Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Seven pounds- noro dober film. Eden najboljših kar sem jih gledala. Zelo ima lepo zgodbo. Gledala sem dvakrat in obakrat sem na koncu jokala. :cry: 10/10
If only- tut zelo lep romantičen film in tut pr temu sem jokala kot dež. :) 9/10
Australia- dober film, edino mal predolg, pa mal preveč holivudski na trenutke. 7/10
Slumdog millionaire-dober film, zanimiva ideja. Kako revež brez vsega postane milijonar, edino kar mu pa res nekaj pomeni, pa je dekle, ki ju usoda vsakič znova loči. 7/10
Passengers- na konc sm samo gledala z odpritmi usti, ker mi ni blo nič jasno. Drgač ga je pa kar vredno pogledat... Gre se pa o letalski nesreči. 8/10
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

no angel napisal/-a:My Burberry Nights - matr kter dolgčas! Sploh nism pogledla do konca, ker sm skor zaspala zravn.

Misliš My blueberry nights? :D
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hehe ja, itak, my mistake. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Ta My blueberry nights je pa res obup od filma. Jst sm komaj cakala da ga pogledam, seveda zaradi glavnih igralcev, ampak kej tolk dolgocasnga pa ze dolgo ne.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Changeling - Na splošno grem v kino rajš gledat drame.. in tale je bla zame ena izmed boljših. Film me je čist navdušil, impresioniral.. zgodba je tko realno prikazana, da smo bli po filmu v dvorani vsi tiho, šokirani..
Ocena 10/10
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

g00fy_qa napisal/-a:
no angel napisal/-a:Reci da - kr dvakrat sm ga gledla v kinu, tak mi je bil fajni. :D Po dolgem času res ena komedija, ki ni totalna bedna, ampak ful smešna, zabavna, zakon v glavnem. Definitivno priporočam. :wink:

Jaz sem tudi gledala in priporočam. Je fajn komedija za sprostiti se, narežiš se, pa še kakšen globok pomen lahko ven potegneš. Vredno ogleda.

Jaz ga grem danes gledat s kolegi. :D No, meni bo ziher vredu, že zato ker Jim Carrey igra, ki me vedno spravi v smeh. :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

nutella napisal/-a:Ta My blueberry nights je pa res obup od filma. Jst sm komaj cakala da ga pogledam, seveda zaradi glavnih igralcev, ampak kej tolk dolgocasnga pa ze dolgo ne.

sm ga šla celo gledat u kino... obup, res :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Aja, pol se ni sam men zdel obupn film? Jst se vsa vesela naštimam, da ga bom gledala, in ja, sm zaspala zravn ... res obupn film.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Vojna med nevestama - o moj bog kter bedn, brezvezn, obupn film!!! Zgodba je tak patetična da kr hudo, obnašanje likov isto (dve kričeče, evforične avše, ki sta celo življenje najboljše frendice, pol se pa skregata neki glede poroke :roll:), dialogi so čist bedni, ne vem pa, čemu si film zasluži bit uvrščen med komedije, ker men ena sama stvar ni bla smešna. Za zjokat. Totaln podn, tak kretenskega filma že doooolg časa nism gledla. Če sm ga sploh kdaj. 1/10!

Se zdej sprašujem, kak sm se dala prepričat, da sm šla ta drek gledat v kino? Heh ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, sem včeraj šla gledat Yes Man v kino in moram reči, da je Jim še vedno isto smešen kot pred leti. :D Sem se kar nasmejala in sprostila ob filmu, pa tudi določeno sporočilo nosi, ki dosti pove. 10/10
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Sem šla tudi js včeraj v kino gledat Yes Man :D . Film mi je bil super in po dolgem času en film, da se res velik nasmejiš :) .
Ocena: 9/10 (za komedijo) :wink:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Danes sem gledala The boy in the striped pyjamas in lahko povem samo to, da me v življenju še noben film ni tako pretresel oz. se me dotaknil. Jokala sem kot dež. :( Poleg tega je sporočilo filma zelo ganljivo in te kar ne pusti ravnodušnega. :eek: Od vseh vojnih dram, skratka filmov, ki nosijo globlje sporočilo, me ni še noben tako prepričal kot ta, čeprav so tudi kakšni drugi dobri. Definitivno 10/10!
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Podzemlje - upor Likanov 8/10 je kr zanimiv, sta mi prva dva dela bolj všeč.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

The boy in the striped pyjamas - Konec je pretresljiv, celotna zgodba mi je pa nekako prevec 'enostavna'. Nevem, al sem jst sam navajena gledat mau bol komplicirane filme al kaj ampak film je biu zame bol 'easy watching'. Ideja je pa dobra (holokavst viden skozi oci otroka) 6/10

Changeling - Resnicna zgodba o zenski katere sin je nenadoma izginu, policija pa najde otroka ki sploh ni njen. Ko jim ona to pove ji noben ne verjame in pride celo do te skrajnosti da jo vrzejo v umobolnico. Men osebno ful dober film, me je ful povleklo notr (sm celo sla pol mal raziskovat resnicni dogodek :D ). Edino kar me je na case zmotlo je bla Angelina z njenimi histericnimi izpadi... 9\10

The curious case of Benjamin Button - Res dober film. Dobra igra (Brad me je prov presenetu), zlo lepa fotografija, super zgodba, ampak film bi lahko skrajsali za kaksnih 10 min :wink: 9/10

Wanted - Sicer bolj redko gledam take filme, ampak ta mi je biu res zabaven :D Vso pretirano akcijo je treba uzet s humorjem pa je. Dobra zgodba, kr napeto, cista kino zabava =) 8/10
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Revolutionary Road - zakon film! Zgodba mi je zlo dobra, res se te dotakne, ker je tk zlo življenjska in se mi zdi, da te ne more pustit hladnega ... tud sama večkrat razmišljam o tem in točn tega se bojim, da bom končala tk kot prikazuje ta film. Konec je krut, ampak ti da mislit ... da je treba izkoristit življenje in nardit neki za srečo, ne pa se sprijaznit s sivim povprečjem, če hočeš neki več, ker slej ko prej boš spoznal da je šlo vse mimo tebe, pa bo takrat že prepozno. Drugač pa, tud igralska zasedba je odlična, Leonardo DiCaprio je edn mojih najljubših igralcev, Kate Winslet je pa tud vrhunska, itak. Čist sm navdušena. :) 10/10.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Zaklenjeno