*jeger je kul
*tudi dejstvo da se spravimo ven z največ 5 evri v denarnicah
*zanemarila sem varnostnike in sedaj vidim, da so že novi :( hočem stare nazaaaaaaaj :( upam, da je vsaj tisti v kmšju ostal
*zakaj se ne učim?!
*a lahko prosim še več dežuje, kot da nisn že dovolj tečna :roll:
*kolega pride ta tedn k meni prvič po 6. letih, ha! :D
katy.
Kofetarica
Kofetarica

- naj kr dežuje, pašeful, sploh za učenje
- se tud jaz težko učim ja, tečni so ti izpiti, ki jih nujno moraš nardit in ni druge
- se poskušam spravit stran in, ko mi že uspe, da pozabim kak je fajn ko me poboža pa stisne k sebi, pa kak je fajn, ko me pogleda s tistimi najlepšimi očmi na svetu pol spet pride oz. ga vidim in pol spet ne morem, in si res želim in se res trudim. hoj, tečna sem vem.ampak, če mu noben ne seže niti do kolen kaj se tiče nežnosti, izgleda, besed... morem se skoncentrirat ja!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

abby, daj... katy. meni piše, a prav? :D

Sicer pa, je treba še kaj drugega pri človeku iskat, kot to, da dobro izgleda in da ti jo dobro obdela. Ne bo se čez noč spremenil in nimata nekaj posebnega, ker s tabo vara svojo punco. Niti te ne spoštuje kot osebo in žensko, če dovoli, da si njegova ljubica. Če bi bila zanj nekaj posebnega, bi bila prva in edina, pa ne ljubica, ampak ženska v njegovem življenju. Pač en čas ti bo luštno, potem te bo začelo žret, potem pa kakorkoli se bo že on odločil, še vedno mu boš težko kdajkoli zaupala. Zato najbolje, da potegneš črto, končaš to, mu poveš kaj hočeš, če ti bo kdaj to lahko dal, te pa naj poišče.
Ampak potem, ko ne bo več glasu od njega, nikar ne capljaj nazaj.
Ker pa tega nasveta seveda ne boš upoštevala, pa kar nadaljuj to, te bo že življenje samo izučilo.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Hvala sirova, res. :) Sej vem vse to, samo k sebi se morem spravit in mu povedat točno to kar si rekla, da nemislim bit neka druga.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

*Da bi lahko komot oddal vlogo za zoisovo štipendijo pa je bedak nisem
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kana_bis »

trust napisal/-a:*Da bi lahko komot oddal vlogo za zoisovo štipendijo pa je bedak nisem

pa bi se bedak lahko pozanimal, da je rok za oddajo do 9.9.2013, če si dijak in do 9.10., če si študent ;)

-da je to moj prvi prispevek na tem forumu, pa začnimo! he-he :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Dobrodošel/šla :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

*Danes je eden tistih dnevov, ko mi je odveč, da diham. Cel dan spim/bulim serije/se jočem. Komaj čakam, da mine ta dan :(
* ne morem verjet kak gnilega fotra mam. res.... po tem, ko sta se ločla z mamo, me tk ne j* 5 posto, včasih (prb. enkrat na 4 mesce) me mogoč pokliče, nč AMA nč ne bi nardil za mene - mama je morala prodat avto zarad fin. težav, pa ga včasih pokličem, če me lahk kam pelje (sam takrat ko ga res rabim, ker se mi ne da s potovalko pa laptopom hodit okol k pridem iz mb), pa mu je vedn taaak teeežk. mesečno mi nakazuje 110e preživnine (glih da si pokrijem stroške št. doma) - in sem mu včeraj pisala, če mi lahko prosim DA 20e (poudarek na da, ker včasih k ga to prosim mi trga od nasledne preživnine), pa mi je pol ure težil prek telefona, da ka js mam to njega za prosit, da tk žvim nadstandardno življenje... zrad 20e! jao kr treesem se, ko to pišem... nadstandardno življenje. evo od same jeze se jočem. fak žvim za trenutek, d ga bom enkrat sterala u pičko matrno (ne bom uporabla zvezdic, tole more bit v originalu). aja pa d ne bo izpadl tt, da ga js sam zrad uslug kličem - obupala sem, da bi ga klicala, d bi se kj družla, ker je vedn mel izgovore. v 7 letih odkar sta z mamo ločena mi ni dal niti centa več k 110e mesečno (pa se ne pritožujem, eni še tega ne dobijo, sam vseen - ni to opravičilo). še za rojstni dan, da bi mi kej dal - bog ne daj. nek mu bude za lekove.
* res komi čakam it spat, bruha se mi od tega dneva. pa mnde jutr al v torek zvem rez za dipl, pa mi je še večja muka. sploh ne upam oddat prijave za podiplomski študij, ker mislim d bom fuknla. eh.
* spanec, kje si?!!?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^jaz "dobim" še 10€ manj od tebe, s tem da včasih nekaj mesecev nič.
Pa sem isto včasih kdaj cmerala in si mislila svoje, ampak me počasi mineva. Sem v malo boljših odnosih zaradi polsestre. Tako da ti dam nasvet-prej sprejmeš, da je tak kot je, prej ti bo vsaj malo lažje.

Priznam, da :
- bi nekam šla. Res. Pa bom nekam šla :)
-aaa, nemščino se bom začela učiti :) držim tačke za sebe, da se jo res naučim do novega leta, pol pa gasa malo bolj na sever <3 ,
-si nisem mislila, da stane toliko, da ti prevedejo diplomo. Pa dobro.
-ker sem doma, so spet čopiči in barve v akciji.
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Žal mi je, da je tvoj oče takšen, točno vem, kako je. Moj oče se je enkrat jezil na mojo mamo celo zato, ker mi je kupila jogurt in cvetačo, pa ne dobivam hrane od doma, še zdaleč ne, takrat sem bila slučajno doma in sva z mamo skupaj šli v trgovino, pa je kupila, da meni ne bi bilo treba. Pač tako je ... boš vsaj bolj samostojna in močnejša oseba. Strašansko slaba tolažba, vem, ampak tudi sama iščem rešitev situacije, ki jo imam s svojim očetom. Pa je nekako ni, ker ne more en sam človek delat na odnosu - za to sta potrebna dva. Poskusi se čim bolj distancirat od njega, ne si dovolit, da bi njegovo mnenje/odnos škodoval tvoji samozavesti.
Zaklenjeno