Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

Možno je, glede na to, da nekatere KT učinkujejo tako, da zmanjšajo število mozoljev med jemanjem, da po prenehanju, pride do ravno nasprotnega pojava ... To niti ni povezano s tem kakšno kožo si imela prej, pred jemanjem, ampak predvsem s hormonskimi spremembami po celem telesu. Lahko, pa da se ti je samo s časom spremenila koža oz. občutljivost ...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Js sm tudi opazila, da imam nekaj več mozoljčkov kot prej, ko sem jemala KT. Samo ne morem pa reči, če več kot pred začetkom jemanja. Tako da bom zaenkrat spet pridno uporabljala kremice proti mozoljčkom in podobno, ker samo zaradi mozoljčkov se mi pa tabletk ne da jemat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a je normalno da mam zdej samo 4 dni menstro??prej sm jo mela tam enih 6-7? :?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Ce si jih zdej zacela jemat, pol ja. Ce si jih pa nehala, je pa mal neobicajno.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja je normalno, jest jo mam clo tri dni, al pa kokr je :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

legally blonde napisal/-a:Ce si jih zdej zacela jemat, pol ja. Ce si jih pa nehala, je pa mal neobicajno.

ni nujno, jaz sem jo imela s tabletkami 5-6 dni, zdaj, ko sem brez, pa 4 dni, pa je prav kul :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*purple bitch* napisal/-a:a je normalno da mam zdej samo 4 dni menstro??prej sm jo mela tam enih 6-7? :?

ja, je normalno... no ja, saj pr men je blo tud tko... dobla sm jo 4. dan, mela ene 4 dni...
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

nefertit napisal/-a:mene pa zanima naslednje: ali je katera po tem, ko je nehala jemati tabletke opazila kakšne večje spremembe na koži. jaz jih ne jem že kakšne 3 mesece in moja koža je postala neverjetno mastna, polna mozoljev in ogrcev. naj omenim da sem prej vedno imela suho kožo in povprečno kakšnih 5 mozoljev na leto. tudi lasje se mi mastijo hitreje kot prej- glavo si umivam na 2 dni. ali katera mogoče ve, kdaj se to preneha? saj upam, da se...

Js sem jih nehala jemat pred enim mesecem in opažam, da so se mi full začeli mastit lasje. Lahko da je povezano, ni pa nujno :? . Drugače pa na koži kakšnih sprememb do zdaj nisem opazla. Upam, da tako ostane.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

čao! zdej bom začela jemat tabletke in me zanima kako je to z uro kdaj jih jemleš.a si to sama določim uro kdaj bom vsak dan jemala? in potem vsak dan isto uro vzamem?
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

ja...in vse piše v navodilih...in na teh straneh je bilo že ogromno govora o tem...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Punca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a Punca* »

Ojla punce!!

Jes sem jedla Jarino, in so se mi začel pojavlat podkožni mozolji, zdaj ne jem nobenih kt že eno leto, vendar sta mi dva podkožna mozoljčka še od tistega časa ostala in se ju nikakor ne da dobit ven. Tko, da men tole ni prav čisto nič koristl. Pa še kao so Jarina najbolše, če ste kj spemljale, ker imajo najmanj vsebnosti hormonov in tudi en drug hormon, ki ne zadržuje vode v telesu in naj se po njih ne bi redile. Tudi to pri meni ne drži! Ravn tko sem se zredila in v treh mesecih za 3,5 kg. Se kar malo zamisliš in sedaj po enem letu jih nisem dubila dol, pa se trudim kakor se pač le da. Jaz sovražim to kemijo!! Fant pa more ljubit kondom...[/quote]
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

tudi jaz sem se po yarini zredila približno isto kot ti...ampak to v obdobju leta in pol...pa verjetno tudi zaradi težav s hrbtenico...ker sem imela en čas kar omejeno gibanje...sicer ti kilogrami pri meni niso tako zelo moteči...ker sem bila pač zmeraj bolj suha..včasih celo preveč....čeprav sem še nekaj strani nazaj opevala yarino...mi po skoraj dveh letih ni nič kaj več všeč...mi je tud blazno udarila na živce...
zadnje čase razmišljam, da bi jemala harmonete...a ima katera izkušnje s temi tabletkami?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jaz imam harmonet, mislim da bo kmalu 2 leti odkar jih jemljem. men odgovarjajo, zredila se nisem nič (itak sem mnenja da so tabletke bolj beden izgovor za nabiranje kil), vmesne krvavitve sem pa imela samo prvi mesec. priporočam! :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

rinca..ampak je res, da se lahko zrediš po kt...ker zadržujejo vodo v telesu....pa pač tujek je...normalno, da bo na nekaj vplival...meni sicer ni panike glede kil...ampak poznam pa ogromno punc, ki so se pričele redit, ko so začele jemat kt...

jaz bi se yarine rada rešila predvsem zaradi težav z živci...pa sem zadnjič vprašala kakšne so harmonete...in mi je rekel naj ne menjujem, da je yarina najboljše kar trenutno lahko dobim...itak..ker jih sama plačujem :roll:
bom nasldenjič res vztrajala, da mi jih menja...čeprav bi najraje nehala jemat...pa ne morem.... :(
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

sej to vem da ti tabletke zadržujejo vodo v telesu, sam je pomoje razlika minimalna, mogoče 2, 3 kile. sam to se ti itak pozna samo na tehtnici. na živce mi grejo punce, ki si pridelajo 5 novih kilogramov špeha in potem krivijo tabletke. :roll:
če si ugotovila da ti yarine ne odgovarjajo, kar vztrajaj da ti jih zamenja. sej ni nujno da bo na koncu bolje, ampak probat ni greh. :)
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Zaklenjeno