Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Čez vikend pogledala:
-Transamerica: Super film, moj prvi s tako tematiko.
-Vicky Cristina Barcelona: Luškan! Vsi so mal nori, ampak v redu. :D V momentu sem se zaljubila v Barcelono in Španijo, ful je vse lepo prikazan. Komi čakam, da vidim v živo. Tak beden konec sem tudi pričakovala, ker pri takih filmih drgač niti ne more bit. Javier Bardem mi je čis hud, medtem k me tisti slavni poljub sploh ni prepričal, celo nasprotno.
-The Duchess: Filmi iz teh časov so mi ful všeč in tale ni nobena izjema, sploh Keira blesti, da ne omenjam prekrasne pokrajine in dvorcev. :hearts: Škoda za tak konec, jaz sem mela v glavi boljšega. :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mirella napisal/-a:Danes gledala Transporterja 3... Jason sexy kot vedno.. arrr :D
drugace mi je bil nazadnje ql tudi Wanted.

jaz tudi komaj čakam Transporterja 3. samo ne vem, kdaj bo sploh prišel k nam v kino. drugače se ga bo pa pač dol potegnil. in ja, jason je itak čist preveč seksi :flamingdev:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Poison Girl napisal/-a:-Vicky Cristina Barcelona: Luškan! Vsi so mal nori, ampak v redu. :D V momentu sem se zaljubila v Barcelono in Španijo, ful je vse lepo prikazan. Komi čakam, da vidim v živo. Tak beden konec sem tudi pričakovala, ker pri takih filmih drgač niti ne more bit. Javier Bardem mi je čis hud, medtem k me tisti slavni poljub sploh ni prepričal, celo nasprotno.

Se podpišem. Čist sem postala navdušena nad Barcelono :hearts: :freude: . Ampak glavni igralec mi pa ni luškan; medtem ko mi je Scarlett huda do konca. Sama vsebina filma mi sicer ni wau; in tud konc je čist brezvezen.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Včer, ko sm šla spat, je bil po tv-ju Borat in sm rekla, da ga bom pogledala ... bedn film do konca, res. Sm sam ugasnla in šla spat :roll:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Sem šla zadnjič gledat film Reci da (Yes Man) in je tok fejst. Res.
Igra Jim Carey, ki ga običajno nerada gledam, ampak tukaj pa zažiga. Notri je tudi ljubezenska zgodba in nasplošno je film, ki ga bi šla še enkrat gledat.
Tudi sam film nekaj sporoča, ima nekaj več, prisrčen je. Priporočam. :cool:
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Slumdog Millionare - 8/10.

Kul film o simpatičen fantu, ki na milijonarju odgovori na vsa vprašanja pravilno in ga majo za največjega goljufa. Zgodba pa kaže, v katerih situacijah svojega življenja je izvedel odgovore, ki so jih zahtevala vprašanja. Sam konec je mal preveč sladek za tako vrsto filma, drgač se ga pa splača pogledat.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

The Rocker (2008) - kar fajn film. Nič ekstra, na hipe smešen.
http://www.imdb.com/title/tt1031969/
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

buubbika napisal/-a:TheRoad To Guantanmo.. 10/10
Raj se ubijem, kot da se mi kaj takega zgodi!!! :pale:

Aha, ta film pa je bomba. Ampak fuck...:/ Ne moreš verjeti da se to lahko dogaja. Ne?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Angels Eyes (Angelske oči): kar soliden film, jennifer lopez v glavni vlogi, pa un tip je tudi čist fletn :P

je pa film na priloženem dvd-ju v jokerju. sem fantu kupovala revijo pa sem vrgla še dvd v laptopa. :)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Včeraj sem gledala Winter Passing, tak malo žalosten film, drugačen. Dekle, ki je oddaljena od svoje pisateljske družine, se vrne domov na obisk k svojemu očetu. Odlična igra vseh igralcev. Vredno ogleda. :)
ocena: 8/10

http://www.imdb.com/title/tt0380817/
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Pravkar pogledala Seven pounds od Willa Smitha. Cel film sm čakala, da bo nek pa res fantastičen konec(glede na kritike!), pa: a-a, čist mimo. Osladno. 3/10 mu dam, nč več.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Slumdog Millionaire - 10/10

Po dolgem času res en luškan film, tut če je vse skupi nekoliko nerealno, ampak mi je bil reeees všeč. Na koncu sem že prav preveč padla noter in navijala. :lach:
Zdej sem vidla, da je že Lejla zgorej napisala o čem govori, tko da ne bom ponavljala. ;)
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a artie »

z malo zamude ampak vseeno RocknRolla super film, če so vam všeč filmi Guya Ritshieja.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

^^ Meni so všeč filmi, v katerih igra Gerard Butler :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

meni je Mamma mia tako zelo všeč da sem ga gledala v kinu in doma že 2x...hehe..mah...full mi je dobra igralka M. streep,pa pesmi so svetovne.
Zaklenjeno