Kritike filmov!
-
- Cosmopsiho
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Js ti priporočam da greš gledat, ker je res dobr film.
Mene drugač ni zamoril al pa kej, je pa tk, da se res zamisliš mal. Tak kot je rekla Tamala_mrha - tud js redkokermu filmu prisodim desetko, tale si jo pa definitivno zasluži.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Das Experiment
Res neverjeten film, ki te napsihira, a obenem da misliti. Definitivno pusti pečat. Šokantna zgodba o tem, kaj vsega je sposobna človeška psiha v trenutkih pod hudim pritiskom in v težkih okoliščinah. 10 points.

Foxy-lady napisal/-a:7 pounds - ne vem, pričakovala sem več. Je vredi, ampak si ne zasluži desetke. 7/10
enako...meni me je biu eno uro in pou čist prevč dougocajtn..zadnje pou ure se je vsaj kej konkretnega začelo dogajat...ne vem...niti Will Smith mi ne igra ne vem kko ful super notr....
the black balloon - odličen film....še posebej zto k ni nek tipičn ameriški najstniški film....10/10
The pink panter- sm ga komi učerej si pogledla čeprow je že kr neki cajta star...jst sm hmal umrla od smeha....komej čakam drug tedn d grem gledt 2...

- Elle_woods
- Sramežljivka
- veneficus pupa
- Komunikatorka
- **medyka**
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
Tamala_mrha napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:^^ jaz pa ful ne vem, če naj ga grem gledat. ker nočem bit kej zamorjena.
Ne bo te zamoril. No, vsaj mene ni. Je pa res dobra zgodba, ob kateri se zamisliš.
Ok, kako vas ta film ni zamoril... Jaz sem ga šla gledat z dvema kolegicama in smo vse tri pršle vn prav depresivne. Sej je dober, ampak potem sem se počutla tako tesnobno, da groza.
Sicer pa sem nazadnje gledala Changeling - mi je bil ful všeč, čeprav mi Angelina res ni za to vlogo...me ni prepričala.