-pogrešam faks
-pogrešam hladnejša jesenska jutra, ko sem ovita v šal hodila proti faksu, nobenga nikjer..
-še bolj pogrešam hladnejša jesenska jutra, ko sem še bolj zgodaj hodila proti srednji šoli..takrat je bilo pa res vse prazno..
-sm sita že tega poletja tud jaz, čeprav ni bilo tok slabo..
-oktobra se veselim tudi zaradi vnovičnih četrtkovih žurk
-me pošta čaka že tri dni, vsak dan odlagam wtf
-me je kolegica mal razočarala, zanimivo kako te ljudje za katere misliš, da so res močni in samostojni, presenetijo ko pustijo, da jih en beden tip vrti okol prsta, pa pizdarija dobro veš, da to nikamor ne pelje..res žalostno da se redko kdo izvije iz kroga disfunkcionalnih razmerij, ki jih starši prenesejo na otroka..
-danes res res začnem brat!!!
-sem od pondelka veđiterian (bl zanimiv bi blo če bi bla vađi haha)
-si ne predstavljam sebe kot lezbiko, hmm..bi mela res visoke standarde, pa ena butch bejba bi morala bit ampak vseen ful huda, na primer Alex iz Orangeb is the new black, rawr!
-but id miss the c*

haha, na žalost sm res hetero : (
-ne vem če bo to soboto ratalo it na Doors-e al ne..ful ne maram tega, ko načrti niso gotovi in vnaprej splanirani grr..
-mi gre na živce, ko folk zamenjuje to mojo obsesijo s tem, da so stvari načrtovane s tem, da kao ne maram spontanosti. Ko pa jz predlagam kej res spontanega se pa vsi upi*kijo. Kokratbi jz že sred noči šla krnekam, če ne bi bli vsi pussyi.

Rada mam spontanost, sam sovražm pa ko se veselim nečesa ceu tedn pa zadn danugotovimo, da sploh nismo bli 100% in da je kensl. A mrš. Bomo vidl.
-še en let faksa, a se hecaš. Zakaj the fuck nism padla enkrat al pa zakaj nism vzela absolventa? Nočem še na brutalni prost trg z ljudmi. >: /
-hmalu bo hmalu, jesensko listje dežek..
-edina bedna stvar jeseni je, da ne gled ena to kok si urejam lase doma, pridem ven pa sm k Monica iz Friendsov. THE HUMIDITY. So mi pa lasje zdj že kr precej zrastli, yeah.
It was forever..but it didnt last long..