Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^Niso iste stopnje.. univerzitetna diploma je 7, univerzitetna bolonjska diploma je 6.2..bolonjska diploma je primerljiva z diplomo visoke šole, ne univerzitetne diplome.. 7 bolonjci dobimo z magistrom..kar je pet let študija + resnično ful strožji pogoji za prestopanje iz letnika v letnik, ne samo da moramo met praktično vse izpite opravljene, kar so po starih programih lahko na marsikaterem faksu spuščal naprej tudi po šter, pet izpitov, mamo nekatere predmete, ki so bili prej lepo razširjeni skozi štiri leta, stlačene v tri leta + dodane nove predmete na mag stopnji..ne vem komu tukaj torej ni "fer", bolonjcem al nebolonjcem..
-mi gre na živce ta debata o bolonjskih in ne bolonjskih diplomah..
-nasplošno mi gre na živce to primerjanje in tekmovalnost..
-je bil včer super večer
-ma kolegica res uber dober stanovanje zlo bliz centra tko da bo to tud super.. :D
-se veselim oktobra..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Glede stopenj sem ciljala na stari VS in bolonjc VS, UNI - na našem faksu je tole vse stopnja 6/II. Mag. mi je pa tud lažji kot dodipl.. pišem za naš faks, ker za nekatere druge sem slišala, da je drugače in mal strožje. Drugače mi je pa vseeno. Bolj me muči iskanje službe. :D

*da ne bom več debatirala o tem, sam sem "morala" nekaj napisat ker se že par strani piše o teh diplomah
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da sm dans prej spi*dila s šihta ker sm oblubla da bom sestrično & family pelala na brnik in zdej ko sm lepo doma za kompekom pa se res ne bi še do taj drajsala.... ojme ojme, zaka ni letališe tule za našo bajto
# da tnx a lot da plačujemo tolk zdr.zavarovanja, pa sm pondelk klicala dohterco ker mam očitno vneto uho, pa dobila prost termin v petek
# da si želim da bi imela anestezijski aparat da bi si anestezirala uho
# da sm našla v kleti 15 let star IV heptanon in iščem razlog za kaj bi ga ponucala :D
# da sm včeri pelala pesiča šetat na šmarjaka in je bla ful navdušena nad novim okoljem :) pa še fino vadima vožnjo v avtu ker ji ni neki ono wuhuu
# da sm po dolgem času včeri spet šla tečit in se mi pozna odmor, ker se počutim ko da dva štora premikam ko hodim
# da bom cel večer gledala nanizanke in šla spat ob 10h
# da bom spet neki zatežila na šihtu. js skoz sam težim :D sam jbg, če si drugi ne upajo, se vsaj neki doseže pol
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem bla na Krku, ker je Egipt odpado
*sem bolna (ali pač?)
*^^in sem se spravla kolesarit. če prej nisem bla, bom pa zdaj ziher zbolela xD
*kopanje v vodi z 19 stopinjami je precej boleče
*sem zgubila voljo do vseh blogov, forumov in aska. še gifov ne delam več tak pogosto.
*se moram spravit učit, še manj kot dva tedna mam časa :S
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-pridem malo nazaj, ker vas pogrešam, disfunkcionalne osebke interneta :D (sebe ne izključujem!),
-sem hvaležna, da sem še tu. Dobesedno. To poletje nikakor ni moje. Po prometni nesreči, zvinu prsta je očitno v tretje moralo biti res hardcore. V teh momentih sem hvaležna za moji dve doma, ker brez njiju...ne vem, res ne vem,
-mi je vseeno komu bi se morala zahvaliti, temu ali onemu bogu ali nobenemu, na koncu je važno, da je vse ok :) pa nobenega uiuiuiui ob šestih zjutraj, nikoli več, prosim, hvala!
-me čez kak teden čaka zanimiv večer, I guess :P ,
-danes ne bi smela v trgovino. Shopping lista je spet daljša, jaz pa na budgetu, god damn it!
-je moj pes bil pri domačem frizerju (beri meni) in izgleda kot maxi poli klobasa :) ,
-nisem šla nikamor na morje, niti na neke izlete. Bi sicer šla s kolegom, ampak je potem prišlo zg. opisano napoto in smo ostali doma :) ,
-mislim, da bo jesen moja. Komaj čakam na njo, pa da ne vidim poletja...vsaj do nasl. leta! :D
The world is as you are.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-pogrešam faks
-pogrešam hladnejša jesenska jutra, ko sem ovita v šal hodila proti faksu, nobenga nikjer..
-še bolj pogrešam hladnejša jesenska jutra, ko sem še bolj zgodaj hodila proti srednji šoli..takrat je bilo pa res vse prazno..
-sm sita že tega poletja tud jaz, čeprav ni bilo tok slabo..
-oktobra se veselim tudi zaradi vnovičnih četrtkovih žurk :D
-me pošta čaka že tri dni, vsak dan odlagam wtf
-me je kolegica mal razočarala, zanimivo kako te ljudje za katere misliš, da so res močni in samostojni, presenetijo ko pustijo, da jih en beden tip vrti okol prsta, pa pizdarija dobro veš, da to nikamor ne pelje..res žalostno da se redko kdo izvije iz kroga disfunkcionalnih razmerij, ki jih starši prenesejo na otroka..
-danes res res začnem brat!!!
-sem od pondelka veđiterian (bl zanimiv bi blo če bi bla vađi haha)
-si ne predstavljam sebe kot lezbiko, hmm..bi mela res visoke standarde, pa ena butch bejba bi morala bit ampak vseen ful huda, na primer Alex iz Orangeb is the new black, rawr! :D
-but id miss the c* :/ :D haha, na žalost sm res hetero : (
-ne vem če bo to soboto ratalo it na Doors-e al ne..ful ne maram tega, ko načrti niso gotovi in vnaprej splanirani grr..
-mi gre na živce, ko folk zamenjuje to mojo obsesijo s tem, da so stvari načrtovane s tem, da kao ne maram spontanosti. Ko pa jz predlagam kej res spontanega se pa vsi upi*kijo. Kokratbi jz že sred noči šla krnekam, če ne bi bli vsi pussyi. :P Rada mam spontanost, sam sovražm pa ko se veselim nečesa ceu tedn pa zadn danugotovimo, da sploh nismo bli 100% in da je kensl. A mrš. Bomo vidl.
-še en let faksa, a se hecaš. Zakaj the fuck nism padla enkrat al pa zakaj nism vzela absolventa? Nočem še na brutalni prost trg z ljudmi. >: /
-hmalu bo hmalu, jesensko listje dežek..
-edina bedna stvar jeseni je, da ne gled ena to kok si urejam lase doma, pridem ven pa sm k Monica iz Friendsov. THE HUMIDITY. So mi pa lasje zdj že kr precej zrastli, yeah.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

