Zdej sem mela angleščino...Sej je šlo kar dobro, sam mi je postavla par takih vprašanj, da sam...
1. Slikica, na kateri so bli mobiteli...mogla bi najbrž govorit o tehnologiji, sam sem bolj malo vedla o tem tko da sem začela kar govorit o tem, da so dandanes ljude odvisni od mobitela, pa da je premalo komunikacije med nami, malo o računalnikih, bla bla...Je blo kul.
2. Education in school system. Ji vse lepo povem...In me vpraša, če mislim, da se izobrazba začne že v vrtcu. In rečem da ja, da tam jih pač nekako uvajajo v družbo, jih učijo kako se obnašat, da je vse skupaj sicer bolj kot vzgoja, ampak ja. In pol mi reče, da kako prepoznavaš talente pri otroku v vrtcu. (?!?) In ji rečem, da ga pač opazuješ, vidiš kaj rad počne, kaj mu gre dobro in ga pač vzpodbujaš v določeni smeri. In ona meni "Ja, ampak sej otrok ne ve, kaj so njegovi talenti". Ja pa sej lih zato da opazuješ, spodbujaš in itak vidiš kaj rad počne in kaj mu gre...Ma karneki uglavnem

Sej ostalo sem kar znala.
3. Odlomek iz Look back in anger (hvalabogu, lih to sem si želela) in mi je tudi šlo kar dobro.
Jutri še matematika...
Eh.
Sam naj gre že enkrat mimo.