Izpit za avto
-
- Kofetarica
Js tut mislm, da ni ravn pametn, da se že prej učiš neki ful vozt. Js sm se par dni predn sm mela prvo uro za par minut z mami odpraula na en prazn parking, da mi je pokazala kko se avto pržge, ugasne in spelje. To je blo pa to. Prvič sm mela 2 ure skup pa mi je celo prvo uro kazu same tehnične zadeve - sedela sva v avtu in mi je kazu kaj vse avto od tehnike premore, na koncu sva še u havbo gledala, kje se nalijejo razne tekočine (tut tiste, k jih sama ne smem/morem nalit) ... u glavnem svašta. Takoj zatem sm nrdila ene 2, 3 kroge po lublanskem "poligonu", pol sm se pelala po Murglah in še isti dan je hotu, da se pelm proti domu - proti Vrhnki, pa nism hotla, kr je bla lih špica - 16.00 pa je bla mau prevelka gužva na našem koncu
Mi je pa zaupu takrt, da še ni meu tazga talenta za sklopko
tko da sm bla kr počaščena.

Mi je pa zaupu takrt, da še ni meu tazga talenta za sklopko

- metuljčica*
- Cosmofrik
classy napisal/-a:Jaja, to mi je jasnoSam tko povprečje? En mesec, 2, pol leta, eno leto?
pr meni je trajlo 4 mesce...ubistvi še traja ku zdj čakm spet n glavno...do prve glavne pa 4 mesce...sm se lotila en mesc pred rojstnm dnevm vozt...pole pa je bla taka gužva z glavno...d joj...drgači pa lhko nrdiš tdi ful hitro...če maš pogosto ure in ni gužve n glavni boš hitro nrdila
js sm mela u četrtek 3. uro in me je peljal po mestu okoli...1. dan mi je blo tko fajn, k sm šla vn iz mesta po nekih ovinkih in to...ma zakon je blo...in sm misnla d bo tko tud v mestu, ma je blo prou kontra...tko težkooo!!!sploh ne najdem občutka...kolko cajta ste ve rable d ste dobila občutek za volan?