Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da mi je smešno obnašanje moških. Malo prej opazim na FB, da me je domnevni kolega odfriendal, ker (po njegovem) nisem 'hotela' iz njim na pijačo. Svašta. Če bi mela čas, bi mu dejansko povedala svoje... ampak dobro, da ga nimam in se niti ne morm obremenjevat s tem.
... da sem napisala diplomo, ampak me je*e oblikovanje :mad: Pa ko sem vedno obvladala Word v nulo, zdaj pa taki problemi... že vidim, kak bom zopet do enih zjutraj urejala dokument.
... da se niti ne obremenjujem preveč, če mi do konca septembra ne uspe diplomirat, ker 1. štipendije nebom rabla vračat, če ne nardim in 2. ker mi je ostala samo diploma (in nič izpitov) imam čas diplomirat v dveh letih (in tudi plačat nič). Tako, da bom zdaj šla go with the flow... če mi bo ratalo, bo... če ne, pač ne.
... da bi si ta vikend privoščla izlet, če nebi v nedeljo zopet prišli neki jaki obiski od ne vem kod. Res ne vem, zakaj morm jaz bit doma, če so to kolegi staršev. jooo.
... novembra grem v hamburg. for sure.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* prokleta diplomska :D anketni vprašalnik sem poslala ene stokrat že, vedno ga dobim nazaj s 1000000 opombami... upam, da bo tokrat vredu... je že čas, glede na to, da moram oddati to sr* v torek? teoretičnega uvoda imam skoraj dovolj, danes ga dokončam. čez vikend bi se pa res rada spravila pa nardila še empirični del... pon + tok rezerviran za urejanje... upam, da bo šlo.
* da me včasih prov mika, da pa ne bi naredila diplome - zakaj se mi tako mudi? dejansko me ne čaka nobena služba, čas imam... gledala se že oglase za au pair...? dejansko bi blo velik bol pametno rečit fuck it, pa it nekam v tujino, ko pa da drk* teh par strani.
* od septembra naprej sem že v mb :)! pa spet isto delo prek študent. servisa. nujno bo treba kaj zaslužit... že dve leti sem dobila prvo nakazilo zoisove štipendije šele februarja (???) in dvomim, da bo to leto kaj drugače....
* nujno!!! ampak res nujnoo!! morn it počas ven. mal se ga nažurat :/ čeprav imam za sabo žurerski teden, to očitno ni bilo dovolj.
* bivši mi je spet nekaj pisal - že 14 dni ima novo punco, ki jo ful ljubi in živita skupaj. ne spomnem se kdaj sem se nazadnje tako iz srca nasmejala. hvala bogu sem se ga rešla. hvala bogu.
* včeraj sem šla po x letih spet na rolerje - do včeraj si namreč nisem upala. moja višina + rolerji... :D bilo je super... ene 45 ornk turce. w00h00.
* fant iz splita. joj. lepek <3
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da sm ful excited zaradi vec stvari
- Da sm rada excited
- Da pocasi pridobivam na samokontroli kar se tice zapravljanja.. kul
- Da bom jutri prvic po miljon letih DOMA. fraj in doma. spala bom ku polh do zvecer in pol sla na pivo ali tri. H. Simpson approves :)
- Da mi je grozno kako hitro mineva poletje, in da se faksa sploh ne veselim vec tko kot lani :(
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da sem ugotovila, da sta starša kupila novo tehtnico
da sem se stehtala in ugotovila, da se skujšala slabi 2 kili
da mi je noro in se zdaj še cel dan nažiram z mojo naljubšo hrano in sladkarijami, just because I can :D :D
Vsak raj ima svojo kačo.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Mogoce samo ni kalibrirana.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Jp, meni tudi pogosto na različnih tehtnicah različno pokaže;) Plus saj menda je zdrava prehrana pomembna zaradi zdravja & počutja, ne zaradi neke cifre :)

- da sem končno dobila novo namizno luč :cool:
- da mi kljub ustreznim preventivnim ukrepom vsak večer žuželke silijo v stanovanje, grr
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem iz dneva v dan bolj zaljubljena. :hearts:
-da sem spet postala preveč lena! :mad: vsako leto je isto - pred morjem se res z lahkoto spravim telovadit, pazim pri prehrani in vse, ko pa pridem domov z morja pa samo še ležim in jem in se redim. wtf, sama sebi grem totalno na živce, ampak premaknit se mi pa še vseeno ne da. ah, če že tukaj jamram, se pa grem res spravit tečt! moram se spravit v red..
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

wasd napisal/-a:Mogoce samo ni kalibrirana.

sej meni se tudi to dozdeva. :D čeprav sem sprobala s kilo cukra. prikaže prav.
Vsak raj ima svojo kačo.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-da sem si spet stiskala namišljene mozolje, posledično je moja koža čist v kurcu grr
-prisežem da si jih več ne bom, god please
- da me zvok klopotca zjutraj ko se zbudim in zvečer ko grem spat, tako spominja na otroštvo mmm :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* sem skoraj cel dan nekaj delala. in sem približno na polovici.
* ne morem več. grem spat.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* evo diplomska že neki napreduje. teoretični uvod končan - sam še mal dopolnim z random viri, d jih mal nabijem :evil: tko 20 virov za 10 strani pa bo :D anketica tudi narejena v spletni obliki in pridno kroži okoli :) danes imam SPSS party. živčni zlom zagarantiran! v torek oddam in je to to... komi čakam. joj kak komi čakam.
* za včeraj sem dobila 100 povabil - nikamor nisem šla, ker sem kao delala diplomsko. ja. filme sem bulla.
* ful si grem na živce. tečna waah. in evo minus samskega življenja - zdj bi tok pasu en dobr seks :(
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da moja diploma tudi pridno napreduje. hvala bogu. po letu in tolko pacanja. malo zavidam vsem bolonjcem in njihovim 20 stranem narejenih v enem tednu. vsaj magister bom pol, če ne drugega, ker mi diploma tolk enih kreditov prinese.
- da sem živčna
- prat morem dat. stanovanje je spet v razsulu, opub.
- upam, da končno usposobimo printer, nardimo kavč za v dnevno in malo zrihtamo flet. po oktobru najbrž....
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Nam nimaš kaj zavidat. Če bomo hoteli 7. stopnjo, bomo pisali čisto enak tekst, kot je bila stara diploma.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Nekateri imamo tudi na VSS 1. stopnji bolonjca isto zahtevno diplomsko kot po starem programu.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^jes + smotana sm, moram :D: v enem letu in pol loh spišeš roman pa 10 kakovostnih magisterskih nalog, če nimaš drugih stvari prioritetno.. :P
-očitno vsi neki pišemo te dni, jaz tud zaključujem zdaj prvi seminar do treh, ki jih moram oddat septembra (zaključujem haha, še ene 10strani no)
-sm velika hinavka, ker verjamem, da ni prav kar počnemo živalim in ker vem, da ni treba, da to počnemo in podpiramo, ampak nisem veganka, ker mi je meso in ostali produkti tasty..in sm jezna sama nase zrd tega
-bo treba enga teh dni sprejet to odločitev
-sva bla smešna, ko sva robutala koruzo hahah, kaka panika :D AVTO AVTO!!!
in hahah ker video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GbycvPwr1Wg[/youtube]
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno