Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
tjasa2007
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tjasa2007 »

A ima mogoče katera zapiske iz tečaja PP za posodit? Proosiiim :help:
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

jz pa začnem vozit drugo leto začetek leta, ko mam šele marca rojstni dan ... kupila sem 20ur, mal optimistično sicer, ampak zdej s fantom že dost velik vozim, da ne bom čist smotana pa leva ko pridem v avtošolo ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ze
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

js preden sem šla delat izpit za avto nisem nikoli prej vozila ali pa sploh probala avto vžgat. sem porabla samo 1 uro da me je inštruktor nauču speljevat in te osnovne fore mi pokazu. očitno sem naravni talent :grinsevil:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js tut mislm, da ni ravn pametn, da se že prej učiš neki ful vozt. Js sm se par dni predn sm mela prvo uro za par minut z mami odpraula na en prazn parking, da mi je pokazala kko se avto pržge, ugasne in spelje. To je blo pa to. Prvič sm mela 2 ure skup pa mi je celo prvo uro kazu same tehnične zadeve - sedela sva v avtu in mi je kazu kaj vse avto od tehnike premore, na koncu sva še u havbo gledala, kje se nalijejo razne tekočine (tut tiste, k jih sama ne smem/morem nalit) ... u glavnem svašta. Takoj zatem sm nrdila ene 2, 3 kroge po lublanskem "poligonu", pol sm se pelala po Murglah in še isti dan je hotu, da se pelm proti domu - proti Vrhnki, pa nism hotla, kr je bla lih špica - 16.00 pa je bla mau prevelka gužva na našem koncu :D
Mi je pa zaupu takrt, da še ni meu tazga talenta za sklopko :P tko da sm bla kr počaščena.
tjasa2007
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tjasa2007 »

tjasa2007 napisal/-a:A ima mogoče katera zapiske iz tečaja PP za posodit? Proosiiim :help:

Anyone? :(
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

jest sm ga tud naredla pa čist sm mela pizdarije s temu istpitm morgal sm inšturktorja zmenat k se nisva štekala..predlagam pa tud jest ja da bol če prej ne vozš..je bol da te inšturktor nauči po svoje:P
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Ful se mi zdi bedn, da bomo mogl zamenjat vozniška dovoljenja z novimi (in za njih seveda plačat). Spet bo nekdo fajn zaslužu :roll:
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Kok časa vse skp prbližn traja da nardiš izpit? Pač od tega da jmorš narest prvo pomoč, cpp, do voženj pa tega, tko vse skp...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Ja odvisno, kako pogosto voziš, koliko ur imaš in kako hitro narediš! :wink:
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Jaja, to mi je jasno :D Sam tko povprečje? En mesec, 2, pol leta, eno leto?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Pri meni je trajalo dva mesca med poletnimi počitnicami za vse skupaj. S tem da sem mela vmes tri tedne pavze zaradi dopustov.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

meni pa se zdi d je bolše d se lotiš malo prej vozt...se naučit menjat prva-druga...
usaj meni je ful pomaglo no...sicr sm učjri glavno ruknla ku sm primla robnik :?
od usga mi je pa najbl bedno ku bom čakla n glavno spet mesc in pow...
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

classy napisal/-a:Jaja, to mi je jasno :D Sam tko povprečje? En mesec, 2, pol leta, eno leto?

pr meni je trajlo 4 mesce...ubistvi še traja ku zdj čakm spet n glavno...do prve glavne pa 4 mesce...sm se lotila en mesc pred rojstnm dnevm vozt...pole pa je bla taka gužva z glavno...d joj...drgači pa lhko nrdiš tdi ful hitro...če maš pogosto ure in ni gužve n glavni boš hitro nrdila
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js sm mela u četrtek 3. uro in me je peljal po mestu okoli...1. dan mi je blo tko fajn, k sm šla vn iz mesta po nekih ovinkih in to...ma zakon je blo...in sm misnla d bo tko tud v mestu, ma je blo prou kontra...tko težkooo!!!sploh ne najdem občutka...kolko cajta ste ve rable d ste dobila občutek za volan?
Zaklenjeno