Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

A ste vidl premierni nastop AH včeraj pri Mariu? Tejči je prov všečna, Špela je pa obupna s tistimi napumpanimi joški...moja mami se je čist zgrozila...ful zgleda tko kot da ma vse tja gor k faci zbito..under presure... :D Pesmca Zavriskaj bo pa sigurno razgrela marsikatero zabavo :P
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Gledala Mariota včeri in sm crkvala od smeha ob tistih joških... Mal bol okusno bi si pa lohk zrihtala... Kr ma res čist preveč napumpano vse skp. Lhk jani si pjr gor postav! :D
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Green_freaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Green_freaK »

Kok mate dela no.... :alien:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

nogica napisal/-a:
Poison Girl napisal/-a:ampk se mi zdi, da bi lahko dal katero drugo slovenko gor :wink: .

Men gre pa to tok na živce, ker igralke oz. pevke krasijo naslovnice modnih revij. Naj bodo one samo v reviji, na naslovnici pa naj bodo modeli.
Sej Angelina Jolie pa Kate Hudson sta tut full lepi na naslovnici, ampak ne vem, js bi raj vidla kašno Erin Wasson pa Angelo Lindvall gor.

Hm, jaz se pa na manekenke ne spoznam kej dost, pa mi je bolj všeč, če je na naslovnici kdo, ki ga poznam (čeprav Angelo Lindvall začuda poznam :D) :nixweiss:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Špela Grošelj napisal/-a:Pozdravljene vse uporabnice Cosmo portala :)

ob 5.obletnici slovenske izdaje revije Cosmopolitan in po dogovoru z urednico Tino Deu tokrat tudi jaz prispevam en post.. :) ker pa imate odprto tudi temo kjer se piše o naši skupini ga bom dodala kar sem.. :wink:

Pohvala administratorjem in "predelovalcem" spletne strani http://www.cosmopolitan.si, stran je še bolj "Cosmo" kot prej...

Forumi se mi zdijo odlična zamisel in vsem sodelujočim v temi "Atomik Harmonik-kaj za hudiča?" hvala, ker nas tako vestno
spremljate--sledeč po straneh, ki ste nam jih namenili ;).

Hvala tudi celotni Cosmo ekipi,ki se je na slikanju za naslovnico izkazala za odlično!

Tina,Nika,Maja,Masha,Metka in Peter... you rock! :)

Obilo užitkov ob branju 60.številke Cosmopolitana!

Špela

:eek: :eek: :eek:

izbrala si bom fanta, tizga tavelizga...

hvala, ker ste mi pesem namenili! :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mislm, jst ne morm vrjet s čim vse se eni obremenjujejo...Zarad mene ma lahko joške k Lola Ferrari, kva to mene briga?! Pa tud počne lahko kar hoče, jst nimam nč od tega, pa tud nč prkrajšana nism zato!
Pa pomojem je Špela napisala tist en post, k je pač to oblubla ekipi Cosma, drgač ji pa prov dol visi kaj pišete tle gor, pa ji zdj namenjate ne vem kašne poste...give me a break, k da jih bo sploh brala :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Yazmeen napisal/-a:Zarad mene ma lahko joške k Lola Ferrari, kva to mene briga?!

Ko polko zaigram zbudim podalpske moške
in zazibam joške od obale do koroške

:tanz:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mislm, če njej uspeva, da fajn služ na račun svojih jošk...svaka ji čast ane! Mene bol skrbi za une, k padajo na to in na njihov račun gre zgleda Atomicom čist ok! Oni že vejo, kva delajo, kšn drug bi se mogoče mogu mau nad sabo zamislt.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Yazmeen napisal/-a:Pa pomojem je Špela napisala tist en post, k je pač to oblubla ekipi Cosma, drgač ji pa prov dol visi kaj pišete tle gor, pa ji zdj namenjate ne vem kašne poste...give me a break, k da jih bo sploh brala :D

tako je. očitno sploh ni brala postov. očitno misli, da če smo napisal 114 strani, da smo pa usi ful navdušeni nad njo. give me a break :? to da ma pa nove joške, pa mene niti malo ne gane. ma zihr katera uporabnica tle gor večje kot ona. ampak ma zato naravne.
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a katarincaa »

Yazmeen napisal/-a:Pa pomojem je Špela napisala tist en post, k je pač to oblubla ekipi Cosma, drgač ji pa prov dol visi kaj pišete tle gor, pa ji zdj namenjate ne vem kašne poste...give me a break, k da jih bo sploh brala :D

Se podpišem, očitno je bil res samo en dogovor! Po mojem so ji celo rekl da ima ful oboževalk na Cosmo forumu in da smo ji namenile že fuuul strani.
Ker je napisala tak čist normalen post, kao ful zahvalila za našo podporo.
Ve se obremenjujete, pa pišete cele spise, medtem ko ima ona dosti drugega dela..
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Ja glih cajt ma brat.... :rofl:
Misli pozitivno....
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ribicaX napisal/-a: to da ma pa nove joške

jaz imam pa en predlog...glede na to, da so mi atomik harmonik zelo vsec, njihova glasba me pomirja in mi daje energijo, bi se jim rad na nek način zahvalil...pa ker je grošljeva špela med nami, bi se zahvalil kar njej...podaril ji bi vožnjo z akrobatskim letalom!

mogoče mi kdo lahko pomaga? pozna kdo kakšnega pilota, ki ima akrobatsko letalo za 2 osebi, da se na ta način lahko zahvalim špeli grošelj???
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

kaj iščeš tazga k je pripravlen pripravt strmoglavljenje al kaj?
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

**SiMoN@** napisal/-a:kaj iščeš tazga k je pripravlen pripravt strmoglavljenje al kaj?

Tale je pa čist nizka...grdooo... :roll:
Misli pozitivno....
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Dančy napisal/-a:Ja glih cajt ma brat.... :rofl:

kdo se bo pa pol z joški pogovarju :rofl:
pa kva vs tok matra, če smo babe tračarke, pa opravlamo ... jst vsaj priznam, da rada kak trač povem, pa rada kej pokomentiram ... če ma pač ženska prevelike joške in je pretemna, bom to napisala, pa ne zanjo, ampak zato, da se pol lahko stelči smeji :lach:
jst priznam ... jst ne igram :lach:
pa kdo se obremenjuje s tem ... sam une, ki zdele že 10 postov nabijate sej itak nau brala ... like we give a f**k ...
chill girlz :P
Odgovori