... da sem napisala diplomo, ampak me je*e oblikovanje
Pa ko sem vedno obvladala Word v nulo, zdaj pa taki problemi... že vidim, kak bom zopet do enih zjutraj urejala dokument.
... da se niti ne obremenjujem preveč, če mi do konca septembra ne uspe diplomirat, ker 1. štipendije nebom rabla vračat, če ne nardim in 2. ker mi je ostala samo diploma (in nič izpitov) imam čas diplomirat v dveh letih (in tudi plačat nič). Tako, da bom zdaj šla go with the flow... če mi bo ratalo, bo... če ne, pač ne.
... da bi si ta vikend privoščla izlet, če nebi v nedeljo zopet prišli neki jaki obiski od ne vem kod. Res ne vem, zakaj morm jaz bit doma, če so to kolegi staršev. jooo.
... novembra grem v hamburg. for sure.

anketni vprašalnik sem poslala ene stokrat že, vedno ga dobim nazaj s 1000000 opombami... upam, da bo tokrat vredu... je že čas, glede na to, da moram oddati to sr* v torek? teoretičnega uvoda imam skoraj dovolj, danes ga dokončam. čez vikend bi se pa res rada spravila pa nardila še empirični del... pon + tok rezerviran za urejanje... upam, da bo šlo.
! pa spet isto delo prek študent. servisa. nujno bo treba kaj zaslužit... že dve leti sem dobila prvo nakazilo zoisove štipendije šele februarja (???) in dvomim, da bo to leto kaj drugače....
čeprav imam za sabo žurerski teden, to očitno ni bilo dovolj.

tko 20 virov za 10 strani pa bo