Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

emanuela napisal/-a:^^čaki... gife delas kak pijes in s svojimi stopali pol pa se pritozujes? Ti to resno?

ja ;D

*da mi gre na živce stanje, ko nemoreš prav športat, obenem pa nisi dovolj bolan za ležanje, beeeedno
*jeseni bo pado novi pirs
*pa novi tatu. pol pa sem končala, resno.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da sem ful slabe volje. Prej kliknem update sistema na androidu in se mi fon sesuje. In potem ko vprasam kao wannabe strokovnjake na taksnih in drugacnih forumih, kako rootat telefon, mi vsi pridejo z odgovorom: poisci na netu. Itak, da znam poiskat na netu, sam ce men ne dela osnova, kot npr. prepoznat sd kartico. strokovnjaki ja... kiss my arsch!! :evil:
... da sem pune naperjena, ker niti enkrat v lajfu nisem mela srece s telefoni (ce izkljucimo nokio 3310 ... tista bi menda se zdaj delala, ce bi jo prizgala).
... upam, da se gre v soboto v LJ ven, ker rabim odklooooop.
... sovrazim sama sebe in kako sem lahko postala odvisna od ene take napravice kot je mobitel. svasta.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- da bi sama sebe oklofutala, če bi kaj koristilo... :mad:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- jap nikoli več ne obsojam žensk, ki so obsedene s tipi, like nikoli več...
- včeraj sma se poljubljala cirka 5 minut in moje življenje je spet najlepše in najbolše, vrjetno do takrat ko me bo spet dal na stran. krasno. najraje bi se zabila z glavo v zid.
- ok krivim protibolečinske
- ok ne, krivim sebe
- faaaaaaaaak
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

2x :mad:
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

Mater mi gre na živce, ko se človek ne oglasi na telefon :mad:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

ko bi vsaj ble take prošnje, zanimive, in take ko lahko pokažeš kaj vse znaš.. biggrin
sej, če majo normalne in mi je res dolgčas, pol mi ni problem nardit (npr. en/a je htel/a nek moj video pa sem pač posnela kak pijem vodo xD ), ko pa mi začnejo z nekimi bednimi, deepthroataj banano, show tits, show butt, pol pa mi je kr slabo roll pa ful dost ljudi hoče gife s stopali, okej, enga sem nardila, več pa se mi ne da :3

zakaj pa to delaš?

* mam spet kr konkretnega mucija :/
* sma mela s kolegom sleepover in je blo fajn :) filmčyy pa vinček!
* nehat ga morn v kinu pit :D
* ful se mi lušta enga konkretnega jointa. hjo.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*^^to delam zato ker mi je groooozno dolgčas in si nimam kaj pametnega začet:D
*sem se polenila
*kužek mi danes ful kašlja :(
*fak, sem rjava. še kar ne morem verjet
*na morju sem vidla enga očeta, ki je mel pirsing v niplu :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^tvoj pesič ma najverjetneje kužni kašelj. to načeloma v večini primerov prebolijo sami, edino ne ga sprehajat kje, kjer je ful pesov, da ne širiš bolezni
# za pačuli: doma sm cca 10km vzhodno od Celja :)
# da si moram it po en fajn pohodn šuh da se grema lahk z bestičem terat na boča pa na donačko, ko je že glih glasn
# da mi grejo dans same glupe pranks po glavi :oops:
# da sm ful slab spala ponoč ker se mi je sluhovod čist zagnojil in sm se prav zbujala od pritiska, tak gnile bolečine pa neprijetnega občutka pa že dolg ne no
# da mi ena baba hodi po konicah živcev sam zato ker se ne strinjam z njo, pa daj prebol no
# da upam da uspe peticija in bojo odstavl bena efleka kot novga batmana. mislim,.... če pa kdo ni za to vlogo je pa to res ben eflek. fuj fej fuj fuj
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^kašlja že več let :(
eni veterinarji pravijo, da ima alergije, smo ga testirali, nič posebnega se ni pojavilo, redno sesamo, izogibamo se briketom, nato pa eni pravijo da ima razširjeno srce in mora jemat edemid tablete. ne vemo komu verjet, niti kaj je dejanski razlog, pa občasno ima taki napad panike, da hodi v krogu in ima glavo pri tleh, kot da bi kaj iskal, pri kolkih pa se čuti taka zatrdlina, kot da bi imel krč.
se opravičujem za offtopic, res, ne bom več.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

# da upam da uspe peticija in bojo odstavl bena efleka kot novga batmana. mislim,.... če pa kdo ni za to vlogo je pa to res ben eflek. fuj fej fuj fuj

word. prov bruhnala sem si mal v usta, ko sem prebrala, da naj bi bil on novi batman. hell to the no!!!!!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^:D
-sm mela MADNESS sanje hahaha! Prvo nekaj, da sem šla z očetom v čudnem balerina krilcu na tekmo. Potem se je ta prostor in dogajanje spremenil v trgovino, kjer mi je prodajalka zaračunala 24eur za pet kil krompirja, čeprav bi naj bil krompir 2.4eur kila! In sem se čist razpizdla. Da wtf, sj je pet kil, zakaj je račun 24eur?! Potem ko sem nrdila že celo frko ji dam dnar in mi da še račun poleg. Na računu krene brezvezne storitve, tko da je skupaj naneslo na 24eur. Pa sm šla nazaj in ji vsa jezna rekla, da kaj mi ni prej povedala za te storitve, ampak vseen sm ji dala nazaj dnar, k mi ga je ona vrnila preveč kao. :D Potem so se pa krneki ljudje v trgovini začel bunit name. Pa sm se jezila nazaj in enmu lepmu fantu rekla: "kaj se pa ti vmešavaš grd douchebag" (LOL :D) in je bil ful žalosten, ko sm mu to rekla. :D V tem trenutku me je en kolega potegnil za roko in peljal ven iz trgovine. Skoz sem mela pol v glavi, da se bom temu fantu opravičila. S tem kolegom sva šla do mesta. Tam v mestu se je vozil kombi, neko združenje za gejevske pravice. Obenem so iz ene stavbe hodili neki budisti in me hotl zvlečt notr na predavanje, zato kr sm vzela en letak. In sm rekla: "no no have plans":D. Potem sva s kolegom šla dalje in videla TRI peskovnike. V enem se je on ustavil in se valjal v blatu. V drugem so se učenci v šoli TOPILI! Obrazi so se jim topili. V tretjem peskovniku pa so ljudje goreli. In sem pač šla mimo. :P Potem sem tega kolega vprašala za tega fanta, da se mu opravičim pa je reku, da se nama pridruži na kavi. Smo šli nekam in naenkrat, se scena spremeni, vse punce smo oblečene v nekakšne maturantske fenski ameriške shiny obleke. In nas peljejo po labirintu in VSAKA vstopi v nekakšen nadrealen svet, ki je narejen po filmih, vratca so pa v obliki velikega cveta sončnice. Ena punca pred mano je izbrala film Krog! V ta vratca nas je vodil tak malo manjši, zloben klovn. Jaz sem si ogledala in mi ni blo nič všeč, pa sem vstopila skoz mal večja vrata na en vlakec. Klovn je znorel in kričal ne nee, jz sm pa vseen se usedla na vlakec, on pa za mano. Potem sva se na tem vlakcu peljala kot v gardalandu in se na koncu ustavila. In on je potem po zvočniku povedal vsem ljudem, da naj sodelujejo v žrebu, vsak naj napiše osebnosti in realnost v kateri bi rad bil in jutri zjutraj bomo izvedl ktero realnost in ljudi je izbral. SVAŠTA :D to so ble prve sanje. Ko sm zaspala nazaj sem sanjala še dvoje:
Imela sem kolega, ki je imel psa, ki MU JE VES ČAS nekaj curljalo iz lulčka. Neka čudna lepljiva tekočina. In oni so tega psa dali na Slovenija ima talent. HAHA. In je izpadel. Ko je izpadel sva šla jz pa ta kolega v sobo. In ta kolega me je hotel šlatat in mi ni bilo všeč. Potem se je sprijaznil s tem in naenkrat so mu zrastli joški. Ja, joški. In rekel je, če ga lahko mal zmasiram po dekolteju. In sm začela. In mi je blo tok všeč, da sm v sanjah si rekla, ne ne to je preveč, nehi, ker drgač boš prevarala fanta. In sm nehala. :D to se je prevesilo v sceno, kjer sem v dnevni sobi nekaj ful dobrega jedla. Neko čudno marmelado. Oči, brat in nečak so bli tam in brat je bil tud čist navdušen nad to marmelado. To marmelado pa je imel rad tud en stari, debel, plešast gospod, ki je skoz bil poleg. Med tem ko smo jedli marmelado je po tvju bila novica, da je ena punčka pogrešana. In potem sem jaz hodila po enem laboratoriju in našla neke skrivne gumbe v eni pisarni. Sem jih pritisnila, pisarna se je zasukala in pojavila so se okna in vrata. Odprla sem vrata in notr je bla ta pogrešana deklica, sedela je na stranišču z zalepljenimi usti in noge je imela poškodovane. Ko sem odprla ta vrata se je sprožil tak neznanski hrup. In v tem trenutku je prišel tist plešast,l debel starec in je že nosil drugo punco. Jaz sem tamalo zgrabila in jo vrgla na hodnik, on pa se je usedel na wc s to drugo punco in jo stiskal. Nekej sm mela v rokah in sem ga butala po glavi, da spusti punco, ampak ni spustil. Potem sem pa na vso silo začela kričat, da sem preglasila ta grozen hrup in ko me je starec slišal jo je izpustil in se začel držat za glavo. Jz sm še naprej kričala in se zbudila.

