prinzessin napisal/-a:Odkar čez vikende delam v enem baru(ker računi se sami ne plačajo, faks delam redno, torej mi vikendi ostanejo za job) vsake toliko uleti kakšen "model" s kakšno izjavo, ki mi pa RES ni posrečena. Pa saj še zastopiš od 40+ moških, da ti rečejo kakšno za časom in sploh osladno, ampak...22 letni "kao player" mi ob pol 10h (zdaj že 3x zapored) zvečer naroči kakav in reče:"pa naredi ga tk sladkega, kot si ti"....ok-fuuuuj :S model, pa res kaj dobiš na te svoje "jaaak" fore? vsaka ti čast, če ti zgratuje...
Tipi v lokalih, ki osvajajo kelnarce, so res ogabni. Par let že sem pa tja delam po lokalih za dodaten zaslužek in fitnes in je ogromno moških, ki mislijo, da smo tam pač, ker se jim nastavljamo. Mogoče sicer slabe lokale izbiram...
Ampak do zdaj med šihtom je bil najboljši nek poslovnež Hrvat, ki je prišel na kavo, potožil, da mora jutri v Portorož na konferenco in direktno, brez sladkobnih izjav ali predlogov o fuku vprašal, ali bi šla z njim za en dan, mela bom lepo hotelsko sobo, nič seksa, samo družba in da lahko pred kolegi z luštno punco hodi. Sicer je verjetno vseeno pričakoval, da se bo v tisti hotelski sobi kaj zgodilo. Lepo sem rekla hvala lepa, ne morem, ker delam, in tudi sicer z neznanci nerada kam tkole hodim. Brez čudnih izpadov je rekel ok, se še pogovarjal malo (prazen lokal je bil) in šel. Skulirano. Ampak on si to lahko privošči verjetno, finančno gledano.
Maš pa tudi skulirane navadne tipe, ki btw rečejo npr. "Lep nasmeh imaš, bom pogosteje sem prišel" in grejo. Ne pa da vidiš, da je prav sestavljal stavek in pol misli, da se lahko zraven tebe postavi, ko za šankom kaj delaš in takoj po neki osladnosti pričakujejo, da jim boš najmanj v naročje padla. Fuj in fej.
Because I can.