* prokleta diplomska

anketni vprašalnik sem poslala ene stokrat že, vedno ga dobim nazaj s 1000000 opombami... upam, da bo tokrat vredu... je že čas, glede na to, da moram oddati to sr* v torek? teoretičnega uvoda imam skoraj dovolj, danes ga dokončam. čez vikend bi se pa res rada spravila pa nardila še empirični del... pon + tok rezerviran za urejanje... upam, da bo šlo.
* da me včasih prov mika, da pa ne bi naredila diplome - zakaj se mi tako mudi? dejansko me ne čaka nobena služba, čas imam... gledala se že oglase za au pair...? dejansko bi blo velik bol pametno rečit fuck it, pa it nekam v tujino, ko pa da drk* teh par strani.
* od septembra naprej sem že v mb

! pa spet isto delo prek študent. servisa. nujno bo treba kaj zaslužit... že dve leti sem dobila prvo nakazilo zoisove štipendije šele februarja (???) in dvomim, da bo to leto kaj drugače....
* nujno!!! ampak res nujnoo!! morn it počas ven. mal se ga nažurat

čeprav imam za sabo žurerski teden, to očitno ni bilo dovolj.
* bivši mi je spet nekaj pisal - že 14 dni ima novo punco, ki jo ful ljubi in živita skupaj. ne spomnem se kdaj sem se nazadnje tako iz srca nasmejala. hvala bogu sem se ga rešla. hvala bogu.
* včeraj sem šla po x letih spet na rolerje - do včeraj si namreč nisem upala. moja višina + rolerji...

bilo je super... ene 45 ornk turce. w00h00.
* fant iz splita. joj. lepek <3