:D WELL.. :D crazy.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

:lol: :lol: :lol: :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

..Evelyn.. napisal/-a:^:D
-sm mela MADNESS sanje hahaha! Prvo nekaj, da sem šla z očetom v čudnem balerina krilcu na tekmo. Potem se je ta prostor in dogajanje spremenil v trgovino, kjer mi je prodajalka zaračunala 24eur za pet kil krompirja, čeprav bi naj bil krompir 2.4eur kila! In sem se čist razpizdla. Da wtf, sj je pet kil, zakaj je račun 24eur?! Potem ko sem nrdila že celo frko ji dam dnar in mi da še račun poleg. Na računu krene brezvezne storitve, tko da je skupaj naneslo na 24eur. Pa sm šla nazaj in ji vsa jezna rekla, da kaj mi ni prej povedala za te storitve, ampak vseen sm ji dala nazaj dnar, k mi ga je ona vrnila preveč kao. :D Potem so se pa krneki ljudje v trgovini začel bunit name. Pa sm se jezila nazaj in enmu lepmu fantu rekla: "kaj se pa ti vmešavaš grd douchebag" (LOL :D) in je bil ful žalosten, ko sm mu to rekla. :D V tem trenutku me je en kolega potegnil za roko in peljal ven iz trgovine. Skoz sem mela pol v glavi, da se bom temu fantu opravičila. S tem kolegom sva šla do mesta. Tam v mestu se je vozil kombi, neko združenje za gejevske pravice. Obenem so iz ene stavbe hodili neki budisti in me hotl zvlečt notr na predavanje, zato kr sm vzela en letak. In sm rekla: "no no have plans":D. Potem sva s kolegom šla dalje in videla TRI peskovnike. V enem se je on ustavil in se valjal v blatu. V drugem so se učenci v šoli TOPILI! Obrazi so se jim topili. V tretjem peskovniku pa so ljudje goreli. In sem pač šla mimo. :P Potem sem tega kolega vprašala za tega fanta, da se mu opravičim pa je reku, da se nama pridruži na kavi. Smo šli nekam in naenkrat, se scena spremeni, vse punce smo oblečene v nekakšne maturantske fenski ameriške shiny obleke. In nas peljejo po labirintu in VSAKA vstopi v nekakšen nadrealen svet, ki je narejen po filmih, vratca so pa v obliki velikega cveta sončnice. Ena punca pred mano je izbrala film Krog! V ta vratca nas je vodil tak malo manjši, zloben klovn. Jaz sem si ogledala in mi ni blo nič všeč, pa sem vstopila skoz mal večja vrata na en vlakec. Klovn je znorel in kričal ne nee, jz sm pa vseen se usedla na vlakec, on pa za mano. Potem sva se na tem vlakcu peljala kot v gardalandu in se na koncu ustavila. In on je potem po zvočniku povedal vsem ljudem, da naj sodelujejo v žrebu, vsak naj napiše osebnosti in realnost v kateri bi rad bil in jutri zjutraj bomo izvedl ktero realnost in ljudi je izbral. SVAŠTA :D to so ble prve sanje. Ko sm zaspala nazaj sem sanjala še dvoje:
Imela sem kolega, ki je imel psa, ki MU JE VES ČAS nekaj curljalo iz lulčka. Neka čudna lepljiva tekočina. In oni so tega psa dali na Slovenija ima talent. HAHA. In je izpadel. Ko je izpadel sva šla jz pa ta kolega v sobo. In ta kolega me je hotel šlatat in mi ni bilo všeč. Potem se je sprijaznil s tem in naenkrat so mu zrastli joški. Ja, joški. In rekel je, če ga lahko mal zmasiram po dekolteju. In sm začela. In mi je blo tok všeč, da sm v sanjah si rekla, ne ne to je preveč, nehi, ker drgač boš prevarala fanta. In sm nehala. :D to se je prevesilo v sceno, kjer sem v dnevni sobi nekaj ful dobrega jedla. Neko čudno marmelado. Oči, brat in nečak so bli tam in brat je bil tud čist navdušen nad to marmelado. To marmelado pa je imel rad tud en stari, debel, plešast gospod, ki je skoz bil poleg. Med tem ko smo jedli marmelado je po tvju bila novica, da je ena punčka pogrešana. In potem sem jaz hodila po enem laboratoriju in našla neke skrivne gumbe v eni pisarni. Sem jih pritisnila, pisarna se je zasukala in pojavila so se okna in vrata. Odprla sem vrata in notr je bla ta pogrešana deklica, sedela je na stranišču z zalepljenimi usti in noge je imela poškodovane. Ko sem odprla ta vrata se je sprožil tak neznanski hrup. In v tem trenutku je prišel tist plešast,l debel starec in je že nosil drugo punco. Jaz sem tamalo zgrabila in jo vrgla na hodnik, on pa se je usedel na wc s to drugo punco in jo stiskal. Nekej sm mela v rokah in sem ga butala po glavi, da spusti punco, ampak ni spustil. Potem sem pa na vso silo začela kričat, da sem preglasila ta grozen hrup in ko me je starec slišal jo je izpustil in se začel držat za glavo. Jz sm še naprej kričala in se zbudila.

:D WELL.. :D crazy.

preveč spiš! :D
Zaklenjeno