sam je pa za telo dost velik hormonov... sam reimo jest ze tko jemlem po 2 na dan ce mam vmesne kravitve, pa ni nc narobe z mano...

tiana1 napisal/-a:mene pa neki zanima, zarad vmesnih krvavitev mi je ginekologinja dala druge tabletke, jemala sm diane35 zdej sm pa dobila harmonet. sam zdej men ni jasn kdaj nej une začnem jemat. ona je rekla prvi dan menstruacije, v navodilih pa piše takoj nasledn dan k nehaš z zadno iz prejšnga zavojčka. kdaj zdej??
ancy007 napisal/-a:jokica, a jest prov berem da ti jemleš dve tabletki na dan.jst ne vem če je to glih nejbolš.itak če maš vmesne krvavitve pomen da maš prešibke tabletke in bi jih mogla zamenjat ne pa jemat dve na dan.k že to da jih jemlemo enkrat na dan, pa je vse skup dost umetno (mislm hormoni pa to), ne pa da jih ti jemleš dvakrat. se mi zdi pa čudn da ti je prov ginekologinja dala taka navodila
aja za ostale, da lahk vzamete dve rajš preberte navodila koko je če recmo eno pozabš.k v enih navodilih piše da lahk dve vzameš, recmo pr men piše pa da ne smem in tisto pozabljeno tabletko zanemarim.
drgač je pa najbolš klicat ginekologa pa povedat.tm ti še najbolš obrazložijo če ti kej ni jasn