*sem zgubila voljo do vseh blogov, forumov in aska. še gifov ne delam več tak pogosto.

aks? a ni ful najstnic nardil samomora zrad te strani? mislim, bežno poznam koncept te strani, neki sn še sama gledale te profile k so neke kolegice objavlale... in eni majo prov brutalne. ljudje ti prov pišejo, nwm: prasica, grda siii, kok se ne pogledaš v ogledaloo fuuuj... ???? anonimno je pa si ljudje dajo duška :s js si ful ne bi upala met takega profila kr pa d dobim en komentar take tipa, bi bla čist boga :/
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da me ful zanima, od kod je tearjerker, da pesa na šmarjaka fura :)
- da sem imela danes v službi super produktiven dan in sem tisto res ponosno-utrujena prišla domov. Uspelo mi je namreč do konca zdownloadat The walking dead :cheer: Jebiga, doma ne morem dol vlečt, ker je povezava prepočasna.
- da se ful veselim kavice jutri s kolegom, ki ga že ful časa nisem videla.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Exit napisal/-a:

aks? a ni ful najstnic nardil samomora zrad te strani? mislim, bežno poznam koncept te strani, neki sn še sama gledale te profile k so neke kolegice objavlale... in eni majo prov brutalne. ljudje ti prov pišejo, nwm: prasica, grda siii, kok se ne pogledaš v ogledaloo fuuuj... ???? anonimno je pa si ljudje dajo duška :s js si ful ne bi upala met takega profila kr pa d dobim en komentar take tipa, bi bla čist boga :/

ja, jih je blo kar nekaj.
ne razumem zakaj preprosto niso aska zbrisali, ignorirali sporočila, če so vedeli da jih ne morejo prenest. raje so vsak dan silili nazaj in vse skupaj brali. poleg tega pa kdo sploh verjame takim komentarjem? :S itak vedno nastanejo zato, ker je nekomu dolgčas ali pa je ljubosumen, tak da meni kar pašejo no, čeprav so negativna. mi je pa presedlo, da folk gnjavi s prošnjami za razne gife :roll: lejm.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

mi je pa presedlo, da folk gnjavi s prošnjami za razne gife roll lejm.

Kaki gifi pa? upam, da ne kaki: dj se zviji pred kamero al karkol :D upam, da jih ne snemaš kr to je pa res... nikol nisn razumela punc, k se neki snemajo za random tipe? kirmu k* nazdravje? :D že nasplošno ne razumem tega fenomena razgaljanja po teh soc. omrežjih itd. :/
ne d obsojam al karkol, sam ne razumem :D
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- danes naj bi prišel k meni po stvari, naj bi, moj občutek mi pravi, da ga ne bo

- hvala bogu za proti bolečinske tablete

- spanec postane tisočrat bolj dragocen ko ne moreš spat
Zadnjič spremenil katy., dne 16. Sep. 2013 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Exit napisal/-a:
mi je pa presedlo, da folk gnjavi s prošnjami za razne gife roll lejm.

Kaki gifi pa? upam, da ne kaki: dj se zviji pred kamero al karkol :D upam, da jih ne snemaš kr to je pa res... nikol nisn razumela punc, k se neki snemajo za random tipe? kirmu k* nazdravje? :D že nasplošno ne razumem tega fenomena razgaljanja po teh soc. omrežjih itd. :/
ne d obsojam al karkol, sam ne razumem :D

ko bi vsaj ble take prošnje, zanimive, in take ko lahko pokažeš kaj vse znaš.. :D
sej, če majo normalne in mi je res dolgčas, pol mi ni problem nardit (npr. en/a je htel/a nek moj video pa sem pač posnela kak pijem vodo xD ), ko pa mi začnejo z nekimi bednimi, deepthroataj banano, show tits, show butt, pol pa mi je kr slabo :roll: pa ful dost ljudi hoče gife s stopali, okej, enga sem nardila, več pa se mi ne da :3
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

Kaj pa gif z meči? :razz:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^čaki... gife delas kak pijes in s svojimi stopali pol pa se pritozujes? Ti to resno?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

Linke, prosim :D
Zaklenjeno