Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*ange|* napisal/-a:
Tiavanna napisal/-a:Kako - kdo bo kaj uzel? A vi ne žrebate listkov?

Ja, itak da "žrebamo". Sam profesorca zmeri postavi listke od antike do moderne-po vrsti. In ker je ena skupina v torek že imela tale paket se moramo pri njih samo še pozanimat kakšna so vprašanja :D

Ja in to je ful po pravilih pa fer :roll:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz sem tud mela listek 13 pa cisto druga vprasanja.. Kak je to mozno?
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

MsN napisal/-a:
*ange|* napisal/-a:

Ja, itak da "žrebamo". Sam profesorca zmeri postavi listke od antike do moderne-po vrsti. In ker je ena skupina v torek že imela tale paket se moramo pri njih samo še pozanimat kakšna so vprašanja :D

sej ne piše v pravilih kako morjo bit postauleni listki...ali pač? :? pomoje je to odvisno od profesorja...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

MsN napisal/-a:
*ange|* napisal/-a:

:eek:
Pri nas je blo tut vsa leta po vrsti...Letos smo meli pa v eni vrečki sam številke in si pač izžrebal številko...pol so pa iz kupa listov poiskali tvoje vprašanje. :? Jah no...hvalabogu, da vam profesorca pomaga. :) Keri listek maš pa ti namen "izžrebat"? :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

šejkspir je moooooooooj :D hihih... in valda tut tretje vprašanje vem...sam še še moram zmenit z dvemi, da mi neb slučajn tole uzela...če ne jim neku utrgam :twisted:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

_Petra_ napisal/-a:Jaz sem tud mela listek 13 pa cisto druga vprasanja.. Kak je to mozno?

A si mela osnovni nivo? K js sm mela visjega.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz sem mala dans tko fajn slovo.
Prešernov Krst pri Savici in zvrsti modernih priročnikov.

Ko sem bla vesela, kr je blo skor edino kar sem znala :D :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

aja, osnovnega :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

jeeeej...jst sm imela pa angleščino zdj...
1.slikica: par fantou na invalidnem vozičku, igrajo košarko...
2.tema: living in a town :D
3.Gatsby ...ful bedn odlomek..al okay. (tisto, ko je Jordan razlagala Nicku kok je bila Daisy popularna, pa da so jo fantje oblegali... )

Men je bilo ful uredu, pa še prva sem bila...tko, da sm hitr končala. Zdele pa na mojga šejkspira...da bom jutr lohk blestela :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mta včeri je nekak šla...najpri sm dobla kvadratno f, pol sm dobla za napisat množice vseh sodih pa lihih itd. števil, zadn vprqašane je pa bil kako se zračuna kot med funkcijo in absc. osjo in kot med dvema funkcijama....

sj nekak sm znala, res sm loh hepy d sm potegnla ta vprašanja, k ene pred mano so kr mele kombinatorko k js res blage...

tko d ene 10% upam d sm dobla na ustnem....

še ju3 angla, pol pa končn usega konc....ne vem kok se nam učila ker bo itaq pač kr neky...js sam upam d bom tut ju3 dobr listk potegnla tko kt do zdj :D
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

rammsteingirl napisal/-a:mta včeri je nekak šla...najpri sm dobla kvadratno f, pol sm dobla za napisat množice vseh sodih pa lihih itd. števil, zadn vprqašane je pa bil kako se zračuna kot med funkcijo in absc. osjo in kot med dvema funkcijama....

ti si mela pa isti listek kot jst :D jutr pa še angla to pa itak ni problem :razz:
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

angel pol sva pa doble isto......men je kar šlo...dobro, čeprav nisem najbolj talent, se pravi kar antitalent...vendar sm knjigo prebrala, za dodatno temo sm pa dobila še MUSIC!!! :razz:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Tudi jaz sem danes imela angleščino. Pod 1. točko je bila neka reklama o AIDS-u, 2. tema je bila "animals", pod točko 3 pa sem dobila še en odlomek iz Look back in anger (ko sedijo za mizo in Jimmy govori nekaj o Alisonini materi).

Saj je bilo v redu, sem pa malo razočarana nad profesoričinimi vprašanji, ker je v okviru 2. teme želela vedeti le vse o ogroženih živalskih vrstah v Sloveniji, jaz pa sem si pripravila vse kaj drugega. :? Zdi se mi, da bi ta del izpadel boljše, če bi šel pogovor bolj v mojo smer.

Jutri pa še slovenščina ... Danes so nam povedali, da listkov, ki jih je izvlekla prva skupina iz razreda, mi ne bomo imeli, tako, da imamo 10 del manj. Vsaj nekaj dobrega ... Sicer pa mislim, da se listki nikjer ne vračajo nazaj, ker jih je tudi danes pri angleščini bilo bolj malo (smo bili 2. skupina).

Komaj čakam, da še ta slovenščina jutri mine, potem pa počitniceeee!! :jump:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zdej sem mela angleščino...Sej je šlo kar dobro, sam mi je postavla par takih vprašanj, da sam... :roll:
1. Slikica, na kateri so bli mobiteli...mogla bi najbrž govorit o tehnologiji, sam sem bolj malo vedla o tem tko da sem začela kar govorit o tem, da so dandanes ljude odvisni od mobitela, pa da je premalo komunikacije med nami, malo o računalnikih, bla bla...Je blo kul.
2. Education in school system. Ji vse lepo povem...In me vpraša, če mislim, da se izobrazba začne že v vrtcu. In rečem da ja, da tam jih pač nekako uvajajo v družbo, jih učijo kako se obnašat, da je vse skupaj sicer bolj kot vzgoja, ampak ja. In pol mi reče, da kako prepoznavaš talente pri otroku v vrtcu. (?!?) In ji rečem, da ga pač opazuješ, vidiš kaj rad počne, kaj mu gre dobro in ga pač vzpodbujaš v določeni smeri. In ona meni "Ja, ampak sej otrok ne ve, kaj so njegovi talenti". Ja pa sej lih zato da opazuješ, spodbujaš in itak vidiš kaj rad počne in kaj mu gre...Ma karneki uglavnem :roll: Sej ostalo sem kar znala.
3. Odlomek iz Look back in anger (hvalabogu, lih to sem si želela) in mi je tudi šlo kar dobro.

Jutri še matematika... :?
Eh.
Sam naj gre že enkrat mimo.
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Jst mam tud jutri matematiko :( . Sicer mi gre matematika full v redu, ampak tele definicje se mi zdijo pa toook tezke...Pa se ta knjiga je tok cudna :? . Ne vem, zakaj se morjo na takem nivoju izrazat, da morem 2x prebrat odgovor, da sploh razumem, kaj mi hocjo povedat...Mogoce sem pa samo jst tok zabita :oops: .
Tiste, k ste ze imele matematiko, a ste se izrazale na podoben nacin kot je v tej knjigi ( Zbirka odgovorov na ustna vprašanja...), ali ste bolj po svojih besedah pa s primeri pa to?

A ste ze kej razmislale kok boste pisale dolocene predmete? Ker jst sem upala, da bom mat. lahko 8 pisala (osnovna pola mi je sla full dobr), sam zdj te ustni... :x
Zaklenjeno