nogica napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:ampk se mi zdi, da bi lahko dal katero drugo slovenko gor.
Men gre pa to tok na živce, ker igralke oz. pevke krasijo naslovnice modnih revij. Naj bodo one samo v reviji, na naslovnici pa naj bodo modeli.
Sej Angelina Jolie pa Kate Hudson sta tut full lepi na naslovnici, ampak ne vem, js bi raj vidla kašno Erin Wasson pa Angelo Lindvall gor.
Špela Grošelj napisal/-a:Pozdravljene vse uporabnice Cosmo portala
ob 5.obletnici slovenske izdaje revije Cosmopolitan in po dogovoru z urednico Tino Deu tokrat tudi jaz prispevam en post..ker pa imate odprto tudi temo kjer se piše o naši skupini ga bom dodala kar sem..
![]()
Pohvala administratorjem in "predelovalcem" spletne strani http://www.cosmopolitan.si, stran je še bolj "Cosmo" kot prej...
Forumi se mi zdijo odlična zamisel in vsem sodelujočim v temi "Atomik Harmonik-kaj za hudiča?" hvala, ker nas tako vestno
spremljate--sledeč po straneh, ki ste nam jih namenili.
Hvala tudi celotni Cosmo ekipi,ki se je na slikanju za naslovnico izkazala za odlično!
Tina,Nika,Maja,Masha,Metka in Peter... you rock!![]()
Obilo užitkov ob branju 60.številke Cosmopolitana!
Špela
Yazmeen napisal/-a:Pa pomojem je Špela napisala tist en post, k je pač to oblubla ekipi Cosma, drgač ji pa prov dol visi kaj pišete tle gor, pa ji zdj namenjate ne vem kašne poste...give me a break, k da jih bo sploh brala
Yazmeen napisal/-a:Pa pomojem je Špela napisala tist en post, k je pač to oblubla ekipi Cosma, drgač ji pa prov dol visi kaj pišete tle gor, pa ji zdj namenjate ne vem kašne poste...give me a break, k da jih bo sploh brala
ribicaX napisal/-a: to da ma pa nove joške
Dančy napisal/-a:Ja glih cajt ma brat....